***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (76)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Florentina Roman

Salutare!
Ne-am intors si noi din vacanta, nu vreau sa mai aud de turci cativa ani de acum incolo; in plus, suntem toti raciti cobza...
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Florentina de ce nu mai vrei sa auzi de turci? Unde ati fost?

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui An@

La multi ani!! la toate Anele:

Ana de Madi
Ana de Carmen-So

si nu in ultimul rand pt Anushka mea scumpa!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mami de Ana multumim. Spun si eu La multi ani tuturor Anelor, inclusiv pentru kid!!

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Ckristina, sa inteleg ca a sosit luna de miere?Unde mergeti?Vine si Bia cu voi sau plecati singuri?

Nu stiam ca azi e Sf Ana...e sarbatoare??Atunci "la multi ani" si de la noi pt toate sarbatoritele, capsunele si mamici de capsunele!

Ankaa, bine ai revenit, mai spune-ne despre voi!Chiar ca a trecut ceva timp...

Lavinia, 16+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Madi, Cristina, am fost in Kusadasi, la Aqua Fantasy, hotel de 5 stele cica...aiurea, conditiile si serviciile au fost de 3 stele. Mizerie pe la colturi, mucegai in baie, cada jegoasa, desi femeia de serviciu trecea zilnic prin camera, dar cred ca doar matura si schimba sacii de gunoi si lenjeria de pat. Prietenii nostri au avut furnici in camera. Cand am fost la receptie ne-am lovit de un zid, l-au luat pe NU in brate si asa au tinut-o: ca n-au alte camere, ca...daca sunt furnici nu inseamna ca nu se poate sta acolo(!!!), ca e vina agentiei ca nu avem camere alaturate, desi la agentie ni s-a spus ca se aranjeaza la receptie...
La masa: in program scrie ca micul dejun incepe la 7, am fost la 8,30 si ei nu erau pregatiti, nu tacamuri pe masa, nu mancare. La pranz au avut aceleasi feluri de mancare timp de 10 zile cat am stat noi acolo si nici nu erau prea multe.
Alt aspect: fiind AI, aveam free la racoritoare de la dozator toata ziua, dar erau servite in pahare de plastic, nu de unica folosinta, care aratau ca naiba de ti-era sila sa bei din ele. Am vazut intr-o seara cum un angajat scotea pahare de astea dintr-un cos de gunoi.
Si cireasa de pe tort: ni s-a umblat in bagaje si ne-au furat din bani, prietenilor nostri le-au luat in jur de 100 de euro, iar noua ne-au inlocuit o bancnota de 500 de euro cu un fals ordinar. Mor de ciuda ca am uitat de ei si nu i-am pus in seif. Si ce credeti ca ne-au spus cand am reclamat? Ca ei nu-si asuma nici o responsabilitate!!! Nici macar o scuza ca ni s-a intamplat in hotelul lor, nimic! Am uitat sa spun ca banii erau intr-un buzunarel ascuns din geanta mea, iar geanta era in geamantanul inchis cu doua randuri de fermoare...
Am mai fost in Turcia, dar si in alte tari, tot la 5 stele, dar am avut parte de alte conditii si alt tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Nici eu nu stiam ca azi e sarbatoare...chiar am spalat...

LA MULTI ANI tuturor Anelor!

Cum fac sa-mi editez mesajele, ca nu-mi mai apare deasupra optiunea asta?

Mergi la inceput

Florentina, intr-adevar, neplacuta experienta. Si noi ne gandeam sa mergem anul viitor in Turcia, la Kusadasi, la hotelul de langa Aqua Fantasy, dar cum in ultima vreme am auzit lucruri mai putin placute de prin zona, si cum nu ne permitem sa mergem in Antalya, cred ca ne reorientam.

Asa creste Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

florentina, imi pare rau de pataniile tale

lavinia,in turcia mergem la hotelul asta http://www.hotellamer.com/index_eng.html; sper sa fie ok; plecam vineri si stam 7 nopti;SINGURI!

LA MULTI ANI pt toate capsunicile cu numele ANA si MARIA(pt ieri)

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Multumim mult de tot de urari, fetelor
pupam cu mult drag toate sarbatoritele si ne ducem sa citim din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Florentina tare urit! Dezastru....

Pt cele care merg in Turcia, noi am nimerit f bine. Am fort la hotel Adora Golf Resort... am auzit si mai de bine despre altele, dar asta nu a fost nici extrem de scump(vreo 700 euro de persoana/7 zile), dar nici nu am avut vreo problema.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Iulia Braila,
halatelul de baie e de fapt un poncho, adica numai gaura de cap are si gluga; ii este cam mare ca e pentru 2 ani dar ii va veni bine la anul ; l-am primit de la sora mea din Italia.

Lavini,
deja ne-am planificat vacanta in iunie cu ; deocamdata e in plan, dar in martie ne mutam in casa noua si nu stiu ce o sa se aleaga de planurile noastre de vacanta.

Florentina R,
imi pare rau de experienta voastra dar fiindca eu ma fost si in Kusadasi si in Antalya pot sa-ti spun ca diferenta e de la cer la pamant si aceasta diferenta se exprima nu numai in servicii si stele dar si in bani.
in 2006 cand am fost in Lara/Antalya, noi am platit 2400 eur/10 nopti la 5 stele UAI, iar prietenii nostri au plecat tot la 5 stele in Kusadasi platind jumatate din cat am platit noi.

Eu si sotul am fost in Kusadasi in 2001 , la 4 stele si a fost ok, foarte curat si nimic care sa-mi strice vacanta dar e departe ca standard fata de ce am gasit in Antalya.

Noi care am fost acum la Albena si ne-a ajuns cu Bulgaria ne-am propus deja pentru la anul sa plecam in Turcia, in Antalya.

sa asteptam si parerea Alynei 24 care e in Antalya acum.

Ma duc sa ma uit pe pozele Marei...

Mergi la inceput