***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (76)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Gravi, am vazut pozele cu Mara; e mortala in poza aia in care sta pe sezlong cu manutele pe burtica; si se uita asa serios in poze; si seamna mai bine cu tati cred; si ce costum de baie cu totul avem; foarte frumoase poze si vad ca voi v-ati bagat in apa, ati prins mare linistita; noi numai vant am avut si valuri f mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

ella, in turcia se merita sa faci shopping? in antalya? cum sunt hainele(calitate/pret)?

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Lavini .Imi spuneti si mie va rog cum pot posta poze la bazarul pt Sonia?

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Am pus poze de la mare
aici

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ckristina

ella, in turcia se merita sa faci shopping? in antalya? cum sunt hainele(calitate/pret)?

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Sunt cateva mall-uri in Antalya oras; poti ajunge cu masina hotelului daca aveti aceasta optiune, dar pentru noi nu a fost o varianta buna ca pleca la 11:00 din hotel si la 16:00 intoarcea si nu prea ne-a ajuns timpul.
Sau poti inchiria masina dar nu e ieftin; noi am inchiriat masina 2 zile la rand dar e 60 eur/zi doar masina , plus benzina ajungi la 80-90 eur/zi .

Eu recomad Migros, e un mall bun; eu nu mi-am luat decat echipamente de tenis de la Nike si Adidas; si comparativ cu RO au fost mult mai ieftine.
pentru restul nu stiu sa zic.

sunt ceva excursii pe care le poti face: la cascada, rafting , etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

Gravi, am vazut pozele cu Mara; e mortala in poza aia in care sta pe sezlong cu manutele pe burtica; si se uita asa serios in poze; si seamna mai bine cu tati cred; si ce costum de baie cu totul avem; foarte frumoase poze si vad ca voi v-ati bagat in apa, ati prins mare linistita; noi numai vant am avut si valuri f mari.

Da, si mie tot aia imi place Am fost pe faza sa i-o fac, ca nu sta prea mult intr-o pozitie, tot timpul e in miscare. Acolo se freca pe burtica foarte satisfacuta, cred ca astepta sa o dau cu crema. Cu mariu seamana, desi ochi negri nu prea are nimeni in familie.

Am fost si eu aseara in Plaza ca sa-i iau Marei incaltaminte de toamna ca a venit frigul si ea nu avea decat sandalute si m-am crucit ce preturi sunt la astea de bebei. Pai am dat 120 RON pe o pereche de pantofiori. I-am luat 2 perechi, unii mai decoltati, altii mai inchisi, sunt foarte frumosi, dar scumpi. I-am luat de la Crido Kids, ca la magazinul care are numai incaltaminte nu aveau ceva sa-mi placa. Aveau mai mult de baieti.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

fetelor, o intrebare: POate sa vomite de la canini???????? De vreo 2 zile e tare agitata iar azi noapte de pe la 3 a vomitat cam la intervale de o ora.
Ce sa fac? Sa-i dau ceva pentru varsaturi sau sa mai astept?
Alte simptome nu prea vad sa aiba, parca o mica fierbinteala la picioruse, dar in rest........
Of, ce noapte a avut...........saracuta.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Da Gravi, sunt ingrozitor de scumpi pantofiorii de copii.Eu inca nu am plecat dupa incaltaminte de toamna, suntem tot la sandale, profitam de zilele astea frumoase, dar va trebui sa o facem ca e cazul...

Arcadia, am vazut pozele de la mare, s-a distrat baiatul...

Vas, io nu prea vad legatura, cel mult sa fie agitata, dar nu cred ca iesitul dintilor poa sa dea varsaturi...Poate e semn de altceva, vreo enterocolita(desi zic Doamne fereste), dar iarasi e epidemie de minune din asta...Du-o la medic, dc zici ca are si ceva febra...La burtica cum e?

Lavinia, 16+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina_b spune:

Fetelor,

Sunt insarcinata!!! Mi-am facut testul de sarcina si a iesit pozitiv, ba mai mult, mi-a o greata de cateva zile ingrozitoare. Mi-am calculat DPN, si voi avea tot o capsunica de mai (dar de 2009).

Sunt putin speriata de viitor, mai ales ca eu am fost singura la parinti, si ai mei la fel (nu am veri primari, unchi, matusi), si nu prea stiu cum va fi cu 2 copii.

Catalina, mamica de Eva (01.06.2007) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Catalina, felicitari!!!!!!!!!!!!!!
Ce frumos. Sincer si eu mi-as dori.
Eu sunt singura la parinti dar sotul sunt 3 frati si e atat de frumos cand ne intalnim toti, e superb, tocmai de aia imi doresc si eu inca unul cu siguranta iar la al 3 -lea trebuie sa mai negociez cu sotu....(deja 3 i se par prea multi).
SA fi sanatoasa ,si sa fie vreun capsunel !!!!!
Uita-te la Pepsi, la Liviana cat sunt de implinite si fericite.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput