Regasiri (24)
Raspunsuri - Pagina 9
dayanara spune:
dbunny, dar cu reductorul cum stati, il accepta mai mult decat olita?
kokorina, daca lasi olita in camera aia unde se duc ei sa faca?
eu inca nu m.am apucat, mai stau cred ca pe la primavara asa
ivan si dayanara
miki04 spune:
Mayaioane condoleante!
Si sa va spun ca-s de-a dreptul disperata e a 4 a zi in care Cristi face febra...si nu asa 38.5-39, a facut si 40.8 imi venea sa urlu , am fost la dr in fiecare zi mai putin azi, am chemat salvarea (pulsul) , toti mi-au dat acelasi verdict puroi in gat. Are saracu vase de sange sparte pe fata de la febra. Acum sa zicem ca e un pic mai bine, am rams la febra max. 38.5 , dar si asta ma dispera. Am luat tot ce se putea lua, suntem la a doua sticla de antibiotic, prima a fost eritromicina acum ne-a dat Omnicef (o cefalosporina). Ii dau si panadol si nurofen alternativ la patru ore , i-am pus si supozitoare cu novocalmin, intr-o seara de disperare ca nu-i mai scadea febra i-am dat 1/4 dintr-o fiola de agocalmin. Am facut impachetari, dusuri caldute si racite treptat, frectie cu otet aromatizat, sosete cu otet, dar ce naiba n-am facut...si mama ei de febra nu-i scadea decat max 30 de min dupa care facea iar. El e terminat de boala si noi de grija lui si oboseala in 72 de ore am dormit fix 6 ore cate 2 ore in fiecare dimineata ca atunci nu avea febra.
Nu stiu ce sa mai fac si ce sa-i mai dau, daca si maine face febra , cred ca o iau razna ca numai suport sa-l vad asa...
Va rog sa-mi scuzati scrisul si eventualele greseli ortografice, dar sunt zombii.
Va pup
dastefa spune:
mayaone sincere condoleante.
Bunica mea s-a stins cam la fel si m-am gandit la tine in timpul in care n-ai mai scris imi inchipuiam cam prin ce treci.Acum sa-ti dea DD putere sa zambesti pt Ana.Stiu ca nu-i usor
si multa sanatate puiutei tale
miki m-a luat cu racori numai ce am citit mesajul.Speram ca maine sa ne dai vesti mai bune
koko eu sunt multumita ca mananca cu lingura,adevarul ca nu m-as stresa ca nu mananca inca cu furculita(eu am una a Dariei dar mi-ar fi si mie cam greu sa o infing in mancare)Daria uita frecvent de lingurita daca nu sunt atenta mananca mai mult cu mana,inclusiv legumele din cioba
miro ce bine ca deja Kara stie sa inoate.Eu la strand in Iasi nu am avut curajul sa incerc iar la piscina e 15lei/ora iar ca sa mergem toti trei si sa stam macar 2-3ore se strange o suma care ma depaseste(ca sa mergem cat de cat regulat).Pe voi cam cat va costa o zi la Mako?Abia de la 4 ani se primesc la piscina copii pt cursuri de inot
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006
mephala30 spune:
Mayaione, condoleante, Dumnezeu s-o ierte!
Miki, sanatate multa lui Cristi. Si tie putere s-o scoti la capat. Poate ar trebui sa mergeti la spital, o fi nevoie de perfuzii/injectabil. Sper sa n-ajungeti in situatia asta.
Dbunny, sotul lucreaza de-acasa, asa ca baietii stau cu el. Peste o saptamana cel mare va incepe gradinita. Iar cel mic va merge la cresa daca nu vom gasi o alta solutie...
Pupici tie si puiului frumos.
Mirona, te salut, .
intreba cineva cum e dupa 4 ani jumate de cic sa te reintorci la munca. Ce sa zic, e bine, sper sa ma acomodez din mers, .
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me2
roana spune:
Mayaione condoleante. sper sa treci peste penru Ana.
Nu prea pot sa scriu mult ca doarme langa mine, dar am pus ceva poze pe mail.
de la noi de pe terasa si de la mare. am fost 3 zile la o conferinta fara Alex. daca va era dor de noi :). vb cuiva.
va pup
adinazot spune:
MAYAIONE,condoleante,imi pare sincer rau,sa iti dea dumnezeu multa putere sa poti depasi mnomentul!
MIKI,of,va doresc sanatate ,maine sa fie o zi mai buna!
MARANI,minunate pozele,frumosi!
Va pup,aici am cateva poze de azi si de zilele trecute.
dolores spune:
buna seara,
dayanara, e ff frumoasa trci a voastra. ii place lui ivan? e incantat? s-a stapaniti sanatoshi
mayaione, condoleantze.imi pare nespus de rau pt toata situatia si perioada grea prin care treci. DD sa te intareasca si sa-ti dea putere sa mergi mai departe. greu, trist.o ombratishare pentru voi
mephala, pe unde ai disparut? multi ani sanatoshi celui mic si multa fericire, sa va bucurati de el
dolores si David Cristian -22.11.2006-
"Planteaza un cuvānt de iubire adānc īn inima unui om. Hraneste-l cu un zāmbet si cu o rugaciune si priveste ce se īntampla."
kokorina spune:
DAYANARA......olitele lor sant la indemana si in toata casa.se mai aseaza pe ele si simuleaza cum ar face pipi,dar imbracati.daca sant pe faza si ii vad ca vor sa faca pipi....pt ca atunci cand nu au pampers ii vad ca se tin pe ei...ei,si daca eu sant pe faza,ii intreb de pipi,aduc olita si ei se inbatzoseaza,stau drepti precum batzul si nu vor,intreb daca vor unde face si mami pipi si ...nici o sansa...fug doi metri mai incolo si fac unde se nimereste..
MIKY....imi pare rau de voi,intr-adevar febra e cam mare,40.8...e bine ca nu a facut convulsii.pascal a avut o data 40.6 de-mi venea sa urlu,si si el a avut vase de sange pe fata sparte...dar sa nu-i treaca cu nimic?si medicul ce spune in cazul in care nu-i trece cu nimic febra,si de atatea zile...
DASTEFA.....asa este,multumita sant si eu ca mananca ccu lingura,dar spre exemplu le mai dau legume(fasole verde,boabe de porumb,morcovi,ardei gras,conopida)care sant taiate nici mari,nici mici....nu sant prea mici sa le adune in lingura,si mer bine luate in furculita.ei au primit cadou un set de la lingurita pana la cutit....ma gandeam sa incerc sa le dau si lor furculita dar cand aud cum face furculita mea la dintisorii lor(afecteaza cumva asta la dinti?),mi se ridica parul pe mine...ma gandeam ca ai vostrii mananca cu furculita si sa le dau si eu lor instrumentul,dar cred ca mai asteptam o vreme..
MIRONA....felicitari!kara stie sa innoate.copchii s-au speriat prima data de ele,nu au vrut sa le bage pe mana si am lasat-o moale...acu la mare incercam sa vedem poate or vrea sa le poarte.ca ei in apa vor sa fie independenti,nu cunosc pericolul...ca nici nu avem cum sa ii lasam fara aripioarele alea in piscina de la gradina socrilor.cu colacul nici atat,nu au vrut nici anul trecut cand erau de 9-10 luni..mai incercam si noi cu aripioarele ca daca le place asa mult apa,trebuie sa le imbrace,eu curand nu mai pot sa-i tin si sa-i zburatacesc prin apa....
ALEXANDRA.....voi cum stati cu caninii?
MEPHALA.....esti o fericita ca va impartiti in asa fel,incat si tu mergi la job si baietii au cu cine sta.
sophia mea are de ceva vreme pe partile corpului niste portiuni de piele mai aspra.nu uscata,la aspect e parca are pielea de gaina(stiti cum ni se face si noua pielea de gaina la frig),fara roseata,fara mancarime,insa o simt la degete.oare ce poate fi?noi avem termin la medic abia pe 14 octombrie,controlul de 2 ani dar...cu ce sa o incerc sa o dau,sa vad poate ii trece asa.dar nu stiu cu ce sa o dau?
dolores spune:
miro, nu ma trage inima sa zic aici. si asta pt a evita iar si iar sa fiu judecata de deciziile luate si de modul meu de gandire. chiar acum iti scriu pe mess cu scuzele de rigoare ca nu am facut-o mai devreme,insa am fost ff ocupata si plecata pe deasupra
koko, iti voi trimite pm despre gradi.da?
lui david i-am dat de multe ori cu furculitza noastra. nu am idee de ce e si incantat cand ii dau cu ea. trebuie sa ma documentez
dayanara, vb pe mess despre gradi
dolores si David Cristian -22.11.2006-
"Planteaza un cuvānt de iubire adānc īn inima unui om. Hraneste-l cu un zāmbet si cu o rugaciune si priveste ce se īntampla."
danita spune:
mayone : sa va dea DD putere sa treceti si peste asta si stiu ca DD are grija !
noutati din cutia de mitzu :
dr a zis ca o sa ii treaca daca nu ii va mai administra la blanitz inca o injectie !
kokorina : P se juca cu plastelina pe olita sau insira bile pe siret ( asta ca sa il prind sa stea mai mult ) cu timpul s-a obisnuit sa stea .....si chiar face . inca nu am renuntat complet la pampu ...
noapte frumo , pik de somn nu am reusit sa citesc niak din urma