Regasiri (24)
Raspunsuri - Pagina 8
mephala30 spune:
am citit din urma, mai pe diagonala, ca sa zic asa: cine se simte bine pe subiect, va continua sa posteze, cine nu...sa caute, sa-si afle locul sub soare!
Ca sa fiu in ton cu discutiile, fiecare isi creste copilul cum crede de cuviinta, logic! Ca sunt si persoane care "vorbesc pe la spate"...unde nu sunt? e ca un "job part-time", (desigur, am exagerat putin).
in fine, ma opresc aici.
Noutati despre noi: pe 1 septembrie am reinceput serviciul (dupa 4,6 ani de CIRC, ), deocamdata e relaxant, greul va incepe cu 15 septembrie, cand se redeschid scolile (lucrez in invatamant de 12 ani...).
Ieri l-am sarbatorit pe cel mic, a implinit 2 anisori. A fost frumos, l-au rasfatat bunicii, parintii si tare important s-a simtit, :).
O sa revin si cu poze...
Dodo, inca nu te-am felicitat: sarcina usoara si copilas sanatos (e tot ce conteaza!), .
mi-e dor si de Dbunny, stiti ceva de ea?
va pup pe toate, o duminica placuta!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me2
Dodo-pui spune:
Dodo, inca nu te-am felicitat: sarcina usoara si copilas sanatos (e tot ce conteaza!), .
Multumesc numai bine si tie.
al regasitelor.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Mirona spune:
buna fetelor/regasitelor - eu va cu mare drag.
nu v-am parasit - asa cum bine spunea mephala pe care o pup cu ocaziunea ca a mai dat pe la noi - "cine se simte bine pe subiect, va continua sa posteze".
Mi-a placut faza ci CIRC-ul. Sa-ti fie de bine reintoarcerea in campul muncii.
Noi am fost nitel ocupati - sarbatoriram pe rand - ziua sotului (3), 14 ani impreuna (5), 5 ani de la casatorie (6) - asacain w/e asta am avut ce sarbatori. Am tras iar o tura la Mako - Kara inoata din ce in ce mai bine cu aripioarele - nu mai face pe titirezul ci da bine din piciorusesi inainteaza in apa. E super ok si "pluta" la ea - deci numai spre bine.
Am sa revin cu un mesaj despre gradi - cat de curand pot - ne luptamla maxim cu dependenta/independenta de mami - asa-mi vine sa injur tot AP-ul citit si aplicat (asa primar cum o faceam) de pana acum - numa rahaturi mi-a adus in viata - uite ca si fata mi-am lipit-o prea mult de mine sinu mai pot s-o dezlipesc.
Sunt in stransa legaturacu educatoarea ei si punem lacale planuri mari.
am citit despre mamica ta mayaione. Imi pare tare rau. Sincere condoleante!
Imi pare rau si pentru micuta ta ca s-a imbolnavit cand s-a potrivit mai rau - bine ca si-arevenit acum. Te pupam si noi - si te asteptam cand ai tu timp.
dastefa m-ai luat la intrebari de ce consider ca cineva ne-a spart gasca. Pai - eu te rog sa-ti aduci aminte cum ai aparut tu la noi - la fel de bine cum ai fost tu racolata - asa sunt acum unele fete influentate si nu mai intra la noi. Ma rog - astfel de copilarii m-au facut sa cred ca ne vom rasfira.
In fine - la fel cum ne-ai rugat tu - hai sa lasam in urma acel subiect - e treaba fiecareia ce si unde scrie.
marani multumesc pentrupoze - le-am vizionat si iar m-am minunat de voi - sunteti super toti trei. Numai vesti bune despre bubamara - ai savezi ca incet incet o sa-i placa tot mai mult copiii.Rabdare, mami.
dayanara mabucur caam lamurit-o cu Karinne de la gradinita - si deci vezi ce mica e lumea. Ma bucur sincer cand vad ce bine ii merge acolo Karinnei si sper ca in curand sa-i fie lafelde bine si Karei mele. Totul depinde de cele de acolo - mai am de educat laele mult si bine. Important e ca o am aliat pe Alina - educatoarea celor mici.
dolores poti s-o faci pe mess - poti s-o faci aici - numai povesteste odata ce sicum cu David lagradi - ca-s super super curioasa de evolutialui acolo. Da stii cum. da? cu lux de amanunte.
danita imi pare rau ca mitzu s-a pierdut - bine ca l-ati regasit. Ce-a zis veterinarul? ce are de fapt? pupici la Paul.
Miki imi pare tare rau ca nu s-au aranjat si la voi lucrurile cu cresa. Sa stii ca nu e zi in care sa nu-mi doresc sa-mi iau fata de acolo si sa fug cu ea acasa. Dar - ma tin tare - inca.
carla cum sta Alex cu regimul? gata mucii? pupici si la voi. Doamne ce bine vorbeste Alex.
revin cand mai pot
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
dayanara spune:
mayaione , condoleante , orice vorba e de prisos
ma bucur ca ana si.a revenit :)
violeta circ cred ca spui la cic :9 eu n.am idee cum nu am asa ceva
dbunny e bine, tocmai imi zisese zilele trecute despre cum sa fac maioneza cu lapte fara ou, pt ca ivan e alergic la ou
poate totusi va scrie si ea
mirona, sunt curioasa de saptamana care vine, la sfarsit cum i.a fost karei nu doar maine, maine e prima zi dupa weekend, n.as avea pretentia sa fie totul bine, sunt copii care merg de mici si dupa weekend mai maraie cateodata
azi am fost la cumparaturi, apoi la terasa cu ivan si niste prieteni de.ai nostrii, dupa amiaza plecam toti la cumparaturi , mancam pe afara si apoi acasa
dolores, dbunny, dastefa, miki, kokorina, marani, violeta si ar mai fi dar am ceva de facut
ivan si dayanara
marani spune:
buna fetelor!
mephala nu ti-e greu dupa 4 ani juma? la multi ani cu intarziere printzishorului mic!
mayaione condoleantze si multa multa putere sa treci peste...
miro mersi pt cuvintele dulci, astept povesti despre gradi; bubamara e mai dependenta de mine decat e kara ta...
Vorbind despre dependentza...ca acu niciodata nu fu. Cu sotzul meu ieshea la plimbare, manca cu el, adormea/dormea cu el, cand fost-am in spital au stat impreuna 5 zile doar ei; cu mama mai statea...ma striga dar nu plangea, ultima oara statu cu ea 2 ore juma cat am shmotruit eu la apart nou....DAR acu....5 sec nu pot pleca, plange pana la epuizare. Ma enerveaza maica-mea ca tot imi zice "n-am vazut asa ceva, ai invatzat-o rau, trebuie dusa la cresa si obisnuita cu altii". Va zic cu mana pe inima sa ma credetzi.....va rog...nu e pregatita pt asa ceva, de aia mi-a iesit din minte cresa/gradi pe anul asta. Daca cu tatal ei nu mai vrea sa stea...cum sa stea c-un strain? cand am avut inundatie in baie am incercat sa merg cu ea la vecini sa vad unde-i buba...plangea saraca pe scari sa nu merg 'la dedini"(vecini) de nu putea respira...am renuntat si dupa cateva ore am dus-o la Lacra vecina mea cu 3 copii, anya o adora; de la etajul 3 am auzit-o strigandu-ma...dupa maxim 5 minute de joaca...se mira si prietena mea ca anya statu cu ea cand am fost la nunta o zi si-o noapte fara sa zica nik.
Si multe...de 3 sapt ma chinui sa merg la ginecolog ( sa discutam despre bb si sa vedem daca-i vindecata buba veche )...am plecat odata si m-a sunat sotul dupa 20 min spunandu-mi sa ma intorc ca nu merge in nici un fel...statea la usa pe jos cu papucii in mana si striga disperata "mama"...era numai lacrimi si muci toata fatza......cum sa shtergea mititica la nas...
Ma gandesc ca e doar o perioada ca nu fu niciodata asa si o sa-i treaca, astept cu nerabdare. Stiu sigur ca asa e, doar ca-mi pare rau ca sufera si e speriata ca as putea pleca...as vrea s-o stiu linistita caci toate le fac pt/cu ea. Asa ca Miro cred ca Anya a cam luat-o pe Kara, nu crezi? totul cu rabdare in cazul nostru si multa sperantza ca in curand se va putea lipsi de mine macar pt treburile fff importante gen ginecolog si altele.
iar cu copiii miro anya nu avu sentimente d-astea in trecut, totul e de-o vreme, stiu de unde i se trage totul, am povestit ca-i de la frica de zgomotele din casa create de un copilutz...plus bormashinile de vara si alte flexuri, etc;
azi adorabila fu...am fost la soacra la cimitir (Maria) si cand am plecat a facut "pa" la mormant si a pupat coroanele (fara ca eu sa i-o cer), apoi am mes in mag frumos de manutza si i-am luat cadouri pt maine...un elicopter de care e super fascinata, stiam ca asta isi doreste; si cum familia mea nu-si plimba fizicul prin mag, cumparai eu pt ei cadouri de care se va bucura bubamara
am scris...sa va tot plictisesc
kokorina spune:
buna ziua dragele mele!
as vrea sa-i transmit condoleante MAYAIONE-i si sa-i doresc multa putere!sa te intaresti....e greu in astfel de momente mai ales ca e vorba de mama,fiinta sfanta de pe pamant pt oricare dintre noi care o mai avem....si micuta ana care tocmai in aceste momente nici ei nu i-a fost prea bine....ce-o fi fost in inima ta numai tu stii.condoleante!
imi cer iertare cu capul plecat fata de toate fetele care,chiar nu au nici o vina....
si,si eu vreau sa stiu ce a facut david la gradinita,ca peste vreo 2 saptamani voi avea si eu povesti de astea.apropo#s de dependenta.....exemple:daca dce sotul copchii la socrii si ii lasa acolo,cand sotul pleaca le spune ceau,le da busi si toata lumea-i fericita(copchii ca au scapat de acasa,sotul ca vine si se intinde si el pe canapea o ora...).daca sant si eu sa-i lasam la socrii e circul de pe lume si nu pot pleca sa-i vad cum se tavalesc pe jos.sant dependenti de mine dar numai daca sant prin preajma.intreaba de mine pe socrii,ei le spun ca sant la cumparaturi si isi vad mai departe de joaca lor....numai eu sa nu fiu prin preajma ca altfel nu prea mai exista nimeni pt ei.se joaca cu toata lumea numai sa nu dispar pe balcon sa fumez,sa nu ma duc la toaleta...eu sper ca intr-o saptamana maxim sa-i pot duce la gradinita in liniste.de altfel,ii va duce sotul dimineata,ca la el functioneaza mai bien vad despartirile si eu ma duc sa-i iau.si asta e o metoda....vom vedea.vorbesc eu acuma dar sa vad cum imi dardaie chilotii de emotii...
am si eu o intrebare.copii vostrii mananca cu furculita?adica nu sa ii dati voi din bucatica voastra lor,din furculita voastra...ca asa mai fac si eu,le mai dau din bucatura mea cu furculita mea.dar copii bmai au cateodata si mancarica ce trebuie mancata cu furculita,le-ati dat?
dayanara spune:
ah da, de david al lui dolores eram curioasa ce face cu gradinita, dar din cate am inteles, el e pe jumatate obisnuit :)
koko, buna idee, da e si asta o metoda, de fapt sunt multe metode , cai de mijloc, depinde de copii si parinti, clar ca tu stii cum e mai bine sa incerci prima oara, puteam eu sa.ti dau o mie de idei, nu stiam datele problemei si anume ca atunci cand ii lasa sotul nu plang :)
ivan se joaca cu furculita, ne imita pe noi, infige furculita in mancare, dar se joaca, asa ca eu cred ca pt el furculita e o jucarie deocamdata, acum vrea cutitul, am uitat sa.i cumpar unul de jucarie...
ivan si dayanara
dayanara spune:
marani, exact asa cred si eu ca au perioade, si normal cand are copilul o criza sa nu i.o agravezi, am vazut multi copii in parc, cei mai independenti i.am vazut in anumite zile cum nu se jucau cu nimeni si stateau doar langa parinti
eu cred in chestia asta , sa prindem momentul potrivit al copilului nostru, nu momentul potrivit spus de statistici si altele...
exact asa am patit eu cand m.am lasat de fumat, m.am lasat brusc, nu era nici luni nici 1 , nici an nou, nimic, si fara artificii gen tigari fara nicotine medicamente etc, plus ca in jurul meu se fuma intr.una, eu de ziua aia nu.mi aduc bine aminte decat ca a fost in noiembrie 2005, ala a fost momentul meu pt a ma lasa de fumat, mai incercasem de cateva ori in cei 10-12 ani de fumatoare dar n.a fost sa fie
ivan si dayanara
Dbunny spune:
Mayaioane Dumnezeu s-o odihneasca pe mamica ta, si multa sanatate Anei.
Dayanara, mephala multumesc ca va ganditi la mine, suntem ok, supermultumiti la cresa, chiar plange cand il scot..se ascunde intre jucarii si tre sa-l iau cu forta de-or sa creada educatoarele ca-l maltratez acasa...
Mephala tu cu cine lasi prichindelul acu ca ai inceput jobul?
referitor la dieta Alexandrei...Carla da-i meniuri complete, de exemplu o farfurie plina de ciorba cu verdeturi, apoi desert: iaurt descremat si musai apa in timpul mesei. Cand eu am fost la dieta imi aduc aminte ca incercam sa mananc putin: un ou fiert si-atat, bun dar peste o ora imi era foame...apoi un mar...bun dar peste ina o ora iar imi era foame, apoi un sandvich...apoi lapte, apoi verdeturi...si dupa 6 ore imi dadeam seama c-as fi iesit mutl mai bine mancand o farfurie buna de mancare facuta de mine in casa. painea nu i-as scoate.o complect mai bine mamaliguta...pe mine nu ma convinge alimentul asta...adica ingrasa mult si bine, si nu aporta vitamine, minerale, ceva aporta dar prea putin...si nu-ti fa multe probleme, ca o sa se reguleze organismul ei
despre noi:
Dani in vana se prinde de putza, se trage mi.o arata, si zice: Papi..ma uit mai bine si vad ca face pipi..na mi-a aratat ca se trage de putza cand face pipi ca si tati
Despre moi: tre sa ma pun la dieta...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
kokorina spune:
MARANI.....in cata verdeata va puteti voi duce viata...peisajele sant superbe,dar minunea ta cu ochi albastri cand o vezi nici nu-ti vine sa crezi ca saracuta e asa speriata de bormasinile harnicilor din bloc si tropaielile copchilui care locuieste un etaj mai sus....acuma daca te-as intreba cu cine seamana de-i asa frumoasa,ai sa zici ca "da' ce vrei sa spui,noi nu santem frumosi?".....iar eu as raspunde ca bada,insa tare e frumoasa si nu stiu sa zic cu cine seamana.are de la sotul tau culorile,dar si cu trasaturile combinate....bafta pt bb 2,sa afli de bine de la medic si sa ne dai cat mai curand vestea..
DBUNNY....avandu-l de model pe tata,asa face si dani.bai ce le mai da in cap,ca sant sigura ca doar a vazut,nu a stat al tau sa-l invete cum sa faca.sau daca l-a invatat felicitari pt al tau cata rabdare a avut sa-l invete..
la noi e incredibil cu olita.stau pe ea fix 3 secunde,imbracati.dezbracati nu vor.daca nu au pampers(si asta e de cele mai multe ori,prin casa),le spun sa zica repede lu' mami "mami pipi!mami caca!"....fac pe jos si apoi vin si spun.nu-i cert,le aduc olita si le spun ca acolo facem pipi...si ii mai intreb daca vor sa faca pipi unde face si mami...spun ca nu...aseara pascal a facut 2 cacatei pe covor,s-a speriat putin si a scancit....eu am curatat si am vrut macar sa-i arat ce fac cu ei,unde ii arunc,nu a vrut....deci nu vor la olita,o resping total...sun n umai dupa ce fac....nu stiu cum sa procedez.si mai e ceva,ei se ascund sa faca caca spre exemplu.la inceput numai pascal,acum vad ca si sophia.pascal se rusineaza si se duce ori in camera lor si inchide si usa.il intreb : faci caca? el spune da si se abtine...eu intreb? sa inchida mami usa? si el spune da....ca apoi sa revina satisfacut...mai nou a inceput si sophia sa se ascunda...eu zic ca se rusineaza de mine,de noi,chiar daca fac in pampers....mai dati-mi idei