Regasiri (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

miki,dar urocultura i-ai facut? a fost o perioada cand avea david febra de nu ceda..facut urocultura,iesit inf.urinara . iti face si antibiograma si in felul asta vezi la ce antib raspunde.poate ce-i dai, nu este bun

marani si adinazot, niste fete superbe, sa va traiasca. ce frumushele sunt si ce mari, adevarate domnishoare

koko,nu te poti duce la dermatologie mai devreme? nu stiu ce sa zic,nu a avut asa ceva

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Planteaza un cuvānt de iubire adānc īn inima unui om. Hraneste-l cu un zāmbet si cu o rugaciune si priveste ce se īntampla."

Mergi la inceput

fetelor,stiti ca va pove de sora mea care a pierdut o sarcina si abia dupa vreo 2 ani a ramas gravi cu chiu cu vai??

eeee....ieri a facut 38 de sapt,maine a chemat-o la spital si cred ca marti sau miercuri o baga la cezariana.

"Planteaza un cuvānt de iubire adānc īn inima unui om. Hraneste-l cu un zāmbet si cu o rugaciune si priveste ce se īntampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Mai fetelor, asa-mi place ca mai veniti de acasa, va pupacesc pe toate !
mayaione-condoleante...
miki-sper ca sunteti bine, eu cred ca ajungeam cu copilul direct la spital!
koko alex se mai incumeta sa manance cu furculita, dar tot cu mana sfarseste pana la urma! Sincer nici nu i-am dat furculira prea des ca am o fobie cu obiectele ascutite, iar ea cum nu are stare nici cand mananca...in schimb cu lingura e experta! Iar despre olita, nu mai zic, exact asa face si Alex(daca pana acuma spunea caca, acu nu mai spune nimic, nici inainte nici dupa)!
dbunny multumesc de sfat, chiar tin cont de tot ce citesc si incerc sa ma adaptez la felul ei de a fi!
mephala30 bine ai revenit! Ma bucur ca te-ai adaptat asa usor la serviciu, dupa atata timp acasa!
dayanara citind despre maioneza ta fara ou, mi-am adus aminte de o poezia care ii place Alexandrei care se termina asa"Vreau urgent reteta noua/De omleta fara oua!!"-da sa o auzi cum striga disperata!
dastefa bine ca ai reusit sa faci ceva cumparaturi in mall, eu cand sunt singura cu Alex nu reusesc sa misc nimic!
mirona noi cu regimul stam bine, nuprea a avut pofta de mancare de la muci, acuma macar am racit si eu si dam raceala de la una la alta. Sper sa o pun pe picioare saptamana asta, si sa-i fac analizele (exudatul il mai am de facut, dar daca a luat medicamente nu am reusit s ai-l fac) si pe 15 sa fim la gradi pe baricade.
roana, marani, dolores, dodo-pui

Apropos de regim, am mers astazi cu ea la cumparaturi, si okeste ea danonino, si da-i si urla:"nino, nino, da-no-ni-nutzu" (are o faza cu diminutivatul, numai la diminutiv vorbeste, taticutul, mamica si altele de te umfla rasul cum le spune), asa ti se rupea sufletul de cum urla dupa danonino, am dus-o la raft si a luat doua cutii(borcanele din alea nu set de 4) una intr-o mana una intr-o mana, nu le-a dat drumul decat la casa sa platim, apoi i-am dat lingurita a incercat sa tina si lingurita si o cutie int-o mana si nu a reusit, asa ca o cutie a baut-o cu o mana (se facuse ca porcul), a strans de ea pana a iesit tot cand a vazut ca e goala a aruncat-o si la a doua cutie mi-a cerut lingurita si a mancat frumos! Va dati seama ce disperata era ca ii dau doar una... Bine si sunt multe faze, de unele ma doare sufletul, daca in primele doua zile imi spunea non-stop ca ii e foame, acuma si-a mai revenit, mananca fructe la greu (ceea ce ma bucura), in magazin intelege de cele mai multe ori, ca trebuie sa luam anumite lucruri, daca stiu ca ii place ceva si ea a vazut lucrul respectiv (cum a fost cu danonino) ii iau dar nu mai vede altceva-ca nu ne mai da tanti, deja are texte :"luam altadata sa mai fie aici", "tanti da doar cate una de copil" etc. Ma duc la nanitz dar nu inainte sa va spun ca imi e drag de voi ca ati revenit!
Pup!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dolores

fetelor,stiti ca va pove de sora mea care a pierdut o sarcina si abia dupa vreo 2 ani a ramas gravi cu chiu cu vai??

eeee....ieri a facut 38 de sapt,maine a chemat-o la spital si cred ca marti sau miercuri o baga la cezariana.

Sa aibe un bebel sanatos !!!! Deci david se pregateste sa-si mareasca nr de verisori!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

5 la nr.cu asta mica, care se va naste

Citat:
citat din mesajul lui carla2005

Citat:
citat din mesajul lui dolores

Sa aibe un bebel sanatos !!!! Deci david se pregateste sa-si mareasca nr de verisori!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata fete dragi
vreun sarbatorit ceva pe ziua de azi?

mephala ia te uita ca noi suntem cumva colege(de suferinta) si eu lucrez in invatamant deci si pt mine 15 septembrie e o zi cu mari emotii.Eu am 2 ani si jumatate de cand sunt in concediu si drept sa-ti zic cred ca o sa am ceva de furca pana sa-mi reintru de-a binelea in ritm.De fapt eu am mers la scoala din iunie dar pe perioada verii evident ca n-am facut mare lucru,desi imi propusesem marea cu sarea.

e un mesaj la sf cap 23 peste care am dat din intamplare .Uitati-va si voi va rog un pic pe el

dastefa mami de DARIA -16 nov 2006

Mergi la inceput

am citit, dumnezeule mare, adevarate probleme,nu cele de care ne cramponam noi sau de care ma cramponez eu, ca sa nu supere pe nimeni exprimarea mea.
cu adevarat trist, am ramas fara cuvinte la suferintza de care ai parte kopanel, efectiv nu stiu ce sa mai zic.

voi incerca, ma voi gandi la cele scrise de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

LA MULTI ANI ! pentru cele care isi sarbatoresc ziua de nume ! !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Va multumesc de gandurile bune. Cristi e mai bine, slava Domnului, mai face febra rar si maxim 37.5-38, noaptea trecuta n-a avut deloc, azi dimineata a facut un 37.5 apoi i-a trecut.

Cand am chemat salvarea mi-au zis ca pt el ar fi mai bine sa-l tin acasa, daca sunt in stare sa nu dorm si sa-l pazesc, sa-i facem impachetari incontinuare. Asa ca am decis ca pot sa nu dorm , chiar daca ar fi sa pic din picioare , numai sa fie el bine.

Am citit si eu despre Kopanel, Doamne Maica Domnului cata durere !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

buna fetele!

DASTEFA....sarbatorita de azi e sophia mea care este si maria,manca-oa-r mama de veverita buclucasa...

DOLORES....toate cele bune surorii tale si sa fie bebe sanatos!ai vazut ca Dumnezeu e mare,a ajutat-o sa duca sarcina pana la bun sfarsit..si te rog din suflet sa scrii si aici despre gradinita.te rog mult.eu chiar sant interesata si ai vazut ca si fetele intreaba mereu.hai nu fi-pufi,ne scrii???
o sa mergem la dermatologie in cele din urma...nu e vizibila chiar tare si nici nu seamana cu vreo intoxicatie,insa la pipait se simte

CARLA...mai ma doare pe mine cum scrii tu acolo ca tipa dupa danonino...hai ma ca n-o fi chiar asa foc daca-i dai iaurtul care-i place ei,si mi s-a parut de-adreptul corect ce zicea DBUNNY despre diete.cu olita...hai sa dam mana in mana ca la datina strabuna....asta e,o scoatem noi la capat

MIKY....bine ai facut ca ai ramas acasa.in mediul lui copilului ii merge ceva mai bine.ce bine ca i-a mai scazut febra...apoi dupa ce-l vezi ca-i bine de tot pune mana si te odihneste..

DANITA.....acu as lasa olita la o parte si te-as intreba ce metode sa folosesc sa stea si ei linistiti cateva secunde.plastelina cade,ca aici e interzisa joaca cu ea pana la 3 ani(eu imi stiu odraslele,inca mai testeaza cu gura anumite obiecte)...bile pe siret avem si noi,insa nu stau sa le arat nici asa ca fapt divers cum functioneaza,darmite pe olita...mama ei de olita ca ma inbat cand ii vad ca fac pisu acolo..

Mergi la inceput