Regasiri (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

ADINAZOT.....da' cum face dulceata ta baie in atata apa,imi da senzatia ca innoata deja....desi si la sandokani le palce apa,pt ca nu stau locului nici in cada,se dau in cada ca pe derdelus si intotdeauan santem amandoi cand le facem fata,le las numai pana la brau apa...in seara asta ii bag in "bazin" gata m-am hotarat.avem si noi o bluzita exact ca a voastra,alba cu rujulet,iar tu....figura de pustoaica,foarte bin arati.mi-ai declansat amintiri frumoase cu pozele voastre...

ma duc ain mail sa le vad pe ale ROANEI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

buna ziua fetelor!

tuturor Mariilor in special Sophiei care nu stiam ca e si Maria, si noi sarbatorim bubamara e Ana Maria, eu-s Maria, bunica e Maria, soacra mea Dumnezeu s-o ierte era tot Maria...

ne lipseste tata, dar fost-am cu bubamara si 2 prieteni de-ai ei la cofetarie, diseara se uneste familia acasa la mama sa ne betzivanim chipurile...cu suc

azi sunt a ei in totalitate...asa ca mai povestim maine, va pupam, petrecere frumoasa sa aveti!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Buna fetelor.
Vineri cand am intrat si am citit pe sarite cateva randuri, am observat ca inca se discuta pe tema disputei de sapt. trecuta. Asa ca m-am suparat, am refuzat sa mai citesc ceva si am inchis forumul.
Aseara mi-am luat inima in dinti, am zis ca mai citesc si eu ceva, am citit vreo 2 mesaje... l-am citit si pe cel al Kokorinei, referitor la inceputurile acestui topic... si iar m-am suparat si am inchis forumul.
Acum am hotarat sa nu mai citesc ce s-a scris in urma. Imi pare tare rau ca s-a ajuns aici. As fi vrut sa citesc aici despre noi si despre copiii nostri. In special ca timpul meu este atat de limitat...

De fiecare data, eu incerc sa raspund fiecareia, apoi, daca mai ramane timp mai povestesc si ce mai facem noi, ce mai face Iulia.
Din pacate, timpul meu nu mi-a permis in ultimile saptamani sa va mai spun despre noi.
Asa ca nu am apucat sa va spun ca de vreo 2 saptamani incercam sa o dezvatzam pe Iulia de pampers, iar joi seara a fost prima data cand a cerut singura sa faca pisu. Pampers deja nu mai purtam decat cand face nani, ca atunci mai face cate putin.
Sambata am fost la doua chefuri. La primul am fost cu Iulia, pentru ca stiam ca sunt multi copii acolo. Ii pusesem Iuliei pampers pentru orice eventualitate... stiu ca o data s-a asezat pe olita fetitei de acolo (chiar daca avea pampers pe ea)... insa cand am ajuns acasa am constatat ca pampersul era gol-golut, tinuse in ea si a facut foarte mult in olita cand am ajuns acasa.
A doua zi am fost la un supermarket unde este centru de joaca unde ii lasa si pe parinti inauntru. Asa am avut curaj si am bagat-o si pe Iulia. Mai eram si cu o fetita mai mare (7 ani) la care tine Iulia foarte mult. Am vazut ca se descurca fara mine si am lasat-o singura. Langa centrul de joaca este un bar si m-am asezat acolo la o cafea. La un moment dat am vazut-o pe Iulia tinandu-se de mana cu Tea (fetita mai mare) in varful toboganului gonflabil. O tarase Tea pe treptele alea, ca Iulia nu se poate urca singura si si-au dat drumul pe tobogan. Iulia era in rochita si chilotei si nu aluneca. A 3-a oara cand s-a dat nu a mai vrut sa coboare. A ramas acolo sus si a inceput sa ma strige bazaind. Am mers la baza toboganului si i-am facut semne sa coboare, etc... eu nu puteam sa urc la ea... pana la urma a urcat fata care e responsabila de locul de joaca si a coborat-o de-acolo. S-a urcat imediat la mine in brate si mi-am dat seama ca facuse pisu Cum era vremea sa plecam acasa am luat-o. A inceput sa planga ca ea vrea la copii, nu vroia sa plece.
Cred ca de-acum incolo o sa mergem sa facem cumparaturile numai de-acolo

Ooofff, vreau si eu sa vad ce-ati mai facut voi la gradinita... Vad ca trebuie sa ma intorc sa mai citesc din urma. O sa incerc sa dau "ignore" la mesajele care nu-mi plac.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

miki, ma bucur ca e mai bine cristinel, infectiile in gat sunt groaznice eu acum vreo luna am facut una cu febra 40 si nu a fost virala, pur si simplu am baut rece, eu mereu am suferit de gat si nu beam rece dar am citit ca vezi doamne de la rece nu faci asa ceva da de unde, imi aduc aminte cum am baut apa din frigider , era atat de rece ca am simtit atunci o durere in ceafa, cand beam, a doua zi am inceput cu febra

dolores - nastere usoara sore si sa fie bb sanatoasa ! ce nume au ales?

dbunny - mi.am luat lapte fara grasime, ulei de masline aveam in casa, ma uitam la lapte si am decis ca in loc de maioneza ar fi mai bun cu cafea, sa.l beau eu adica, ma rog intr.un cuvant m.a cuprins lenea, prietena mea :))
dani mai tuseste? ce medicament i.ai dat ca mi.ai zis doar ca atunci noaptea nu s.a mai trezit dupa medicament dar nu stiu ce i.ai dat

kokorina - exact cum descrii tu de sophia, cu pielea care se simte la mana ca pielea de gaina am citit dar nu stiu unde, or poate intrebase cineva la parintii intreaba ori la piele atopica nu.mi dau seama

adina - ce frumoasa poza unde sta in pat langa papusa, doarme cu ea mereu?

carla, sunt curioasa daca o cantaresti in fiecare luna si daca acum dupa regim, a luat la fel in greutate; normal cred ca e sa se mentina sau sa ia putin dar in nici.un caz sa scada

ivan de aseara de la 11 e plin de muci, nu febra nu nimic, dar muci nene, n.am vazut in viata mea atatia muci, azi dimineata l.a dus la urgenta , toata noaptea nu dormise, si.l vedeam ca inghite in gol si plange ma gandeam sa nu aibe ceva la gat, chiar daca stiam ca e de la muci, eu in general ma duc la urgenta nu sa.i faca ceva pt muci sau altceva minor, ci pt ca acolo ii fac o verificare care inlatura posibilitatea unor boli gen meningita, hernie etc etc

si ca nu ma pot abtine, tanti de sus, are niste blugi scurti, cum vroiai tu koko, armani!!! mi.a aczut fatza cand am vazut, a intrat in bloc cu mine, si ea ma poftea inainte cu ivan eu nu nu, treci tu rog, ca ma pot uita la eticheta :))))

ivan si dayanara

Mergi la inceput

noroc cu marani, nu stiam ca azi e sf maria! si mama e maria

La multi ani bubamara, sophia, marani

apropo de ce intreba kokorina cum ii merge lui david la gradinita si eu mor de curiozitate, si de Mirona la fel

angi felicitari pt olita

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

pupicioi de la noi ptr MARII si nu numai !
numai bine !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare fetelor,

azi e Sf Maria mica - asa ca La multi ani! tuturor Mariilor - marani - Koko - sa va traiasca fetele - si toate Mariile pe care le stiti - cu toatele.
Luati si de la mine un pahar de vin si o prajiturica - ca si eu port acest nume minunat. Vapup.

am citit ca acceleratu din urma - sper sa mai apuc sa si raspund la unele mesaje - va pup pe toate si ca ramasesem datoare cu povesti de la gradi ... ma apuc acum de povestit

va spuneam ca vineri am indraznit s-o las pentru prima data singura la gradi.
A dus-o tati dis de dimineata - eu am ramas afara din gradi si priveam pe geam. La inceput nici nu a vrut saintre in clasa - deoarece educatoarea era prinsa cu o alta fetita nou venita care plangea isteric. Dupa vre-o juma de oraaureusit s-o bage intr-o alta grupa si tati sa plece lalucru - i-a mai facut cu mana de la geam si basta.
Eu afara faceam 13-14 - dar m-am tinut bine. A plans mult, dar a mai si avut reprize de liniste. A stat fff mult la usa si ne striga pe rand - ba pe tati - ba pe mami.
Prostia care au facut-o - au dus-o intr-o alta clasa (aici e de vina aceea educatoare - ca i-a luat-o lu Dani si a bagat-o la ea in clasa) iar cand au linistit-o pe aceea micuta - si au reintregit grupa micutilor - iar s-au pus pe plans cu totii. Deci degeaba primul chin - ca iar au luat-o de la capat.
Asta am discutat-o cu pshihologul sicu directoarea si nu se va mai repeta. Indiferent cati copii plang - fiecare sa stea la grupa lui si cu educatoarea lui.
Imediat dupa micul dejun am vrut sa ma arat si s-o iau acasa - insa era tocmai intr-un moment de liniste asa ca educatoarea mi-a facut semn sa mai astept putin.
Am stat cuminte pe banca din hol si am asteptat momentul sa ma arat. La vre-o 10 minute a reinceput sa planga si asa mi-au adus-o.
S-a linistit foarte repede - eu o dadeam intr-una cu te iubesc!si ca mama vine intotdeauna si te ia acasa, ai vazut ca am venit? asa cum ti-am promis - etc si etc - variatiuni pe aceeasi tema.
Asa am hotarat cu pshiholoaga si asa am facut - daca plange o luam acasa - maine prelungim timpul de sedere si incet incet stam tot programul.
Am mizat mult pe faptul ca in w/e o sa uite ca aplans acolo si va dori luni sa revina.
Cam tot w/e ne-a povestit ca ea a fost lagradi - si ca acolo a facut - uaaaaa uaaaa - adica a plans - dar spunea clar ca mai vrea sa mearga. Cand prindea vre-un telefon - il lua si vb la telefon cu Alina (educatoarea ei) si ii dadea raportul - Alina - papat - Kaina papat tot. Alina - domit - Kaina domit. notat - Mako notat aipioae.

Deci e un pas inainte.
De cand mergem la gradi - doarme la ea in patutz - gata cu dormitul cu noi - (se mai intampla sa o aduc pe la 5-6 dimineata la noi.)
De cand merge la gradi - papa singura si acasa - lamasuta ei- cu lingurita si din castronelul ei.
Am desfacut patutzul ei - adica gratiile de la el si e foarte incantata ca se poate sui in el cand vreasi la fel sase dea jos din el - reactiaei a fost una de - uuuuaaaaiiiisssss. Ma bucur ca nu am facut-o maidevreme - e super ales momentul.
Ce sa va mai spun - sunt multe semne ca e pe drumul cel bun.

Am mers azi cu inima stransa la gradi - insa a fost cum nu ma asteptam mai bine.
Am bagat-o in clasa - a plans la inceput - dar ferm i-am spus ceea ce am repetat tot w/e cu ea - mama pleaca la lucru - sta putin putin si apoi vine dupa Karina sa o ia acasa. Papa Karina cu copiii, se joaca si dupa ce mai papa o datavine mama s-o ia. I-am spus c-o iubesc si am plecat.
Tai tai si de la geam si am plecat.
Pe la 11 ma suna directoarea ca a papat tot la micul dejun si ca au intrebat-o daca vrea sa si doarma acolo si ea a raspuns ca DA. Asa casa nu vin dupa ea la 1- s-o mai las - ca ma suna ele.
Pe la 12.45 s-a pus o ploaie asa ca n-am mai avut ce facesi m-am dus la gradi - stateam la biroul directoareisi ascultam ce se intampla.
Kara a papat din nou TOT - si supa si felul doi - pe rand au trecuttoate grupele de copii si ea tot la masa era - si au adormit pe rand copiii si ea tot acolo cu catevaboabe de orez in fata - dar nu s-a lasat pana nu a papat tot. M-am bucurat.

Prea mult nu a plans azi - dar nici ceea ce spune directoarea nu e prea de crezut - adica cum ca Kara nu aintrebat deloc de mine - ca nu a plans deloc - doar a suspinat - etc.
I-am cerut educatoarei ei sa fie faie cu mine - ca nu am nevoie de acte de bravism de acolo si cat sunt ele de tari ca mi-au obisnuit copila - ci vreau purul adevar - ca a plans/cat/ de ce/ cand/ cum a reusit s-o calmeze, etc si etc.

Greu s-a lasat schimbata de pampi - e tare rusinoasa Kara mea - si apoi a duso in pat - nu avrut in ruptul capului sa puna capul pe perna - asa ca statea cu Porky al ei in brate - cocotzata in vf de pat.
A incercat cca 1 ora- dupa care arenuntat pentru ca a reusit deja s-o trezeasca pe Karinne.
asa ca mama Karinnei - daca ne citesti - un SORRY mare pentru ziua de azi.
Sper ca a reusit Dana s-o adoarma din nou pe micuta ta.

concluzie:
- progrese din partea Karei - cu duiumul - SUPER BINE!!!
- progrese din partea lor - micute - dar tot mai bine decat era cand am sosit noi aici.
- partea proasta e ca am stat si eu acolo si am vazut negativele - mai bine nu le vedeam nu le stiam - acum am motive de ingrijorare.
- totul e la superlativ din partea lor - indiferent cum e copilul tau - asa ca sa nu credeti chiar orice cuvant de acolo.
mai sunt - dar mi le aduc euaminte pe parcurs.
- partea proata e ca neaparat tre s-o obisnuim si cu dormitul acolo - altfel pana ajungem home - ori adoarme in carutz si pana o duc sus se trezeste si gata cu somnu pe ziua respectiva - ori e prea obosita si ma chinui cu ea pana pe la 3 sa adoarma - si iar e stricat programul zilei.

sa vad cat ma mai lasa - poate mai reusesc un mesaj.
v-am pupat

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

mirona n.ai idee cat ma bucur ! e clar kara se obisnuieste pe zi ce trece, la cate aud despre ea si david pe bune ca ma gandesc sa.l dau cat mai repede si pe ivan!!

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dayanara: romilar pt tuse seaca, paidoterin pt muci. Nu-s medicamente puternice, ne-au fost prescrise de cand avea 5 luni, la prima raceala.

N-am luat reductor...nu mai simtim interes pt wc..de cand nu-l mai las sa se joace cu trasul apei...

Miro bine ca faceti progrese, mititica de ea, eu as ceda nervos daca Dani plangand ne-ar striga pe nume...nu stiu ce-as face, el ne striga cand se trezeste in pat: mami, papi si mergem la el inainte sa planga, dar odata plangand l-a chemat pe papi si papi era la munca...pur si simplu am inceput sa plang langa el, cu atata dor il striga pe papi...

Angi felicitari pt progrese

Dastefa

Felicitari mariilor!

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani sarbatoritelor zilei!

A fost inca o zi calda la mare

drag al regasitelor

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput