Regasiri (24)
Raspunsuri - Pagina 7
dolores spune:
buna seara, noroc ca mi-a inchis david calc-ul, ca altfel trimiteam un mesaj de toata frumusetea, dar nu pe gustul cui trebuie.
dayanara, da-mi si mie te rog id-ul tau de mess
miro, iti scriu pe mess despre ce m-ai intrebat.nu te-am uitat
koko, citit mesaj, trimis raspuns. astept un raspuns de la tine
dolores si David Cristian -22.11.2006-
"Planteaza un cuvānt de iubire adānc īn inima unui om. Hraneste-l cu un zāmbet si cu o rugaciune si priveste ce se īntampla."
dolores spune:
vedeti unde se ajunge daca ai prea mult timp la dispozitie??iar daca asa e caracterul....fara comentarii, dar sincer ma asteptam. unde Dumnezeu n-a dat, eu ce sa cer..ce pretentii pot sa am?
brrr..ce sila imi e
dolores si David Cristian -22.11.2006-
"Planteaza un cuvānt de iubire adānc īn inima unui om. Hraneste-l cu un zāmbet si cu o rugaciune si priveste ce se īntampla."
dayanara spune:
acu sa lamuresc ce.am scris, ziceam de fetita aia care s.a dovedit a fi cunostinta comuna, care merge la aceeasi gradinita cu a mironei, ca s.a obisnuit foarte repede, si eu stiu ca mama ei a stat cu ea cum am stat eu cu ivan, ne smulgeam parul din cap cand plangeau , cand nu mancau etc etc, ea e nascuta pe 25 decembrie, deci cam ca ai nostrii
nu stiu cum a procedat, nu am vorbit despre asta inca, poate am s.o intreb daca am ocazia, oricum ei citesc aici...
stiu ca nu toti copii sunt la fel, dar nici metodele nu.s albe si negre , mai exista si cai de mijloc
eu personal m.am hotarat sa incep cu cate o ora pe zi, sau juma de ora, dar va ramane singur, eu vreau sa.l obisnuiesc fara mine nu sa ne obisnuim noi doi , eu si ivan, cu gradinita, sper sa reusesc asa cand il voi da
acu fie vorba intre noi eu chiar daca nu ma voi duce la munca, vreau sa.l dau cat mai repede, vreau un copil independent si consider ca asta e solutia, deocamdata e destul de independent dar stiu ca au perioade si nu ma bat cu pumnul in piept ca asa va ramane
intamplare de azi: a intrat ivan in parc si a vazut un copil care abia sosise si el, l.a luat de mana imediat si s.au dus spre topogan, am auzit in spate cum mama baiatului le spunea unor femei cu care venise: asta sigur merge la gradinita (de ivan)
nu e prima oara cand aud asta sau ma intreaba: de la cat l.ai dat la gradinita,asa de sigure sunt si se mira cand le spun ca nu merge inca
cei care.l vad zi de zi, parintii copiilor, nu neaparat prieteni de.ai mei, spun ca este sociabil, se mira cum da jucarii, se mira cum ia jucariile din mana oamenilor mari si le imparte la copii, atunci sunt mandra si impacata, si cuvintele pe care le.am auzit in mediul virtual, unele urate, referitoare la relatia cu copilul meu :))) ma fac sa rad
maine ma duc sa.i iau tricicleta in sfarsit, am multe pe cap, incep sa ma duc la gimnastica cat de curand si o zi pe saptamana la scoala de dans ;)
ivan si dayanara
marani spune:
la miez de noapte imi fac aparitia!
Dayanara super fain...scoala de dans, visul meu! bravo, sa te tii si de gimnastica mami!
inca o mai astept pe Miro cu povesti despre Kara si zilele la gradi, poate-o-mbunez cu cateva poze cu bubamara in luna august:
http://picasaweb.google.com/2mcazacu/AnyaLunaAugust21Luni#
va dorim vichend placut, fara ganduri negre si ape tulburi, cu multa dragoste si pace-n suflet!
dastefa spune:
buna dimineata
va dau si vioua din mea mareee
ieri am avut o zi plina cu Daria.Dimineata am fost intr-un mall ca vizasem o fusta la reduceri si tb sa cumpar si un cadou dar mai intai am mers cu Daria la parcul de joaca-aici n-au fost pe parcursul unei ore mai mult de 4 copii odata asa ca a tb sa ma joc eu efectiv cu ea nu doar sa o supraveghez.Cand am terminat cu joaca Daria era deja somnoroasa noroc ca am luat fusta repede ca pt cadou am mers cu ea in brate adormita si tot asa pana am ajuns la autobuz si tot drumul pana acasa.Sa va zic cum imi era mie dupa vreo ora de tinut in brate si cu 30 grade afara?.Am ajuns acsa ,Daria s-a trezit-normal asa ca am lasat-o cu bunica-sa ca aveam in plan un smotru.Dupaamiaza am luat-o iar din loc ,la o prietena al carei baietel implinise anii zilele trecute si nu am putut merge asa ca iar mers pe jos iar autobuz am mai mers intr-un parc darera prea aglomerat asa ca pe la 8si jumatate eram iar acasa.Oricum a mers f mult pe jos.Mai ceret batze adica sa o iau in brate dar ii spuneam ca ma doare piciorul si ca o duc doar un pic si ea accepta dupa 2-3 minute sa o dau iarasi jos
marani pozele voastre sunt intotdeauna superbe si cum o sa te muti la Durau,sper ca am inteles bine,o sa ne tot bucuram ochii privindu-va in decoruri de munte
referitor la ingrijorarea ta legata de atituduinea Anyei fata de alti copii eu sunt cu Daria la polul opus -ma necajesc cand este atacata si nu are putere sa reactioneze si vine intotdeauna la mine
plangand
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006
dayanara spune:
marani am vazut dimineata pozele, superba buba mara , eleganta si cu gentuta ursulet :)
am vazut o poza unde are o jucarie pe gurita, pentru ce e? e un liliac asa.i?
i.am luat tricileta asta
http://www.tusjuguetes.com/fichaarticulo.php?nov=1&id_art=182
e foarte incantat
fug la masa
ivan si dayanara
marani spune:
as fi vrut sa zic "buna ziua"...dar am inceput-o rau...mi-au inundat baia a doua oara saptamana asta....noroc ca nu e zugravit inca, la anul avem investitie serioasa in apartament si sper sa nu mai avem probleme dar oricum nu e placut, cand am intrat in baie crezui ca-s la Marea Neagra...neplacut tare...
DAR...avem o veste f buna: azi nu a avut neplaceri cu nici un copil!!!!!!! am fost in strand, s-a jucat in toate cele, a vazut o fata si a zbughit-o de langa mine si incepu pe limba ei sa-i explice ceva...gesticuland cu degetul, cealalta fetitza se uita super mirata la ea; s-a jucat frumos tare cu toti copiii ce-i vazu...suntem pe drumul cel bun
Dastefa, Dayanara multumim de complimente; jucaria din guritza ei e un liliac in care sufla si o elice se invarte facand un "vajjjjjjj: interesant tare pt ea; super frumoasa si shmecheroasa tricicleta, s-o stapanitzi sanatoshi!
Miro zi te rog cum e cu gradi, macar trimite mail daca nu poti intra pe forum,
de Angi mai stitzi ceva?
diseara dormim dincolo la apart ca sa las aici geamurile deschise sa mi se usuce peretzii in baie ca miroase a var...
vichend placut va dorim, de-acu ne "auzim" luni!
dastefa spune:
buna dimineata
de ce asa dimineta ?am de terminat urgent niste hartii si profit cat mai doarme Daria sa-mi beau cofeluta aici cu voi si sa va urez o dumineca placuta
dayanara tricicleta lui Ivan nu are tavita pt tinut picioarele?a Dariei a avut si taicasu s-a gandit sa i-o scoata ca doar are fata mare si o sa invete sa tina picioarele pe pedale.Evident ca lucrurile nu stau chiar asa drept pt care trebuie sa-i punem tavita la loc
pe toate fetele
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006
mayaione spune:
Buna la toata lumea, o sa revin si eu incet, incet printre voi. Din pacate, mama a murit acum o saptamana si durerea pe care o traiesc nu poate fi descrisa. Incerc sa ma concentrez cat mai mult la Ana si sa imi regasesc puterea. Ana s-a imbolnavit in aceeasi zi in care a murit mama, nu va imaginati prin ce am trecut facand ture de la inmormantare la Ana. Facuse diaree si voma orice manca, arata f rau. Am plecat imediat dupa inmormantare la Pitesti, am sunat dr. si ne-a dat ercefuryl, enterolactis. Acum de-abia si-a revenit. Mai revin cand o sa am timp sa va mai povestesc de ANa. Acum va pup!
mephala30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara koko, dbunny, marani, mephala, violeta, miki, umflatel, dodo |
multumesc ca n-ai uitat de mine, nici eu de voi, .
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me2