Regasiri (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roana spune:

SUNT ABSOLUT SOCATA.

Nu am intrat de ceva vreme ca nu am avut timp, am fost in concediu, etc...dar va citeam de cate ori puteam chiar daca nu aveam dispozitie de scris. si ce vad de cateva zile? dispute aiurea pe o tema care nu ar tb sa nasca asa controverse. de ce se ia totul asa personal? adica vine X si isi spune parerea apoi vine Y si contraataca...
Mie mi s-a parut ca discutia asta nu avea rost. de la fulguleti am plecat multe tocmai pentru ca erau atatea atotstiutoare acolo care veneau si te acuzau imediat cum iti spuineai parerea daca nu erai din "gasca" lor. Adica eu nu aveam voie sa ii dau la copil lapte de vaca sau iaurt din comert ca are nu stiu ce, dar alta daca dadea era OK. nu dau nume dar asa vehement te acuzau si se ajutau una pe alta incat eu m-am scarbit.
S-a deschis regasiri unde eu una ma simteam mult mai in largul meu, scriam parerea mea si nu venea nimeni sa ma atace...pana cand locul acelor carcotase de dincolo a fost luat mai mult sau mai putin de Desiree. asa am simtit eu (te rog sa nu te superi dar asa se vede din afara). ea avea mereu dreptate, venea mereu cu argumente, isi educa copilul cel mai bine. de multe ori in postarile ei am regasit un ton binecunoscut al uneia de la fulguleti care le stie pe toate (nu are rost sa dau nume). nu imi place sa intru in polemici dar ma simt cumva datoare sa clarific niste chestii pentru ca imi sunteti drgai si nu as vrea sa dipara si acest subiect unde mai scriam si eu din cand in cand.
Koko, Mirona, Angi, Dolores, Dbunny, Dayanara le stiu de la fulguleti, imi erau dragi acolo si de aceea m-am bucurat sa le recitesc aici. consider ca suntem prietene, cu mirona m-am si vazut, va simt aproape si cred ca orice spun sau va intreb o luati ca atare.
Am crezut ca si Desiree imi e prietena dar nu vreau sa ma gandesc ca poate cateodata ma acuza in capul ei sau vb cu altele de mine sau copilul meu( sau poate nu ca eu sunt din cele importante aici pe forum).

Mi-a fost dor de voi, vroiam sa scriu de noi mai multe dar....simt ca nu mai am loc
poate altadata.

va pup pe toate si sper sa va reveniti.

Si desiree oricum ai spune-o tot fugit e....cum nu iti convine ceva te retragi. nu e frumos, poate e normal sa iti sustii parerea. eu nu am nimic cu nimeni doar ca ceva nu se potriveste aici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

M-am tot gandit daca sa scriu sau nu...va citesc mereu si iau de la fiecare doar ce cred eu ca-i bun pentru mine si copiii mei, dar vai de capul meu unde s-a ajuns...RAZBUNARE!!! BARFA!!!
Pe mine chiar nu ma intereseaza ce parere are x sau y despre faptul cum imi cresc eu copilul, pentru ca in fond si la urma urmei eu sunt la al doilea copil mai am unul care are 8 ani si nu este nici frustat, nici traumatizat si nici n-am stat sa citesc tratate....asa ca eu consider ca l-am crescut cum trebuie si ca e un om normal, drept urmare putin imi pasa de cele care m-ar condamna la un moment dat.
Baiatul meu cel mare a mers si la cresa si la gradi si uite ca e bine merci a terminat clasa a I a cu FB pe linie ( nu vreau sa ma laud , s-au sa-l ridic in slavi, dar vreau sa va arat ca este un copil normal si inteligent),care de fiecare data cand are o problema vine si-mi spune si cele care aveti copii mari stiti ca acum apar si "probleme" de genul: colega cutare il place mai mult pe colegul cutare, ce sa fac sa-i placa de mine etc. Dar cu Cristi am incercat acum cateva luni cresa si n-a mers, nu s-a putut adapta si nici n-am suportat sa-l las acolo tavalindu-se pe jos, pt ca politica cresei era sa-l lasi si sa pleci.L-am dus 4 zile si era din rau in mai rau, plangea si se agata de mine de cate ori il duceam acolo si sa nu va inchipuiti ca erau cateva lacrimi asa de fite, chiar suferea...asa ca am considerat ca EL nu este inca pregatit si am mai amanat.Norocul meu si al lui este ca sotul are un serv lejer si avem nevoie decat o zi pe saptamana de cineva care sa stea cu el, asa ca am apelat la o bona.
Nu inteleg de ce unii cred ca toti copiii sunt la fel, ai mei sunt diferiti si sunt facuti de mine, dar altii care nu au nici o legatura. Eu cred ca fiecare stie ce e mai bine pentru copilul ei si ca nici o mama nu este nebuna sa-i vrea raul copilului, ci pur si simplu fiecare alege calea care i se pare mai potrivita pentru ei.

Am tot vrut sa va scriu de cand a inceput discutia despre cresa, dar pentru ca la noi n-a mers n-am vrut sa descurajez alte mamici.

Inchei aici ca-s la servici.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Alexabdra mea a racit...ii curge nasul ca la balamuc, stranuta si tuseste de te doare sufletu, cred ca e prima raceala serioasa de pana acum, sper sa isi revina ...suntem pe tratament!

Am reusit sa-i fac cat de cat un regim, s-a obisnuit sa nu mai ceara mancare aiurea intre mese, are 3 mese principale iar gustarile constau numai in fructe! Ii dau paine neagra (mananca putina oricum) si mamaliguta, cirbe muulte fara fainoase si carne doar piept de pui! Deocamdata sunt multumita de cum se comporta si cum accepta la schimb (mar contra altor tampenii pe care le vede la alti copii)!

Astazi m-a dat pe spate mi-a zis " Iubitica mea, te rog fumos citeste cartea piticii" asta venind cu cartea ei preferata in mana la mine!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Carla cred ca te-a terminat. si pe mine cand ma alinta si ma mangaie si ma pupa...morrr de dragul lui. bine tot timpul mi-e drag dar atunci chiar imi dau lacrimile cand vad cum isi manifesta el dragostea.

Si puiul meu e racit, ii curg mucisorii siroaie, a avut febra , acum a trecut. ii dau panadol si nurofen aternativ si in nas nazomer. sper sa isi revina ca mor de mila lui cand vad cum stranuta si abea respira.
Maine trebuia sa mergem la un chef de pitic dar cred ca stam acasa din motive de muci.

va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare gashca - sau cea mai ramas din ea.

asa fericita ma gandeam azi prin parc - ca vin acasa sa incep sa va povestesc cum a fost ieri la gradi -cum a fost azi - a fost prima zi in care am lasat-o singura ... etc. - cand in parc - una din mamici imi zice de cearta de pe aici - am amutit.
am venit - am citit - si nu-mi revin

ma duc sa mai citesc o data - poate-mi revin - dar nu cred.
cam ce as avea eu de spus ... a spus Roana mai pe larg.

ce razbunare? ce barfa? nici nu mai am nervi de citit atatea PM-uri si mail-uri. am eu destule pe cap - nu mai am putere si pentru asta.

am totusi de facut o remarca:
eu nu am vazut acest topic ca pe o razbunare. nu. eu nu am vrut sa ma razbun pe cei de la fulgi - din pacate multe fete bune au ramas/s-au pierdut printre cele ce am fost acolo.
am plecat din motivele expuse de Roana - si multe altele. Am suferit mult ca nu aveam unde scrie si ma intalni cu multe dintre voi - dar de aici si pana la planuri de razbunare ... e mult.
Ca acest cuvant este acum in gura unora si altora - va rog eu frumos - nu ma mai bagati si pe mine in oala. Este numai treaba lor.
Am deschis acest topic la cererea mai multor fete - unele mai activeaza - altele nu - altele citesc doar din umbra (si tin sa va aduc aminte ca mult timp nu am vrut s-o fac - si nici una dintre cele din umbra nu ati vrut s-o faceti - si m-ati convins pana la urma) si eu una m-am simtit bine aici - fara carcoteli, fara sa simt parul in spatele meu sau sfaturile unora date cu parul.
Am venit (chiar daca nu zilnic) si mi-am deschis sufletul in fata voastra.
Daca in momentul de fata una cu alta nu se inteleg - nu isi vorbesc, se cearta in privat/public una cu alta ... de ce e din nou Mirona vinovata?
pentru ca asa v-ati obisnuit? ca la orice chestie de pe forum sa ma bagati pe mine de vina?
imi pare rau ca s-a ajuns aici.

imi pare tare rau - chiar ma simteam bine aici cu voi.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

fetelor nu sunt eu cea mai in masura sa va cer sa incheiem ac subiect dar va rog totusi sa o facem
vreau sa citesc mesaje despre cum a ramas Karina singura la cresa despre cum s-a adaptat Alex la regim sau orice altceva numai mesaje pe subiectul incheiat,sper, nu mai vreau
Mirona de ce vorbesti despre ce a mai ramas di gasca?s-a plecat in masa si nu mi-am dat eu seama?

dastefa mami de DARIA -16 nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dastefa are dreptate...

eu vreau sa aud mai repede ca s.a adaptat kara, mai nou ne.am dat seama ca ea merge la aceeasi gradinita cu o fetita pe care eu o cunosc, e o fetita frumoasa, buna, mancacioasa, sa va spuna miro, de fapt in realitate l.am cunoscut doar pe tatal ei, un tip de nota 10...si cu mamica vb pe net :)

carla multa sanatate alexutei vezi totusi e bine sa fie un pic mai plinuti, o raceala, o gastroenterita ii slabes imediat cum sunt in crestere....

roana sa va treaca mucii

si la restu nervii :)

koko, dbunny, marani, mephala, violeta, miki, umflatel, dodo

aaah de ieri mi s.a pus pata si nu mai sterilizez

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Hai mai Mirona, lasa totul de-o parte si zi-i de Kara, cum a fost la gradi!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

pai.....am profitat de sotz ca azi a plecat la scufundari pt o saptamana...d-aia n-am mai intrat, abia asteptam s-o fac sa va mai zic ce a facut bubamara si cum progresam...Nu stiu dc tre sa se intample asa mai fetelor, Roana a cam zis tot ce simt si eu....Cred ca Regasiri s-a deschis din dorinta initiala a Mironei, cred ca Desiree e cu adevarat mai citita si inteligenta ca mine, cred ca Koko e o super mamica si mai mult decat minunata, si cred...ca sunt cea mai buna mamica pt Anya cu toate greselile care le fac, felul in care ii arat dragostea, felul in care ma preocupa cresterea si educarea ei, felul in care ma daruiesc zilnic ei imi demonstreaza asta..fie ca lui x ii place/convine sau nu. Am mult mai multe pe cap decat sa ma gandesc la ce vb lumea.

Am fost in strand. Super incantata, nu la bazine am stat si la joaca in diverse smecherii, analizeaza copiii, "ataca" doar pe cei pe care ea ii simte mai slabi...vulnerabili, de cei mai mari nu se atinge, pe unul de 3 ani l-a luat in vizor...Partea buna e ca nu loveste din senin, ci cand se simte amenintata..nu ca mi-ar conveni, dar se putea si mai rau. Asadar m-am decis ca zilnic dimineata sa mergem acolo.

De ziua numelui o sa fim fara tata, dar ne-am propus sa facem invitatii de maine la cofetarie pt 3 prieteni ai ei...ca sa nu treaca ziua drept fara nik special.

De la 1 oct ne mutam oficial dincolo, al meu barbat e super incantat, eu la fel, nu mai vb de Anya care cand merge acolo nu mai vrea acasa inapoi, ii place f mult, acu surubarim la un pat de lemn pt ea, era cu scara si cam inalt dar azi i-a taiat sotul picioarele si l-a facut mai jos un pic. Incet incet termina treaba.

va pupam, intram cand mai putem, Miro zi repede cum fu la gradi; bine ai venit Mihaela la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

dragi regasite si multe .

Sper sa-mi suportati fitele de care ma fac sa intru mai rar

Acum am deschis calculatorul pe ziua de azi.

Dimineata am mers cu analizele la dr de familie.Sunt bune ,Ca este la limita minima(un pic peste in bine)dar dupa 4 luni se da Ca ca si supliment caci provoaca contractii.

Am reusit de am facut o bucata mica de piata:lapte,paine,iaurt...am ajuns acasa l-am rugat pe Bogdi sa ma lase sa dorm un pic pentru BB si am dormit de la 11 pana la 12 apoi luat masa....dupa care somnul de pranz pana la 15,hranit iar copil mers la masaj si acum fresh la pc

Ieri am dat banii pentru evaluator ,sper ca saptamana viitoare sa semnam si actul final.

Ps:Sunt atat de "aiurita" trebuia sa incep cu insanatosire grabnica la piticii bolnaviori!

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput