Regasiri (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

umflatel, am citit blogul de la semnatura v.am vazut si pozele frumoase

adevarul ca faza cu scroafa e de 2 lei, tu te chinuiac sa stai acolo sa se obisnuiasca ma rog, sa faci cum crezi tu mai bine, mirona , si daca au facut fetita scroafa cu tine de fata , cand pleci de acolo nu vreau sa.mi inchipui ce urmeaza...
am o prietena in timisoara cu o fetita karina, merge de 2 luni la gradinita, m.a intrebat la ce gradinita merge kara ta, cum se numeste?

ce fac dbunny si dani ? (era sa scriun ce fac dbunny si diana :)))

dolores asa.i ca david e aproape obisnuit? sa vezi ce baiatel independent va fi

kokorina, dastefa, marani, angi, carla

chiar carla, pana la urma i.ai facut vreun meniu special lui alex?

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dayanara,multumesc frumos!
dolores,cand m-am logat prima oara pe acest forum,aveam ceva kilograme in plus dupa sarcina cu mihaita,de fapt,destule,iar ce am vrut eu initial atunci era luat...asa ca...iata-ma-s UMFLATEL,dar voi imi puteti spune mihaela...sau cum vreti
mi-am mai descoperit o scorpiutza micuta,ma refer la DARIA,fetita dastefei,bineinteles pe langa fetita carlei2005!
va pupacesc!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

DANITA....nu stii cat ma bucur ca mitzulica e din nou acasa...un matz care inchide ochii atunci cand e certat...ce imagine frumoasa,mi l-am si inchipuit.

MIRONA...."scroafaaaa"?????dar nu vreau sa stiu ce le zice cand nu-i nimeni acolo,ma refer la parinti...dar ce atitudine de educatoare vis-a-vis de copii.tu ai auzit cu urechile tale,dar parintii copilei nu,si vine copchila acasa si spune cuvantul scroafa.oare parintii se gandesc ca de la gradinital-au invatat?sigur nu.....ce naiba de facut in situatia asta?.eu in locul tau m-as duce si as reclama,dar ca naiba ca in romania daca faci un asa bine....ca bine se cheama nu?...iti dai foc la valiza,apoi ai toate sansele sa-ti faca copchilu' tau cu ou si cu otet ca ai indraznit sa reclami...doar n-oi putea sa stai acolo sa vezi,dar eu as reclama.sau macar la directoare as spune...e greu in situatia asta,pleci cu un gust amar...

UMFLATEL....si noi santem scorpioni(copchii mei adica)si MIRONA dar si kara fetita ei sant scorpioance....am vazut pozele voastre.ai niste copii minunati,sa-ti traiasca!si tu pe langa ei...si lasa ca toate eram umflatel de dupa nastere,n-am vazut una trasa ca prin inel....

DASTEFA....consider ca pe orice tema sant pareri pro si contra.dar nu am crezut ca daca sriu parerea mea,si nu e aceeasi cu cea care a deschis subiectul...gata pleaca.despre ton intepat....poate am raspuns cum mi s-a vorbit.poate nu trebuia dar nu tonul e problema ci cartile de psihologie care spun ca un copil merge la gradinita la 3 ani...in concluzie pareri pro si contra.pai la fulguleti e asa,daca nu esti la rand cu x,y,z te ia la ochi si te capseaza,ori te face de pleci.trebuie musai sa fii in ton cu cele "tari",stim noi care...de fapt pot sa dau si nume ca nu ne citeste nimeni de acolo,nu?ma rog,asta nu ca justificare ci doar raman la parerea mea ca as da copii la gradinita de la 2 ani decat sa-i las cu bunica....acu poate nici una nu-i de acord,ce facem?plecam cu toateleeeee?????

ANGI....eu inteleg cum e cu timpul care nu-ti ajunge.eu am inceput sa cred ca timpul nu mai are valoare,acu e luni acu e duminica,care are job+copchil,care are doi copchii....si ma rog pe langa astea si alte probleme cotidiene...si eu as vrea sa fiu mai mult pe aici,cui nu-i place sa stea sa tasteze,sa citeasca una alta,dar....nu-i loc.
eu felicit pe cele care reusesc sa scrie constant,sa scrie si pe alte topicuri,nu mai zic si pe alte forumuri...pe bune,nu e ironie ci chiar le felicit ca nu stiu cum fac si nici ca ar da vreuna reteta,o tin pt ele....

DOLORES.....cum e david,cum l-ai mai gasit la gradinita?...

Mergi la inceput

DANITA....nu stii cat ma bucur ca mitzulica e din nou acasa...un matz care inchide ochii atunci cand e certat...ce imagine frumoasa,mi l-am si inchipuit.

MIRONA...."scroafaaaa"?????dar nu vreau sa stiu ce le zice cand nu-i nimeni acolo,ma refer la parinti...dar ce atitudine de educatoare vis-a-vis de copii.tu ai auzit cu urechile tale,dar parintii copilei nu,si vine copchila acasa si spune cuvantul scroafa.oare parintii se gandesc ca de la gradinital-au invatat?sigur nu.....ce naiba de facut in situatia asta?.eu in locul tau m-as duce si as reclama,dar ca naiba ca in romania daca faci un asa bine....ca bine se cheama nu?...iti dai foc la valiza,apoi ai toate sansele sa-ti faca copchilu' tau cu ou si cu otet ca ai indraznit sa reclami...doar n-oi putea sa stai acolo sa vezi,dar eu as reclama.sau macar la directoare as spune...e greu in situatia asta,pleci cu un gust amar...

UMFLATEL....si noi santem scorpioni(copchii mei adica)si MIRONA dar si kara fetita ei sant scorpioance....am vazut pozele voastre.ai niste copii minunati,sa-ti traiasca!si tu pe langa ei...si lasa ca toate eram umflatel de dupa nastere,n-am vazut una trasa ca prin inel....

DASTEFA....consider ca pe orice tema sant pareri pro si contra.dar nu am crezut ca daca sriu parerea mea,si nu e aceeasi cu cea care a deschis subiectul...gata pleaca.despre ton intepat....poate am raspuns cum mi s-a vorbit.poate nu trebuia dar nu tonul e problema ci cartile de psihologie care spun ca un copil merge la gradinita la 3 ani...in concluzie pareri pro si contra.pai la fulguleti e asa,daca nu esti la rand cu x,y,z te ia la ochi si te capseaza,ori te face de pleci.trebuie musai sa fii in ton cu cele "tari",stim noi care...de fapt pot sa dau si nume ca nu ne citeste nimeni de acolo,nu?ma rog,asta nu ca justificare ci doar raman la parerea mea ca as da copii la gradinita de la 2 ani decat sa-i las cu bunica....acu poate nici una nu-i de acord,ce facem?plecam cu toateleeeee?????

ANGI....eu inteleg cum e cu timpul care nu-ti ajunge.eu am inceput sa cred ca timpul nu mai are valoare,acu e luni acu e duminica,care are job+copchil,care are doi copchii....si ma rog pe langa astea si alte probleme cotidiene...si eu as vrea sa fiu mai mult pe aici,cui nu-i place sa stea sa tasteze,sa citeasca una alta,dar....nu-i loc.
eu felicit pe cele care reusesc sa scrie constant,sa scrie si pe alte topicuri,nu mai zic si pe alte forumuri...pe bune,nu e ironie ci chiar le felicit ca nu stiu cum fac si nici ca ar da vreuna reteta,o tin pt ele....

DOLORES.....cum e david,cum l-ai mai gasit la gradinita?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

mi-am zis ca nu mai citesc..caci unele postari, pm-uri si mess-uri m-au lasat masca...in veci nu m-as fi gandit ca in spatele unor discutii pur si simplu de principiu, caci asta am facut noi aici fiecare in propriul stil..se ascund multe alte..suparari!:)...

multumesc fetelor care se gandesc la mine...dar lasati divagatiile pe tema "plecarea desiree"...asa am decis..motivele sunt altele, nu faptul ca lumea nu e de acord cu mine..in veci nu am sa dau bir cu fugitii ca cineva nu e de acord cu mine si chiar nu am chef sa discut public motivele ...am scris in ultimul meu mesaj destul de multe si cine nu a priceput e problema lui....ati putea sa inchideti subiectul acesta frumos,fara sa dati cu presupusul...asa am decis si cu asta basta...

draga koko, te rog reciteste ultimul meu mesaj dinainte de a fi tu "asa uimita" de cum gandesc eu... oricum spuneam niste adevaruri in acel mesaj...si ai sa vezi ca tonul meu a fost cat se poate de civilizat...si argumentat...te rog sa faci asta...si te rog reciteste si pm-ul trimis de tine la aceeasi ora la care scriai parerea ta vizavi de x.y.z idee..nu aveau legatura una cu alta..sau aveau? ..by the way, nu eu am deschis subiectul "regasiri"...

ar fi mai frumos sa priviti inainte, sa fiti relaxate, sa vorbiti despre lucruri care intereseaza..adica despre tot ce se vorbea si pana acum...evident, parerea mea!

eu una nu ma "mai regasesc" aici!...

va pup

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

si pt ca mi-am promis inca de cand am plecat de la fulguleti,ca atunci cand ma supara cineva sa spun si de ce....cu tot riscul chiar de mi-ar inchide contul.asa ca daca desiree s-a hotarat sa-si spuna parerea,iaca eu am sa spun adevarul.

ca acest topic s-a deschis la initiativa MIRONEI,cu ocazia zilei mele de nastere o stim cu totii.dar ca a fost planuit sa fie ca o razbunare....ATENTIE! razbunare impotriva celor de la fulguleti,pe asta o stiati?aici este si ideea.initierea a fost pusa la cale de MIRONA,de fapt era in fasa cand discuta cu desiree despre acest plan.de fapt cine s-a razbunat?MIRONA care a deschis topicul sau desiree care venea cu idei de razbunare....doar nu putea ea sa se razbune pe fetele de la fulgleti ca ea inca mai scria acolo,insa complota si isi freca mainile de bucurie ca prin noi si ea s-a razbunat pe multe de la fulguleti.daca ar sti ele....ehehe....dar nu stiu,ca nu ne citesc.

vreti sa stiti ce parere are ea despre fiecare in parte?oare sa va trimit sa cititi?poate nu e important si nimanui nu-i pasa daca cineva are o impresie proasta despre noi,insa discutiile si parerile lui desiree despre noi sant referitor la ce se discuta pe forum,la felul cum procedam cu copii nostrii.isi poate cineva asta inchipui?cu tine aici era miere si apoi se ducea si discuta cu ixuleasca ca uite ce face y cu copilul ei....

dar nici nu pot lasa povestea asta asa,ca nimeni nu stie de fapt cum sta treaba,de aceea m-am hotarat sa vorbesc...am spus cu tot riscul,chiar si voi daca ma urati dupa acest mesaj....o sa va dati seama mai tarziu cand se mai limpezesc apele.ca din mesajele noastre de pe forum fie ele si intepate nu se intelege decat ca desiree e cea lezata....eu cred ca toate am fost lezate de desiree,insa pe ascuns...

si acum ce face?s-a intors la fulguleti,aici nu se mai regaseste ca nu are nimeni nivelul ei de inteligenta si nu are ce discuta cu noi,se plictiseste....nu a inteles ca pe topicul asta sant fete care nu au copii de varsta noastra,nu e ca la fulguleti sa vorbim numai de copii,mai vorbim si una alta...cu celelalte fete care au copii mai mari,sau numai pisici sau stiu eu ce....

fetelor voi decideti pe cine credeti si faceti cum considerati voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

pacat!!!

dastefa mami de DARIA -16 nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Am ramas fara cuvinte! Pe bune! Oricum nu am intereseaza cine ce parere are despre mine sau despre copilul meu, noi sa fim sanatosi, dar mi se pare o pierdere de timp sa stai si sa analizezi, sa pui la cale eu stiu ce razbunare...!

Mie una nu mi s-a parut potrivit, ca intr-o perioada in care unele dintre mamici suntem cu nervii la pamant, nestiind cum sa facem sa fie bine pentru copii sa se adapteze la gradinita sau unde s-au mai adapta, sa se aduca discutia despre fatul ca una lume face ce trebuie - adica isi lasa copilul cu bunica, mi s-a parut ca nuca-n perete, plus ca se mai cautau si argumente din nustiu ce tratate...sincer am simtit in mesajul ala ceva mai mult decat o simpla parere... dar poate doar mi s-a parut nu imi bat capul cu asta, nu mi-am spus toata parerea referitor la gradinita vs bunica sa nu se simta nimeni ofensat si sa nu simta nimeni ca nu face tot ce e mai bine pentru copilul lui, ca suntem toate un pic mai sensibile in perioada asta...dar in fine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

da carla, exact asta gandes si eu
nu am copilul la gradinita si nici la bunici, mi.l cresc singura, si putea sa ma doara undeva , dar nu.mi serveste sa aud despre alti copii cu mame care orice ar scrie aici e clar ca le intereseaza de copii lor, ca.s viitori traumatizati frustrati sau mai stiu eu cum
nici macar un psihitaru nu ar putea sa afirme asa ceva cu siguranta
e de tot rasul

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

aseara am fost prea obosita si suparata de ce citeam ca sa pot spune mai mult
eu credeam ca ne-am adunat aici ca sa impartasim emotiile cresterii copiilor nostri sa ne ajutam si nu sa ne confruntam ca pe terenul de lupta
Adica pe sub pospaiala asta de suprafata cu ganduri bune si multi pupici circula barfe si alta ganduri mai putin frumoase?Pacat
Un subiect oricat de controversat ar fi n-ar putea sa creeze astfel de dispute .E clar ca aici sunt resentimente si ganduri negre care mocnesc de mult timp si acum rabufnesc.Dar eu ma simteam bine aici chiar daca nu apuc sa scriu prea mult si prea des.Sper sa se termine cat mai repede cu balacareala si sa revenim la un ton normal

dastefa mami de DARIA -16 nov 2006

Mergi la inceput