Regasiri (24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragi regasite o si o imbratisare cu drag de la mare.

Un mare tuturor gradinarilor .

Mihaela
Koko sandokani si pe mamica lor,sper sa poti intra si azi;
Mirona,Dolores,Daynara,Carla,Danita,Marani,angi.. si multe

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

fetele - iar sunt contra cronometru.

va pup pe toate - urez un bun venit Mihaelei Umflatel si va imbratisez cu drag pe toate.

sunt trista - azi am vrut sa-mi retrag fata de la gradi - orice le propun eu - desi sunt idei bune - sunt respinse din start - si mai apoi le vad aplicate. Azi am avut si o mini cearta - cum ca eu imi tin copila sub un glob de sticla. Eu?????????
partea cea maitare e ca nu o mai tin pe Corina - educatoarea Karinei - o trec pe ea la sport si asa ca au adus o alta - Alina.
Pai bine nene - nu asta mi-am tocit eu gura de 3 zile in coace? La ce perioade schimbati educatoarele ?- ca eu tot dela inceputtre s-o iau cu obisnuirea Karei acolo.
in fine - tot raul spre bine - Corina terminase sportul - deci putina experienta dinainte de faculta in ale suplinirii - dar la scoala. (in ea ma revedeam eu pe mine dupa terminarea liceului - cand am fost si eu educatoare - deci eram intelegatoare si o ajutam mult - dar na - o schimba).
Alina e maiin varsta si are 10 anide experienta - s-a vazut din prima - a reusit chiar s-o ia in brate pe Kara si i-a dat un pupic, a antrenat-o in 2 jocuri de-a lungul zilei - ceea ce e fff mult pentru ea.
Corina se baza ffff mult pe mine - nu doar pt ingrijirea Karei - dar si a celorlalti copii - cu Alina eu am cam stat pe tusa si ma aratam doar in momentele de criza ale Karei.

of of - e tare greu
revin eu cu relatari de la gradi si in alte zile. de raspuns voua sper sa mai apuc deseara - daca nu maine.
acum am musai un proiect de terminat.
va pup pe toate si ne mai auzim/citim

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mirona tu ai fost educatoare, nah pai spune asa
oricum sa revin sa.mi dau cu parerea, eu nu am zis ca e bine sa se aplice terapie de soc, pentru mine terapie de soc ar fi sa.mi las copilul acolo 8 ore din prima sau 5 ore, eu am de gand sa.l las juma de ora singur, apoi o ora si tot asa, nu inseamna ca te critic daca stai cu karina nu, doar ca eu am de gand acum sa procedez altfel, poate pana va merge ivan la gradinita ma voi schimba
e foarte dificil pt mine sa dau sfaturi, e delicat, ce inseamna pentru tine sau alta terapie de soc pentru mine inseamna altceva, si pentru copii la fel cred
de asta daca nu dau sfaturi, macar incerc sa te amuz sau sa te incurajez, sa te sustin cum spuneai ieri
si cand va merge ivan la gradinita voi spune cum am procedat eu si cum a fost bine pentru noi , asta nu inseamna ca asa e bine pentru toata lumea

oricum suntem la inceput, sa vezi cand o aparea datul la sport, lectiile si multele care nu.mi vin acum in minte

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

DAYANARA....nu i-am hranit niciodata pe rand,ca astfel nu mai terminam niciodata.o lingurita unul,o lingurita altul.
referitor la piticul tau pe creer,nu gasesc ceva anormal.ma gandesc ca te considera partenerul lui de joaca,faci ce face si el...oricum m-ai facut sa rad la faza cu..plec la baie cu vaca in mana....mie personal nu mi se pare anormal.poate fetele stiu mai multe sa-ti spuna.si sandokanii spre exemplu reteta cate un cuvant,gen bus....adica autobuzul.noi mergem cu masina si ei incontinuu.bus,bus,bus,bus....pana nu spun eu: da mami,am vazut busul,merge la garaj sau...stiu eu ce mai nascocesc...nu se lasa unul.cred ca sant fixati pe o chestie,asteapta confirmarea....asa si ivan,are fixul sa te vada ca faci ce face si el.nu stiu daca exemplul meu e bun dar...

MIRONA....pai inteleg ca esti multumita acum de alina,si de ce vroiai sa renunti azi?ce-a fost?hai ca astept povesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

terminat ce mi-am propus - acum nu stiu cat mai ma lasa Kara ca in curand tre sa se trezeasca.

da - dayanara - am fost suplinitoare educatoare un an dupa terminarea liceului - nu intrasem din prima la faculta si nu am vrut sa stau pe banii alor mei - asa ca am dat concurs si am primit un post intr-un sat de langa oraselul nostru natal. Am avut toate trei grupele intr-o singura clasa - deh 15 copii de toti - si m-au naucit de cap - dar a fost fain!

Koko - am vrut sa plec de dimi- dupa acea cearta -eu oricum le comentez azi ceea ce am vazut ieri negativ si nu mi-a placut. De ex. i-am reprosat ingrijitoarei ca a facut-o pe una din fetita - scroafa - pentru ca manca repede si s-a murdarit pe fata si pe barbetica. Ete fleosk. Bine ca nu a fost Kara in cazul ei - ca-i saream la beregata.
Eu nu discut cu ea - eu vb doar cu directoare - aia imi place - aia nu-mi place. Eu nu-mi fac copilul prost, rau scroafa, porc - sau mai stiu eu ce apelative dintr-astea. Vreau ca nici la gradi sa nu se faca abuz de ele - nu sunt stupida - te mai scapa - dar asta a repetat-o de 3 ori.

Alta - o copila a ragait tare si raspicat - nima nu a spus nimic - acolo un pardon micut.
ca nu putem avea pretentia de la ei - ca-s mici sau unuii bolnavi.
Hallloooooo - nu ampretentia ca copilul sa s[una pardon - ci doar educatoarea/ ingrijitoarea sa-l atentioneze - Cum spunem? PARDON. in timp - copilul urmeaza exemplul.

ma rog - sunt mai multe - kara da semne deja.

scrut - voiam doar sa spun cama gandesc fff mult la Dodo cat sant lagradi - acolo au si grupaspeciala cu copii cu probleme. Nustiu ce fel de probleme - ca nu ma pricep - ideea e ca ceilalti copii invata sa-i accepte asa cum sunt - mancam impreuna, ne jucam impreyuna - deci ma bucur ca a mea copila va invata sa se poarte frumos cu acesti copii - la fel ca toti altii - doar cu mici/mari probleme.

fug ca deja plange =- pa la toate

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Buna fetelor.
Citesc de unde am ramas ieri si sunt trista.
Cum sa plece Desiree de la noi? Hai, mai, fetelor, nu fiti copii... Aici fiecare isi spune parerea si este normal ca parerile noastre sa difere. Doar si noi suntem diferite, nu?
Si fiecare isi creste copilul asa cum considera ca este mai bine pentru copil. Ca dam copilul la cresa, ca sta cu buni sau ca sta cu bona, atata timp cat copilul este fericit suntem si noi fericite.

Oooofff, si citesc atatea si as raspunde si eu la multe chestii si nu pot ca n-am timp. Si aici pe forum se intampla atat de multe intr-un timp atat de scurt...

Trebuie sa ma retrag si sa sper ca maine voi avea timp sa scriu mai detaliat ce vreau si eu sa spun.

Va pup pe toate

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

madamelor, vesti bune !! a aparut mitzuuuu , de dimineata l-am auzit la vecinu in tufisuri !!! l-a adus tata si nu stia ce sa manance prima data se infigea in bobite apoi in lapte ... asa prostutzzz, l-am certat si inchidea ochii cand vorbeam eu , apoi ii deschidea semn ca a priceput :) . P a fost tare fericit ,,, deja i-a lasat lapte in bibe :" ata e pentu mitzu "

pupici si noapte frumo !
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

o zi buna va doresc,si va multumesc tare mult pt primire!
despre mine ce sa va spun,sunt mihaela,din constanta,mamica cu norma intreaga de copii nazdravani...andreea,care anul asta,trece clasa a cincea si mihaita,care face 5 ani,care in mod normal ar fi fost gradinar,dar din diverse motive,de sanatate ca sa spun asa,nu poate indeplini acesata functie,desi acum vreo 2 ani a indeplinit-o cu succes!pt listuta,daca ma treceti acolo,bineinteles,sunt nascuta pe 16 NOV 1977!iar datele copiilor ii gasiti la semantura,si tot la semnatura,puteti afla mai multe despre mihaita,pe blogul lui!
intre timp niste pozici cu nazdravanii mei
http://good-times.webshots.com/album/566349479TbxCtF

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Mirona si eu m-as lua de ei, cum adica sa faca copilu "scroafa"sau mai stiu eu cum, sa-si faca ea copii ei acasa asa ...
Mihaela umflatel bine ai venit la noi...esti nascuta in aceeasi zi cu Alexandra mea 16 nov!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

salutari
imi pare si mie f rau de situatia aparuta dar eu sper ca tu desiree te vei razgandi si candva cand o sa simti tu nevoia sa ne scrii din nou.Evident tonul vostru a fost putin iritat dar cu putina intelepciune puteti trece peste asta.
am zis ca o sa avem multe de spus pe tema cresei dar chiar asa?
Eu odata la o discutie pe forum am avut o" disputa" cu o mamica pe tema olitei:ea sustinea ca a invata un copil de 1,5 ani la olita inseamna sa-l dresezi cuvant care pe mine m-a zgariat pe creier am avut oareca schimb de pareri divergent si nu am mai scris acolo.Acum imim pare rau,as fi avut ocazia sa-i spun din proprie experienta ca se poate invata un copil sub 2 ani sa faca la oala fara sa-l traumatizezi
Desiree ziceai ca nu mai gasesti corespondent la regasiri dar nu cred ca e o problema sa fii ferma pe propria parere si sa mergi chiar impotriva curentului .Eu personal te admir pt multe lucruri despre care am aflat aici de la tine fara sa insemne ca e litera de lege si ca trebiuie urmat exemplul tau.marog nu stiu cat de coerenta sunt la ora asta ca am venit fiarta de la scarbici dar sper ca s-a inteles ce era de inteles

dastefa mami de DARIA -16 nov 2006

Mergi la inceput