Regasiri (24)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

seara buna!

incep de jos in sus...
UMFLATEL....bine ai venit la noi!si ce sa spun decat ca ma simt magulita de complimet.

DANITA....l-am cautat pe mitzulica si nu l-am gasit,ti-l predam fara recompensa...fara sa mai fac glume,imi pare rau si sper ca il vei gasi.stiu cum e sa-ti pierzi pisica,plus ca e un animalut,un sufletel.sora mea cand a pierdut pisica,dupa ce a cautat-o toata ziua,seara la fel...in nopate pe la ora 1 si-a luat haina pe ea si a coborat in gradina blocului sa o mai caute o data.ploua cu galeata si sormea nu ar fi rezistat ca ea sa stea in pat si pisica ei zgribulita pe undeva.s-a dus sub o tufa mare de verdeata,punct ochit punct lovit,a pipait cu mana si a dat peste un ghem deblana uda si care tremura.era pisica ei....plangeau amandoua de fericire...iti doresc sa il gasesti pe mitzu cat mai repede..

CARLA....intr-adevar sandokanii au o relatie speciala inca de pe acum.ori poate ca asa sta in firea lucrurilor ca un frate sa fie atent ce face sora lui..nu stiu.cert este ca de fiecare data daca ii dau ceva in mana lui pascal,lui prima data...imi spune sa-i dau si sophiei.clar le dau la amndoi,iar el nu are de unde sti ca-i dau si ei o bucatica,insa are grija sa aiba si ea ce are el.....daca nu-i in raza lui de actiune,o striga...in parc o cauta cu privirea sa vada ca in preajma lui....si m-am rugat la Dumnezeu cand am ramas insarcinata,sa se fi prins doi...sa nu fie singur pe lume(ma refer la faptul ca familia mea nu-i aici,e numai familia sotului si or inbatrani cu totii nu?...asa cand nici noi nu vom mai fi...o sa aiba o surioara)...m-a amuzat povestea despre prietenii tai si mi-am imaginat conversatia lor cum ar fi conversatia intre pascal si sophia.sper sa fiu sanatoasa sa traiesc si sa-i vad mari...
sa stii ca nici sandokanii nu beau ceai de nici un fel,iar cu alimentatia nu stiu sa te sfatuiesc,ca parca toate-i sant taiate din meniu,cam ce mananca de regula un copil....of,lasa ca treceti voi peste asta....poate daca-mi da ceva prin minte,iti spun.

Mergi la inceput

Citat:
desiree..permite-mi sa-ti zic sau sa-ti readuc aminte: si de fulguletzi ziceai la fel...unde nu e asa...?sunt momente si momente..parca tu ziceai ca nu-ti iei jucariile si pleci asa usor...

DOLORES....am folosit mesajul tau sa scriu eu continuarea....

mai fetelor....faceti-ma sa inteleg.DESIREE ai plecat de la regasiri?din cauza mea?doamne fereste,dar ce-am facut?n-am voie sa am o parere?trebuie sa fim intr-utotul de acord?sau care e motivul?in cazul in care cu adevarat ai hotarat sa pleci,atunci probabil ca va trebui sa-mi iau ramas bun si de la DBUNNYy nu?parca tu o convinsesei sa scrie si la noi,sau ma insel....
daca as spune ca imi pare rau,nu as fi crezuta....chiar nu stiu ce formula de incheiere sa folosesc sa nu deranjez,sa nu se interpreteze a fi ironic tonul....cu toatele stim ca santem libere sa scriem sau nu,sa plecam cand vrem si sa venim cand vrem....

Mergi la inceput

Citat:
si sa nu deviez prez mult si sa fiu tot in subiect...am copilul la cresha din motivele pe care le stiu eu si pe care le-am considerat cele mai bune dupa luni de zile de pus in balantza sa aleg varianta cea mai buna pt toti. am luat in calcul f multe....unele dintre voi stiti, l-as fi putut lasa pe david cu socro, il duceam luni...si il luam vineri..in timpul sapt, dupa serviciu m-as fi dus 2 sau 3 ore sa- ne vedem..dupa care m-as fi intors intr-o casa goala. buuun...credeti ca e prea mic sa fie dus la cresha?? prea mic sa se joace cu copii?prea mic sa invetze anumite lucruri pe care fiecare le implementeaza copilului?nu cred asta. am ales ce e mai bine pt el...si sa detaliez putin, iar daca plictisesc stiti ce aveti de facut: eu imi iubesc copilul mai mult decat viata, ca fiecare poate. avantaje la gradi: va socializa, se va juca, va iesi afara, va manca , va face nani, va dansa, se va obisnui sa se descurce singur. dezavantaje a fi lasat cu bunica: va vrea sau nu sa manance, in ce fel se va juca buni cu el? cat va sta afara si ce va face? buni mai are si mancare de facut, si curatenie si altele..educatoarele nu. buni il va rasfatza, el va fi singur deci poate egoist si rasfatzat..si pot continua cu exemple la infinit.

in afara de asta, il voi da la gr4adinitza unde va invatza cantecele,poezii, vor avea serbari, se va juca, va rade, va plange (si cu buni plange si rade)...etc etc....

e normal sa planga dupa mine pt ca am stat 24/24 un 1 an si 10 luni...singuri...e normal sa se simta stanjenit..cine nu s-ar simti chiar si ca adult.

Mergi la inceput

Citat:
stiu ce vroiam sa mai zic: una e teoria si alta e practica...de dat sfaturi si eu sunt buna, de citit sute de carti le pot citii, dar in momentul in care ma confrunt cu o situatie x...atunci sa vezi...uneori zici ca nu am citit nicio carte (poate e cel mai prost exemplu)..dar nu se pupa frate..e in functie de situatie..cel putin la mine..adik inveti din greseli, din fazele pe care le intampini, bune sau rele.

nu cred ca as fi putut sa ma exprim mai bine decat tine.ai spus exact,la fix...ai nota 10 de la mine.

Mergi la inceput

ANGIA.....am o rugaminte la tine.strange-o tare la piept pe sfarleaza de iulia,sarut-o pe frunte si spune-i ca toate astae sant de la noi...sandokanii.

MARANI....nu stiu sa te ajut cu un sfat,dar exemplul dat de MIRONA,referitor la metoda adoptata de DESIREE cu octavian,eu zic sa o iei in seama.daca as fi in situatia ta,probabil ca as inceca zilnic incetul cu incetul socializarea si clar nu obligata....de fapt procedezi corect.o intrebi frumos daca vrea la copii si dac nu vrea atunci va retrageti....probabil ca iti trebuie mai multa perseverenta,rabdare...ca metoda ta e buna.poate ca ai vrea sa se intample mai repede ceea ce-ti doresti tu si bubamara nu e pregatita inca....succes si sant sigura ca nu mult va mai dura si te va lasa de manuta sa mearga sa se joace chiar si cu vecina de sus care tropaie.dar chiar la ora aia adoarmeßla 2 ani jumate?iar frica eio inteleg cand aude zgomotele de sus.si eu m-as speria,si ma cam inspaimanta zgomote de alergatura pe o podea din lemn...nu stiu daca e chiar asa,dar eu asa mi-am inchipuit...brrr...succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

carla , de ceai pot sa.ti spun ca pe mine ma ia o foame dupa ce.l beau cu lesin nu alta, si la fel si dupa ce beau cate o supa sau alta zeama, si mai stiu o fetita aici care manca foarte mult, doctorul i.a recomandat fructe, multe fructe

si mie imi sunt simpatici gemenii in general, am mai spus, totusi eram curioasa kokorina, cand i.ai diversificat cum le dateai sa manance, am inteles ca acum mananca singuri, dar atunci? pe rand sau o lingurita unuia apoi celuilalt?

danita, imi pare rau de pisicuta :(

dbunny, tu ai cumparat ceva de pe amazon , cum se procedeaza? cumpar normal ca de pe oricare pagina chiar daca e in lire?

dolores perfect de acord!

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

bine ai venit Umflatel..asteptam sa ne spui cate ceva despre tine, sa ne cunoastem mai bine

eu as incepe prin a te intreba de ce acest nick?

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Planteaza un cuvānt de iubire adānc īn inima unui om. Hraneste-l cu un zāmbet si cu o rugaciune si priveste ce se īntampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

eu la ora asta calc..pregatesc ghiozdanelul pt puiul meu care a cazut frant la ora 18..doarme neintors. ma uit la el si realizez si cateodata nu, cat de norocoasa sunt sa-l am

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Planteaza un cuvānt de iubire adānc īn inima unui om. Hraneste-l cu un zāmbet si cu o rugaciune si priveste ce se īntampla."

Mergi la inceput

Citat:
Eu am profitat de faptul ca sunt multe fete noi in gradi - si educatoare si copii - asa ca pe mine ma percep copiii ca pe o educatoare - eu sunt acolo Moni si nu mama Karei - si credeti-ma am mai mult succes acolo decat educatoarele. Am mai multa dexteritate cu ei ,sunt mult mai pe faza cand se troznesc unul pe altul, am mai multa autoritate in fata lor.

asta m-a dat pe spate si nici nu ma indoiesc...terapia prin soc nu e buna,corect.dar are numai doua zile de gradi,nu poti avea pretentii,e normal sa planga asa cum spunea si DOLORES.asta nu inseamna ca va plange in fiecare zi de acum incolo....are nevoi de ceva vreme,acomodare,ii va placea din ce in ce mai mult,va fi mai sigura pe ea ca vii sa o iei acasa.eu imi pun sperantele in ce mi-au spus si mie la gradinita unde voi duce copchii....si mie mi se va rupe sufletul sa-i vad plangand dar am speranta ca vor pleca si singurei la gradi...poate ne vom lua la revedere si ne vom da busii la usa liftului de la etajul 12,ca nu va mai fi nevoie sa cobor si eu cu ei pana jos...glumesc,doar nu i-oi lasa singuri sa mearga...dar atat de mare e speranta...va fi bine!

nu mai am timp sa mai scriu si eu doua vorbe despre noi,o sa incerc sa intru si maine.ma duc sa-mi intind oasele care ma dor ingrozitor,in pat.o noapte linistita va doresc si sper ca maine sa fie mai bine ca azi...pt toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu am alt pitic, despre ce spune marani, la mine e exact invers si a devenit deranjant , ca nu gasesc alt cuvant si anume, ivan cand e in parc daca nu.s copii nu sta, pleaca nu se joaca cu nimic, bun, pana aici totul ok, dar cand sunt copii, tre sa le dea jucarii in mana si daca ceilalti nu vor se supara, de exemplu el ia 2 masinute in mana una trebuie s.o dea unui copil musai, azi dimineata am plecat fara punga cu jucarii si in parc era teresa, o fetita cu care se joaca el mereu, neavand jucarii, s.a dus la geanta mea, a luat cheile de la masina si cele de la casa, sunt separate deci sunt 2 chei, una i.a dat.o fetitei care nu a vrut.o si mi.era si mie sa nu cada copilul cu gura in ea ca se jucau pe topogan,si devine deranjant pt ceilalti copiii, cand insista sa le dea jucarii
in casa cu mine la fel face, ia crocsii lui tasu, cu unu se incalta el si cu unu tre sa ma incalt eu neaparat, azi am stat asa o ora cred, daca mi.l scot se supara
aaa cand nu sunt crocsii sau masinutele, are 2 figurine o vaca si un cal, calul il ia el si vaca eu, altfel el nu se joaca cu nimic, asa ca ma duc si la wc cu vaca in mana, serios, nu ma preocup dar nu pot sa nu ma intreb daca e ceva anormal in comportament, sau nu anormal sa zicem ciudat

ivan si dayanara

Mergi la inceput