Regasiri (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Multumim de aprecieri!

Roxana Dani a reinceput cresa...tot la fel, 4.5 ore pe zi, dupamasa sta cu tati... suntem foarte bine acomodati, chiar mai vesel decat cu bunica! incredibil sau nu, cand il las cu buna-sa plange dupa mami si papi, cand il las la cresa pleaca fericit cu gentuta-n mana nici nu se uita inapoi...

Singura bila neagra ar fi imbolnavirile...ca na, in colectivitate e inevitabil!!

Cu spuma de baie...la noi in bideu era sapun de fapt...dar fiind bideul mic, apa putina si la fel de mult sapun ca in vana s-a facut spuma multa, dar era sapun lichid chicco. Oricum nu-i displac clabucii de oricare-ar fi ei...

Andaramona bun venit!

Roana dieta la tine a functionat! eu de maine incep(asta zic de vreo 2 saptamani...)

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dianarus multa sanatate lui marc

roxana nu i.am zis ca nah mi.a fost asa, mai ales ca nici nu prea stiam ce sa.i zic :)

am vazut ca roana si mirona ziceau ceva de lipici si credeam ca e vorba de confectionat jucarioare, cand colo de sobolani :))

dbunny, vreo 3 copii care merg la gradinita al doilea an, au spus ca deja e mai bine, primul an e nasol rau cu bolile al doilea din ce in ce mai bine, au imunitate mai mare

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Mda, Roana, tot la servici.
Si imi veni acum ceva de lucru. Pana reusesc sa pun la punct niste geometrii, mai citesc un pic pe-aici.

Kokorina, distractie placuta in Grecia
Andaramona, am vazut poze cu Karinne. Cam vechi totusi. Adu-le la zi

Am intrat adineauri pe mailul comun sa vad pozele Roxanei C, si... Marani, probabil ca ai tu motivele tale. Imi pare tare rau ca nu te mai citim aici Bine ca mai exista messengerul
Roxana, unde este Siriu? Este asa de frumos... O fi departe de Craiova? Gata, avusei rabdare sa citesc in prima poza si m-am prins ca sunt vulcanii noroiosi de la Buzau. Frumos. Iar voi sunteti o familie superba
Miro, bravo, ati facut intr-adevar progrese. Pe mine ma mai mira si acum cat de usor pleaca Iulia cu bona. Nici nu apuc sa ii dau pantofii in picioare ca imi face paaaaa.
Dianarus, imi pare rau sa aud ca Marc are probleme. Sper sa ii treaca repede.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Am reusit sa recuperez din urma si am terminat exact la timp.

O faza haioasa sambata cand am fost la o terasa sa bem o cafea: era un baietel de vreo 4 ani caruia ii plac fetitele blonde. O vede pe Iulia, se duce la bunicul lui si ii spune foarte nedumerit: "Tataie, am vazut o fetita frumoasa... dar e bruneta..."

Back at work
Va pup

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
dbunny, vreo 3 copii care merg la gradinita al doilea an, au spus ca deja e mai bine, primul an e nasol rau cu bolile al doilea din ce in ce mai bine, au imunitate mai mare

da' tot grele e...destul mi se rupe inima ca-l las pe 'alta mana', d'apai sa-mi mai si vina beteag de-acolo...azi de ex mi-a venit cu punctulete rosii, mici mici..cam pe tot capul...3-4 pe frunte, cateva pe la urechi, pe barbita...

o fi, no fi boala contagioasa...o fi de la caldura...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna seara,ce se intampla fetelor??marc de dianarus, octavian, marani cu contul...off

imi pare rau, ce a patit marc?

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Planteaza un cuvānt de iubire adānc īn inima unui om. Hraneste-l cu un zāmbet si cu o rugaciune si priveste ce se īntampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Dbunny, ai baiat mare, n-ai treaba, se spala singur, pleaca la cresa fara probleme...bravo lui! Punctele daca erau pe frunte si pe barbita n-as crede sa fie ceva boala contagioasa, mai ales ca incepea cu febra, ceva, stare de rau. Tin pumnii sa nu fie.

Dolores, Marc are pneumonie, sunt in spital.

Ce este cu contul lui Marani, ma duc acum sa vad in mail, apropo, vroiam sa intreb de ieri si am uitat: unde mai gasesc poze in afara de cele din contul comun? I-am vazut pe Roana, Octavian, Mirona si Karina, Bamboletta, Antonia, Alexandra, Marc , Korina cu sandokanii ei...nu mai stiu, parca atat. Dar restul?
Aaaaaa, am vazut si reteta aia de tarta a lui Angi arata bine, e si gustoasa pe cat de bine arata?
Si fiindca sunt la ora de , Dbunny, ai scris odata o reteta de ....nu mai stiu cum se numea, paella parca, dupa cum scriai tu acolo cred ca era buna, (nu ma intreba ca nu mai stiu cum era) poti s-o mai scrii iarasi?

Si cu Bamboletta ce este, de ce nu mai scrie?

Trimit asta sa nu pierd iarasi si continui.

Deschide cineva capitol nou sau ma bag eu? ( ehehe....am crescut si eu, m-am specializat)

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Am fost intai in contul comun. Am citit mailul de la Marani, dar de ce l-a inchis?

Si am vazut pozele Violetei. Cu ea ce s-a intamplat, n-a mai postat sau n-am mai vazut eu?

Angi, Siriul e pe drumul care leaga Buzaul de Brasov, noi am luat-o prin Valenii de Munte, fiind mai aproape , iar drumul e ok. Din Ploiesti in Siriu sunt aprox 90 km, iar din Buzau sunt cam 60, nu stiu sigur, iar Vulcanii Noroiosi sunt pe drumul dintre Buzau si Brasov. Noi am fost mai mult ptr copii, ca invata la scoala, dar nu-i mai vazusem nici eu. Sunt interesanti, pe Calin il interesau bulbucii aia, vroia sa intre cu picioarele in ei

In Siriu e prima data cand mergem, ne saturasem de Bran si de Valea Ph, si am avut de ales intre Lepsa( de care citisem pe forum) si Siriu - de care auzisem de la niste cunostinte, si din cauza distantei mai mici am ales Siriul. Sunt niste peisaje de vis, am stat la www.cabanasiriu.ro/" target="_blank">Cabana Siriu, 2 lucruri nu mi-au placut: curtea e in panta si trebuia sa stau cu ochii pe Calin sa n-o ia la vale si faptul ca n-am putut baga masina in curte , a trebuit s-o lasam undeva mai jos, ceeace a insemnat sa caram bagajele in bratepe o distanta de vreo 200-300m in panta si pe o caldura de curgeau apele pe noi.
Cu toate astea, cred ca m-as mai duce iarasi, nu stiu daca tot la cabana asta,( pretul a fost super) dar in zona sigur.

M-am pus pe scris si e miezul noptii. Daca n-a deschis nimeni capitol nou, deschid eu si apoi ma duc la culcare.

Mergi la inceput

Gata, am deschis capitol nou, aici

Mergi la inceput