Regasiri (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata si de la mine.
Pana face Roana cafeaua, va dau eu o ciocolata calda sau ceai, la alegere, ca eu nu beau cafea.

In legatura cu baia cu spuma, am citit undeva ca la baietei nu-i indicat sa li se faca baie cu spuma din cauza ca nu stiu ce substanta din componenta spumei duce la fimoza.

Dastefa, deci si tu o duci pe Daria la gradi. Cum se descurca, scuze daca n-am vazut postarea.

De Dolores mai stie cineva ceva, ce-o mao face David cu gradinita?

Dayanara, si nu i-ai zis nimic aleia? ( tipa cu pungile in carucior)

Roana, si eu am avut in anul cand eram gravida cu ana, 3 soareci, sobolani ce-or fi fost, la interval de vreo 2 luni : scapam de unul, aparea altul, pisica ii detecta, pana ne-am prins ca vine pe la scurgerea de la baie si am acoperit-o. Unul ajunsese in bucatarie, sub aragaz, l-am descoperind cand am pus grau de sf. Andrei si seara am pus graul, dimineata nu mai erau decat vagi urme, altul intrase in dormitor si noroc cu pisica, miorlaia ca toate alea si credeam ca a intrat in calduri, , iar ultimul l-am vazut in timp ce eram in cada, iesise baiatul la plimbare, am crezut ca nu vad bine, iar in momentul in care am inceput sa urlu, a intrat la loc pe unde iesise. Era subsolul blocului plin si urcau nenorocitii pe tevi, si unde gaseau loc, intrau. Ca au venit la mine, la etajul 2 e cum e, dar au urcat si la vecina de la 7, ii dispareau ciorapii si nu stia unde sunt, ca sa-si dea seama ca ii bagase sub cada un soarice.
Asa ca acopera orice aerisire sau la baie, unde-s tevile, sa nu mai ai probleme.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Ia te uita, pana am scriu eu , au mai aparut alte postari. Eu sunt la servici, dar voi, dorm copiii si va faceti de cap pe forum?

Mirona, ti-am zis ca va ajunge intr-un viitor nu prea indepartat sa-ti spuna sa mai astepti putin cand te vei duce s-o iei, sa se mai joace un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dragelor vin de dimi cu vesti najpa !
dianarus si marc au nevoie de gandurile noastre !
ma rog la DD sa fie bine si va rog si pe voi sa va ganditi o clipa la ei !

pupici
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Draga Dianarus ma gandesc la tine.

of ce ghinion si cat ati asteptat vacanta asta.

imi pare super super rau.

Multumim danita de vesti. te pupam

Mergi la inceput

Dianarus, imi pare rau ca s-a intamplat asa. Insanatosire grabnica si multa putere lui Marc, sa treaca peste asta cat mai repede.

Danita, multumim de vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

multa energie pozitiva spre Diana - multa sanatate pentru micul Marc.
Doamne ajuta sa se faca rapid bine.
pupam

danita - multumim de mesaj.

fug sa-mi recuperez printesa

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Buna fetelor.
Octavian de Desiree se simte rau. A vomat toata dimineata. In kk ii iesi salmonela. Se duc la urgenta. De 2 ore s-a mai potolit.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Angi...of ne gandim la ei. salmonela? de unde oare?

off saracutu.

tin pumnii sa treaca cu bine peste.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns la intrebare. Dupa cum vad, majoritatea papa bucatele, noi suntem mai lenesi. Asa ciugulit sau sa muste din biscuite, cascaval, fructe, etc, papa si Iulia, insa cand e vorba de masa normala nu vrea. O sa mai insist, mai scuipa, mai inghite, o ramane ea cu ceva in burta.

Vreau sa ii urez si eu Andaramonei bunvenit. Nu stiu inca daca ne-ai aratat niste poze cu printesa ta (nu am citit forumul pana la zi), dar eu sigur vreau sa vad poze cu ea.
Roana, Iulia face kk foarte tare, face niste bileeeee.... cateodata plange saracuta ca e prea tare. Din cauza asta nici nu vrea sa se aseze pe olita cand face kk. Ii dam in fiecare dimineata suc de fructe, facut proaspat, portocala, piersica, mar. De alaltaieri am inceput sa ii punem si struguri. Acum ne gandim sa ii luam para sa ii punem in suc, sau sa ii cumparam separat un santal de pere, poate s-o mai inmuia. De facut face aproape in fiecare zi... dar sunt pietre, iti spargi capul cu ele. Nu se murdareste nimic in jur de la ele Daca rezolvati in vreun fel problema asta sa imi zici si mie ca ma intereseaza.
La multi ani fericiti impreuna!!
Dbunny, ce baitza frumoasa face Dani!!! E un scump

Trimit mesajul asta si continui

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Of, si Octavian? Si lui insanatosire grabnica. Dar de unde Salmonela? I-o fi dat ceva prajituri din comert? Desiree, multa putere sa treceti peste asta!

Angi, tot la servici?

Mergi la inceput