Regasiri (24)
Raspunsuri - Pagina 18
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dastefa spune:
Nu mai am putetre decat sa va salut
noapte buna si sper sa reusesc sa intru maine dimineata devreme ca altfel in timpul zilei cam slabe sanse
dastefa mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006
dayanara spune:
kokorina, e ok cand veniti, cand aveti timp, oricum nu plecam acum, dar mereu se uita la peisaje, la case
anda daca tot vrei sa schimbi nickul pune.ti andarom, rom cubanez clar! :)
spune ce face kari, cand ai inceput munca?
azi in parc m.a enervat o vaca, e mama unei fetite dragute foc, care se joaca mereu cu ivan, venea de la magazin cu 2 pungi in mana si fetita pe jos, vreau sa spun ca fara carucior, ele locuiesc aproape de parc, in fine, cum in parc erau multi copii sub si aglomeratie, ma intreaba daca poa sa.si puna pungile in carucior, eu am zis ca da, gandindu.ma ca le baga sub carucior sau langa, da de unde frate, le tranteste in carucior , pe locul lui ivan (bine ca nu era landou cu copil mic in el :))) ivan a vazut si m.a tras de mana sa le iau de acolo, l.am dus eu prin parc i.am aratat una alta si.a uitat saracu de carucior, da cand sa plec, o chem sa si le ia si caruciorul ud!!
mi.a venit sa mor :(
ivan si dayanara
dastefa spune:
buna dimineata,v-am zis ca eu va dau trezirea
ieri la amiaza am reusit sa dorm cu Daria.Mamaaaa ce bine a fost cred ca n-am mai dormit la pranz de luni de zile
Citat: |
citat din mesajul lui carla2005 Astazi Alex (care e si Maria si m-am simtit felictitata de toate fetele-va pup si pupam si noi toate Mariile), a iesit pe afara ca vroia un baietel sa-i dea cadou de ziua ei, printre lucrurile din cadou si un tub din ala de baloane, cum l-a deschis l-a varsat pe ea, asa ca , fiind in fata blocului i-am zis :"Stai aici cu Andrei ca mama se duce sa-ti ia pantalonasi de schimb" -am zis asta mai mult asa sa ma aflu intreaba , si o aud pe fi-mea:"bine", si a stat cat am urcat eu pana la 4, am luat hainute de schimb, m-am uitat pe geam nu avea nicio treaba...eu zic ca asta e un semn bun, fiindca iara intrase intr-o pasa de dependenta de mine! Azi pe toti i-a controlat de cadouri, si si-a adus aminte pe seara ca mai e un baietel Tavi...vroia sa mergem la el sa ne dea cadou :))! Va pup pe toate! mama din 16 nov 2006 Draga mea |
Carla zi-mi ca pe la voi nu trec masini prin fata blocului sau ca mai era un adult cu ei
legat de ce facem la inceput cat sunt copii la gradi:eu imi stabileam obiective clare si multe de rezolvat si cat era Daria la cresa ma invarteam ca titirezul ca daca ma opream o secunda ma luau gandurile
roxana am mustacit tot timpul cat am citit mesajul legat de emotiile care vor tot fi .Vorba aia copii mai mari griji mai mari
angi Daria mananca de mult bucatele.Cred ca ar trebui sa incerci sa-i dai pt inceput cateva bucatele mici mici in mancarea pasata sa vezi dacva nu le alege.Daca le accepta sa-i cresti apoi cantitatea de bucatele
koko da de ce trebuie sa-i duci de la 7,30 daca poti si de la 8.O viata intreaga vor avea timp sa se scoale de dimineata.Eu pe Daria daca o scol prea devreme nu prea rezista pana la 1 si e f mofturoasa
uite ca nu mai am timp sa scriu de olita tre sa plec la scoala
![](pupic.gif)
dastefa mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006
carla2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dastefa buna dimineata,v-am zis ca eu va dau trezirea ieri la amiaza am reusit sa dorm cu Daria.Mamaaaa ce bine a fost cred ca n-am mai dormit la pranz de luni de zile
Carla zi-mi ca pe la voi nu trec masini prin fata blocului sau ca mai era un adult cu ei legat de ce facem la inceput cat sunt copii la gradi:eu imi stabileam obiective clare si multe de rezolvat si cat era Daria la cresa ma invarteam ca titirezul ca daca ma opream o secunda ma luau gandurile roxana am mustacit tot timpul cat am citit mesajul legat de emotiile care vor tot fi .Vorba aia copii mai mari griji mai mari angi Daria mananca de mult bucatele.Cred ca ar trebui sa incerci sa-i dai pt inceput cateva bucatele mici mici in mancarea pasata sa vezi dacva nu le alege.Daca le accepta sa-i cresti apoi cantitatea de bucatele koko da de ce trebuie sa-i duci de la 7,30 daca poti si de la 8.O viata intreaga vor avea timp sa se scoale de dimineata.Eu pe Daria daca o scol prea devreme nu prea rezista pana la 1 si e f mofturoasa uite ca nu mai am timp sa scriu de olita tre sa plec la scoala ![]() dastefa mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006 |
:)) Stai linistita cu copii era un adult, chiar mai multi printre care si nasa Alexandrei care sta langa noi si cu care Alex e cat de cat obisnuita( ideea e ca nu ma asteptam sa ramana afara pana am urcat eu, deobicei sta lipita de mine), iar prin fata blocului nu trec masini (strada noastra se infuda , de fapt e un intrand cu un mic loc de parcare ). Singura in fata blocului probabil ca o sa o las pe la 18 ani :)! Merci de mail!!!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
roana spune:
multumesc fetelor de raspuns si in special carlei care vad ca s-a confruntat cu o chestie similara.
ii dau 5 ml de ulei de parafina cica timp de o luna. sa vedem ce se petrece.sper sa isi revina.
io sunt cam blue. mi-au venit rusii si ma simt ca naiba.
plus ca ieri m-am certat rau cu sotul.am un soriecl in camara.l-am vazut. stie ca mor de frica si ca de nimic nu mi-e mai frica. a venit acasa, a scos tot, a curatat nu era nici unde. io stresata maxim nici nu ma apropiam de zona. am stat pe terasa o ora pana a venit el acasa. si el zice ca exagerez. asa m-am enervat....cum exagerez? ca sa merg la psiholog ca fobia asta deja e exagerata. io plangeam cand a venit acasa. dar mi-e tare frica. de asta nici nu am vrut sa ma mut la casa de frica soarecilor. si nu am scapat de ei. mama lor ...io jur ca m-as muta la bloc din acest motiv. ce sa fac sa nu mai fiu asa disperata cu soarecii astia?
no va cam las ca merg sa pun de-o cafea.
stati linistite ca va servesc pe toate.
o zi faina
carla2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roana multumesc fetelor de raspuns si in special carlei care vad ca s-a confruntat cu o chestie similara. ii dau 5 ml de ulei de parafina cica timp de o luna. sa vedem ce se petrece.sper sa isi revina. io sunt cam blue. mi-au venit rusii si ma simt ca naiba. plus ca ieri m-am certat rau cu sotul.am un soriecl in camara.l-am vazut. stie ca mor de frica si ca de nimic nu mi-e mai frica. a venit acasa, a scos tot, a curatat nu era nici unde. io stresata maxim nici nu ma apropiam de zona. am stat pe terasa o ora pana a venit el acasa. si el zice ca exagerez. asa m-am enervat....cum exagerez? ca sa merg la psiholog ca fobia asta deja e exagerata. io plangeam cand a venit acasa. dar mi-e tare frica. de asta nici nu am vrut sa ma mut la casa de frica soarecilor. si nu am scapat de ei. mama lor ...io jur ca m-as muta la bloc din acest motiv. ce sa fac sa nu mai fiu asa disperata cu soarecii astia? no va cam las ca merg sa pun de-o cafea. stati linistite ca va servesc pe toate. o zi faina Ajutati-o pe Sonia |
Se gasesc niste tuburi cu lipici pentru soareci, pui lipiciul ala pe un carton si ceva de mancare, si cand trece soarecele pa acolo se lipeste de catrton....daca te lasa sufletu sa vezi soricelul lipit de carton...poti sa incerci! Noi am avut un soarece pe care l-am alergat vreo luna, doar cu lipici diin ala am reusit sa-l prindem-dar nu as mai face-o, mi-a parut asa rau de soarece, am incercat cu sotul sa-l dezlipim de acolo dar nu am mai reusit (si acum am soricelul ala pe constiinta- nu radeti de mine dar chiar mi-a parut rau de el)! Am ales solutia asta ca mi-a fost frica sa pun otrava prin casa Alex fiind mica si baga tot ce prindea in gura...
mama din 16 nov 2006
Draga mea
Mirona spune:
salutare fetele,
mi-am dus fata la gradi (cu carutzul bineinteles - ca-s prea mula sa iau singura masina - acolo zace in parcare pana se intoarce Dani).
S-a matzait nitel - tot spunea - mama ucu - Kaina gainitza - mama tai tai geam. si iar se matzaia nitel. Am mers atat de incet spre clasa - parca o duceam la esafod - nu alta. Am predat-o educatoarei - nici nu ma asteptam sa mearga atat de usor la ea - nu a mai plans - nu s-a mai agatzat de mine - mirata i-am facut tai tai si am intrebat-o daca vrea sa-i fac tai tai si de la geam. A spus da si s-a dus la copii. Am iesit si fuga lageam sa-i fac tai tai fetei - cum i-am promis.Cui sa-i mai fac? Nici nu se mai uita spre geam - avea treaba cu alte jucarii. Un baiat mai mare i-a facut semn sa se uite pe geam ca e mama acolo (asa ma enerveaza ca stau toate varstele gramada pana vin toti in gradi ) - asa ca si-a intors fata spre geam - mi-a facut tai tai si gata. Nici o lacrima, nici o maraiala s-a intors la jucarii.
Asa linistita am plecat - mirata, linistita, impacata ... fericita.
Cine zicea ca nu se va adapta? Ca e prea mica? Ca e prea devreme? Uf - ce bine e! Da. Asta e Kara mea -cea sociabila, cea careia ii plac copiii, cea care ... etc si etc.
of of - greu a fost - dar ce repede a trecut. A meritat asteptarea.
v-am pupat
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Mirona spune:
da da da - confirm si eu cele scrie de Carla cu lipiciul. Problema lui e ca nu moare - sau poate o va face de frica cand o sa te vada -dar daca si asa ti-e teama de ei - o va face sotul - si-l valua si arunca la tomberon.
Sa nu crezi ca daca stai la bloc nu vei avea soricei. Am si eu destule experiente. Unde am stat inainte - aveam bloc cu multe etaje - deci gunoiul la topogan - noi aveam fereastra la bucatarie exact lanaga acea incapere unde era topoganul - inevitabil mai intrau si pe la noi cate unul - doi. Unul l-am prins in plasa de paine uscata - pe care o strangeam pentru gainile mamei. Am iesit cu ea afara la tomberoane - si planuiam noi sa-i dam in cap cu bate cand o iesi si plasa. Am pus plasa pe jos si unul o tot lovea usurel iar celalalt astepta cu bata ridicata. Cand a tasnit ala din plasa - nici nu am avut timp sa clipim - daramite sa si dam cu bata. am ras mult timp pe aceasta faza.
Al doilea si-a facut culcus la mine in aragaz - si gateam frate - sigateam la greu - asta statea bine merci in aragaz. Unde? numai el o stii. Am cumparat o cursa de soareci si cu o bucata de cascaval l-am prins in aragaz.
Altul l-am prins cu o cutie de pantofi - si cu batulcu ata - exact ca la desene animate - stateam linistiti la filmul de seara si cand a intrat in capcana - POC! - prima data l-am pierdut - fiindca intorcand cutia - a fugit rapid de noi. Atata de mic si de prost era - ca exact la fel s-a prins si a doua oara - la cateva zeci de minute dupa. De data asta am fost pregatiti - si am capsat si legat cutia (de parca el n-ar fi putut s-o roada mai tarziu) si i-am facut vant pe topogan in jos.
In rest - soricei prinsi cu lipiciul magic - sunt mult mai usor de prins.
nu va mai povestesc fobia mea cu sobolanii, da? nu stiu ce am - dar asa multe intamplari am si cu astia ... ca mi se ridica pielea pe mine numai cand ma gandesc.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
roana spune:
fetelor m-ati facut sa rad. jur.
Stiu de lipiciul ala asa am mai prins.sunt mici rau, d-aia de camp. si chiar nu stiu de ce mi-e asa frica. sotul meu se enerveaza ca zice ca imi fac numai rau fiind asa si ca il fac si pe alex la fel. ca io zbier si ma agit si duc copilu de acolo.
este pusa capcana cu lipici dar nu s-a prins. sotul meu zice ca asa am zbierat ca a murit de frica bietul soarece pe undeva. am scos tot de acolo si nu era niciunde. sa vedem azi. sper sa ii dam de cap.
Si cu sobolanii nu mai zic. mi-e super frica. dar de ce zic de bloc? la bloc nu am avut deloc. dar daca tu ai avut Miro nu ma mai mut. of ce probleme am si eu.
Dar voi vad ca sunteti curajoase. io nici macar nu m-as fi uitat la el...
miro abea astept sa va vad. sper sa reusim sa ne vedem cateva ore intr-un parc. copii se joaca noi povestim. gandeste-te la un parc fain si intr-o zona unde sa stim sa ajungem si noi. sa dea Dumnezeu sa fie vreme faina.
va pupicesc pe toate