Regasiri (24)
Raspunsuri - Pagina 17
roxana c. spune:
Am pierdut un ditamai mesajul, revin mai tarziu , dupa ce-l culc pe Calin.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
Dodo-pui spune:
dragi regasite,
azi mi-am imbunatatit semnatura,iar Bogdi abia asteapta sa inceapa gradi.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
dayanara spune:
roana, ulei de parafina imi datea mama cand eram mica rau nu face , dimpotriva cred ca e bun la constipatie cu adevarat
acum am citit anda ce.ai scris tu, bine ai venit cu toate ca stiu ca n.ai timp
ivan e tot cu muci da mai putini, nu i.am dat decat in prima zi niste paracetamol pt copii apoi doar i.am pus ser fiziologic in nas , inca ii pun, oricum in afara de muci n.are nimic, ma mir cum mananca in halul asta, ca abia respiira dar mananca dublu, azi la pranz eu ii dateam cu o lingura el isi lua cu alta, dupa mancarea lui a vrut si branza, i.am facut.o bucatele mici de tot
ideea cu gradinita ma apasa rau de tot, adica sa.l duc cat mai repede, probabil ca si eu voi plange in prima zi cum ati facut voi , dar de moment ma simt mai afectata ca nu merge
kokorina, mereu uit, as vrea daca stii vreo pagina in engleza cu turism rural de la voi, sa fie la munte si genul de pensiuni rustice, nici hotel nici casa omului, de exemplu casute de inchiriat cu bucatarie tot ce trebuie, eu am cautat dar am gasit pagini in germana care nu le pricep
leo e mort dupa austria, elvetia, suedia mie sa.mi dati linkuri cu cuba si cubanezi :))
ivan si dayanara
roxana c. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara roxana cu adapostul pt animale sa ma iei si pe mine la socoteala si o admir pe koko ca se duce la astfel de adaposturi, eu nu pot, ma doare sufletul ivan si dayanara |
Te-am notat ca voluntar ptr cand voi deschide adapostul, da?
Koko, vreau si eu o bucata de plaja si de mare, cat sa incapa in parcul din fata blocului N-am fost atenta, scuze, dar unde anume plecati in Grecia? Vacanta placuta si vreme frumoasa!
Angi, Calin mananca in general bucatele, rareori ii mai pasez. Musca din toate: fructe, carne, cu merele am o teama cand mananca, din cauza ca - intr-o continua miscare cum este- sa nu se inece cu vreo bucata. Nu prea mai stau cu frica sa nu bage ceva in gura si sa inghita, chiar daca mai baga, nu inghite ceva ce nu poate fi mestecat, il da afara. Vreti exemplu? A prins pachetul cu tigari ale lui taica-su , a luat, a mestecat si le-a scuipat. Cand l-am vazut , deja era plin la gurita cu tutun mestecat si se pregatea sa mai bage iarasi.
Noi nu ne-am invatat sa bem cu cana, tot cu biberonul sau cana cu pai, dar biberonul e baza.
Dbunny, am vazut filmuletul pe muteste, ca nu merge sonorul, cred ca iar a tras Calin de fire, dar parca il stiam cu parul mai mare, cand l-ai tuns? Voi ati reinceput gradinita?
Roana, ce lapte ii dai? Eu il trecusem pe lapte de vaca, aveam o femeie care-mi aducea, si incepuse sa se constipe dupa o perioada, destul de urat, plangea cand facea kk, nu mi-am dat seama ca-i de la lapte ca fetelor le-am dat mai devreme lapte de vaca decat lui, pana cand am citit o postare de-a Mironei parca, care spunea ca se constipase Kara de la lapte, asa ca l-am trecut de vreo 2 luni pe Nestle junior 1 cu miere, si nu mai avem treaba, face de 2 ori pe zi fara scremete, doar ca-i simt mirosul
Dodo, cum te simti, ai greturi? Ce-ti doresti mai mult: fetita sau baietel?
Gata cu pauza, s-a trezit teroristul.
roxana c. spune:
Am uitat sa va spun ca am trimis un mail in contul comun cu poze.
kokorina spune:
tot in fuga calului nebun,apar si eu ...
ROXANA....in kalkidiki..am scris bine????cred ca asa se scrie...
DAYANARA....o sa-l rog pe sot sa caute,da mai astepti pana venim din concediu???poate ne vedem pe vreun varf de munte ceva,mai stii?ia uite la ea,viseaza la cubanezi....
ROANA.....eu mai stiu ceaiul de chimene bun pt constipatie.aici sant niste supozitoare din chimen,care nici nu apuca bine sa se topeasca si da drumul la kk.incearca si cu ceai de asta.sophia mea cand era mica avea probleme si tot asa facea cu firisoare de sange...off!poate totusi merge cu fructe..bafta!°
ANDAROMA....bine ai venit!ai un nick-name care imi vine "sa-l beau" cat de placut e la citit..
ROXANA...tu spuneai de niste poze pe mail,ma duc sa le vad.
mai am si un mail de trimis la o prietena draga...sa vad cum ma ami impart...dar mai vin eu pe la voi
multumesc pt urari!sper sa fie ok cu copchii de n-oi pati ca ROXANA...haaa!!haaaaaaa!!!
kokorina spune:
DBUNNY-.....uitasem ca am vazut si filmuletul cu dani....e tare dulce si am observat ca are si spuma in apa.sandokanii mei nu sant fani spuma in cada.dupa ce ii sapunesc ,ii clatesc si ii si scot....s-au cam ofticat ultima data cand le-am pus niste spumant pt copii in apa de baie si de atunci nu am mai incercat sa le pun....dar vanjosul daniel sa se sperie el de niste spuma?n-ai sa vezi....ti-am spus ca ai o voce cristalina,chiar daca sprehanesti in spaniola...
kokorina spune:
cum eu sant in fuga calului nebun...fetele stiu...imi cer scuze de la ANDARAMONA...eu citisem asa cum am scris in mesajul anterior ANDAROMA...
nu mai am ochi de vultur....
andaramona spune:
Multumesc pentru urari fetele! Va pup si eu la fel
kokorina, imi pare rau daca ai avut o deceptie cand ai vazut ca nu imi mai poti "bea" nick-ul dar na... il pot schimba daca vrei
http://family.webshots.com/album/559808445aJPuyV?vhost=family
carla2005 spune:
Heloo... fetele, vreau si eu mailul cu pozele ca vad ca am ramas de caruta!
Vesti de la gradi, ceva nou...
Pup!
mama din 16 nov 2006
Draga mea