Regasiri (24)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
kokorina spune:
Citat: |
Eu vreau un yaht si o insula mica mica |
bine,bine...nu te uit...
eu as vrea din grecia blugi grecesti papadopulus sau cum le.o zice |
...si nici pe tine nu te uit.o sa ma uit si eu dupa marca asta sa vad cum sant.zici ca-s misto?
DOLORES....MIRONA e cu baby einstein,ea le are sigur.da-i un mes pe tel,ca poate nu intra chiar acum sa citeasca(daca nu ti-o fi trimis intre timp alta fata)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
carla2005 spune:
Angi-Alexandra mananca de multa vreme bucatele de legume in ciorba...de fapt noi am avut o problema cu pasatul la blender fiindca nu i-a placut, asa ca initial pasam cu furculita (poti incepe asa), apoi ii fierbeam legume mai mari in ciorba si i le dadeam separat intr-o farfurie si zeama in alta (le manca cu mana dar asta in perioada aia cand ducea totul la gura sa incerce-asa ca s-a invatat)! Imi aduc aminte ca la 9 luni (anul trecut) am mers cu ea la mare si deja manca ciorbita cu legume taiate normal! Ce te sfatuiesc:
-incepe sa-i pasezi cu lingurita,
-da-i legume fierte separat (poate e curioasa si le incearca) desi acum, ca e mai mare cred ca va fi mai greu sa o dezveti,
-mancati cu ea la masa, sa vada ca voi mancati ciorba intr-un fel si ea altfel (eu am mancat mereu cu ea la masa,
-da-i legume si fructe proaspete, spalate sa se joace ea cu ele, pana la urma poate mai si gusta (asa procedam cu alex cand trebuia sa fac ciorbita ei, ii dadeam si ei legume sa se joace),
-spune-i ca ceilalti copii mai mari mananca ciorba cu legumele taiate si nu pasate (la Alex tine intotdeauna faza cu copii de la locul de joaca, ii spun ca X mananca nustiu ce de aia a crescut si hop si ea),
-cel mai important este puerea exemplului, dupa parerea mea, daca va vede pe voi mancand asa, cel mai probabil va vrea sa va imite!
Carnea o mananca asa: cea de pui -preferat copanel pe care il mananca singura din mana, pieptul de pui si carnea de vita taiate felii -nu stiu cum sa explic- perpendicular pe fibra de carne , adica atunci cand musca sa se rupa usor nu sa ramana cu firisoare in gura!(sper ca ati inteles)
Ti-am spus cam ce am facut eu cum m-a dus capul, poate vei primi si alte sfaturi care sa te ajute! Bafta multa!
Miorna si Dolores, felicitari copiilor vostri ca sunt pe calea ce buna cu adaptatul la gradi!
Va pup pe toate, noapte buna!!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
adinazot spune:
ANGI,si Ale papa bucatele de mult.Nu mai blenduim decat fructe uneori,cand nu papa altfel.
KOKORINA,concediu placut!
MIKI,of,ce v-a dat pt aletgie?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
Cine doreste...www.dropshots.com/dbunny_28#date/2008-09-08/22:48:46" target="_blank"> Copilas in bideu
Sanatate puiutilor bolnavi!!
Angi noi trecerea la bucatele nu stiu cand am facut-o dar inca mai mancam si blenduit...din an in pasti...dar prefera bucatele. de la 6 luni roadea pe biscuiti Milupa...chiar la 5 moflaia pruna...nu-sh ce sa zic, fa-i verdeturile moi moi, si fructele coapte coapte, poate oboseste dupa ce mesteca putin...lasa la alegerea ei...pune-i bucatele si cand nu mai vrea ii dai blenduit...zic eu...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
andaramona spune:
citat din mesajul lui dayanara eu as vrea din grecia blugi grecesti papadopulus sau cum le.o zice ![]() ivan si dayanara |
nu se mai gasesc din aia...doar constantinopolus daca vrei
![](icon_smile_big.gif)
http://family.webshots.com/album/559808445aJPuyV?vhost=family
roana spune:
Miro felicitari pentru karina.
la fel dolores pentru dvidutu.
of ce emotii o sa am.
Mai scriu un mesaj mai lung imediat dar il trimit pe asta ca am avut ceva pb. cu calculatorul...
roana spune:
multumesc fetelor de aprecieri. m-ati facut sa rosesc.
Si sunteti singurele care ziceti ca Alex seamana cu mine. dau o bere sau mai multe...seamana si cu mine dar si cu tasu. miro poate confirma.
Koko, eram la o conferinta si ne duceau la banchetul cnferintei pe insula ovidius din mamaia cu vaporasul. tare fain a fost.
Miro multumesc, am slabit dar mai am de unde. venim in 20 la timisoara la nunta la varul meu si musai gasim o ora macar sa ne vedem. te sun. si poate iesim intr-un parc sa alerge copii si noi sa povestim ceva. abea astept.
Dayanara pozele sunt pe mailul comun.
Angi, Am trecut la bucatele firesc, nu stiu cum. chiar nu imi amintesc dar cred ca a cerut.mananca orice fara probleme.
Mai fetelor avem o problema. e tare constipat in ultima vreme si cand face caca cateodata ii da sangele, asa tare e . sunt disperata. doctora lui a zis ulei de parafina. sper sa treaca. v-ati confruntat cu de-astea.?
va pup si mai scriu maine ca se misca iubitul meu.
noapte frumoasa.
azi(sau acum e deja ieri) am avut 8 ani de casnicie. dau de baut la toate. cu asta trebuia sa incep, nu?
dayanara spune:
mirona, i.am dat andei id.ul tau yahoo, sper ca e ok, ea nu prea are timp sa intre
roana, am vazut si eu pozele, intr.adevar ai slabit mult, eu cred ca avem aceeasi conformatie, si ma bucur ca l.am revazut pe scumpul de alex
ma
dbunny, simpatic foc dani si se vede ca tare,i place baitza in bideu
anda, eu am zis bine ca tu ai treaba ca faza cu blugii pun pariu ca emil a scris.o :)))
oricum ziceam asa in gluma kokorinei, ca ceva firma de blugi nationala tre sa aibe si grecii, sunt sigura
oricum sunt nesimtita, cand a zis kokorina ce sa ne aduca altceva n.am vazut si n.am mai auzit, asa ca ii urez acum vacanta placuta si drum bun, sa va intoarceti bronzati si sanatosi
la dermatolog cand mergi cu sophia ?
ivan si dayanara
carla2005 spune:
citat din mesajul lui roana multumesc fetelor de aprecieri. m-ati facut sa rosesc. Si sunteti singurele care ziceti ca Alex seamana cu mine. dau o bere sau mai multe...seamana si cu mine dar si cu tasu. miro poate confirma. Koko, eram la o conferinta si ne duceau la banchetul cnferintei pe insula ovidius din mamaia cu vaporasul. tare fain a fost. Miro multumesc, am slabit dar mai am de unde. venim in 20 la timisoara la nunta la varul meu si musai gasim o ora macar sa ne vedem. te sun. si poate iesim intr-un parc sa alerge copii si noi sa povestim ceva. abea astept. Dayanara pozele sunt pe mailul comun. Angi, Am trecut la bucatele firesc, nu stiu cum. chiar nu imi amintesc dar cred ca a cerut.mananca orice fara probleme. Mai fetelor avem o problema. e tare constipat in ultima vreme si cand face caca cateodata ii da sangele, asa tare e . sunt disperata. doctora lui a zis ulei de parafina. sper sa treaca. v-ati confruntat cu de-astea.? va pup si mai scriu maine ca se misca iubitul meu. noapte frumoasa. azi(sau acum e deja ieri ![]() ![]() Ajutati-o pe Sonia |
Uite aici ce mi s-a raspuns mie http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120110&SearchTerms=nu,vrea,sa,faca,kk
Am rezolvat problema dar am schimbat alimentatia radical (pediatra mi-a zis sa nu-i dau nimic , sa o reglez din alimente): prune uscate, dovlecel, piersica, para, mai putin morcov si ceapa in ciorba, fulgi de ovaz (ii puneam cate o lingura in ciorba), cereale integrale (inmuiate in apa cu o lingurita de miere), ceai de musetel, iaurt gras, daca mesteca bine poti incerca si cateva seminte de dovlecel! Bafta!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
Mirona spune:
salutare,
Koko - conced placut - eu vreau poze cu voi sa-mi aduci.
Dayanara - mersi - sper sa si ajung sa vb cu mama Karinnei.
Roana - astept telefonul tau. Noi rezolvam constipatia cu prune - de pe piata - sau confiate.
andaramona un bun venit pe topic. Te-am adaugat in lista de mess - cand ai/am timp - vorbim.
Dbunny - super filmuletul - e mortal Dani. pup pentru el. de fiaecare data cand ma uit la filmuletze cu voi ma enervez ca nu-i vorbesti si in romana si mai ales ca eu inteleg ce-i spui.
Dolores - BE nu se pot trimite pe mess - sunt mult prea mari filmuletele. Eu le-am trimis la multe fete din Bucuresti dvd-urile cu ele. Incearca sa iei legatura cu una din fete - poate Raluca e cea mai indicata in acest moment. Incearca.
Bine ca mi-ai adus aminte de ele - uitasemca am dvd-urile de la Laura la mine - inca nu mi-am facut timp pentru a le copia si eu Karei.
of -cu gradi asta - parca e o noua viata - e totul schimbat aici ... si acasa e un gol imens.
fug sa pun ceva la spalat - poate trag si un aspirator.
- pupici la toate fetele
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006