Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(74)
Raspunsuri - Pagina 9
monicabo spune:
Voi va mai puteti schimba semnatura? Ca eu nu, cica se lucreaza la pagina espectiva, cand dau pe profil personal..
Am ajuns la aproape 30 sapt....si vroiam sa schimb..
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 28+ Ana Maria
Alexa.1983 spune:
Monicabo....in pag unde-ti zice ca se lucreaza te duci sus pe o margine unde scrie Editeaza profil....te duce sa introduci parola.....si in pag urmatoare te duci la optiuni profil, apesi + si modifici semnatura
...Vine unla mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA 29+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------
AMR 11 sapt
diamisha spune:
Monicabo, Mav, Diana, Otilia si alte fete care sunt la al doilea copil, va rog sa-mi spuneti parerea voastra despre folosirea suzetei...
...va intreb pentru ca senzatia mea este ca atat timp cat bebe are suzeta in guritza, mi se pare ca ii merge stomacul in gol...ca atunci cand noi mestecam guma...stiu ca suzeta face parte dintr-o schema de linistire a copilului, dar ma intreb daca merita sa facem un efort mai mare ca sa evitam folosirea suzetei, mai ales daca este un copilash cumintzel...eu nu sunt foarte convinsa ca este benefica suta la suta si, daca nu i-o dai de la bun inceput, nu stie ca exista, nu?
...nu mai spun ca suzeta da dependenta serioasa, ca vad copii maricei care inca au suzeta in gura, ceea ce aduce un risc de deformare a guritzei si de pronuntie defectuoasa a cuvintelor...iar daca un copil plange, exista sigur un motiv pentru care face asta...daca reusim sa descoperim si sa remediem problema, nu vad de ce ar fi nevoie de suzeta, care mi se pare ca l-ar linisti artificial si ca nu ar inlatura cauza initiala a nemultumirii copilului...
Care este parerea voastra?
29+ Sonia
monicabo spune:
Sa raspund eu cum am facut..
Vis a vis de suzeta, sunt pareri pro si contra...
Andreea mea nu a vurt suzeta sub nici o forma, cand noi am incercat sa-i dam...Ne gandeam ca cu suzeta nu-si va baga degetele in gurita...
Dar nu a acceptat nici un fel de suzeta...este adevarat insa ca atunci cand ii este somn, sau cand o pun in pat sa adoarma, mai baga degetelul in gura, apoi il scoate, dupa ce adoarme... Insa in rest, nu sta cu manuta in gurita....
Deci in cazul nostru a ales ea...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
si 28+ Ana Maria
carmendu spune:
monicabo - am citit povestea sarcinii si a nasterii andreei. captivanta. citind'o, mi-am reamintit ca tu esti cea care e gravida curand dupa primul copil. bravo, mamico. ai avut curaj!
diamisha- multumim pentru ca ne'ai impartasit informatii de la curs. eu mi'am implicat putin sotul pana acum. adica a fost cu mine la ecografiile din germania. in romania i'am zis ca nu are rost sa'l tarai dupa mine pe la controale si ecografii. la cat de dese le'am facut...... important e ca a fost alaturi de mine cand am avut probleme mari si dureri cumplite. se va implica el singur in cresterea copilului, asta stiu sigur.
mav - am vazut poze cu burtika de 30 sapt. frumoasa si buricul un pic afara....si sportiva pe pietrele alea cu sebi si taticul.
otilia - unde esti? n'ai mai scris de 2 zile. sper ca esti bine.
dea- e miercuri. te asteptam. a trecut de mult labour day! aha, e sotul acasa. m-am prins eu.
are si cherie niste socri agitati rai. incepem programul ala pentru socrii?!?!?
cherie- bine ai revenit din vacanta. vrem poze.
ocean- felicitari pentru vestile bune.
andy- si la voi a trecut labour day "a la Quebec". unde esti? noaptea o cam bantui singura pe forum.
28+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
monicabo spune:
Merci Carmen Speram sa ne descurcam cu bine.
Alexa, merci, mi-am schimbat semnatura, am reusit!
si 30+ Ana Maria
carmendu spune:
noi am fost azi la eco. bebe victor are 1210 gr, pozitia e cu capul in jos (desteptu' lu' mama!), totul e in limite normale. doar colul e scurt.
concluzia: va trebui sa stau in pat de acum in colo, sa fiu cuminte si sa scriu pe forum .
doctorita mi'a zis ca seamana cu mine. ca are nasul meu!
aoleo! sa semene cu mine, da' sa n-aiba nasul meu! sotul meu are nasul mai frumos!
nu prea cred eu in pronosticuri d-astea. fizionomia la copii se poate schimba. aveam o prietena care mi-a spus ca a vazut ea in ecografia copilului ei ca seamana cu taica-su si cand s-a nascut s-a adeverit!!!! asa o fi, da' nu cred. oricat de 4D ar fi, tot nu-ti dai seama.
28+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
oceanborn spune:
diamisha din cate am inteles din cauza biberonului, suzetei se pot caria si dintisorii...asta deja la copilasii mai marisori..o sa ne lamureasca fetele care stiu ..
in orice caz ce vad eu aici in it ma inspaimanta, am vazut foarte multi copii obezi, daca nu obezi foarte grasi.. am mai vazut copii de 4 5 ani in carucior, comoditatea asta a parintilor...si cu suzete in gura cam la aceeasi varsta... cu asta chiar ca nu-s de acord.ii indoapa cu junk food si cu paste . toate astea in timp ce pana si in orasul in care sunt eu, destul de mic sunt f multe cluburi sportive..
Carmendu felicitari si tie pt vestile bune legate de bebe Victor.
La fel am zis si eu ...nu vreau sa aiba nasul meu...dar si taticul il are putin coroiat...asa ca saracul ...ori nas lung ori coroioat..tot frumusetea noastra o sa fie..
27+Thomas
loren@ spune:
Buna..vroiam sa zic si eu ca urasc pozele 4D...la Bia nu am avut decit la eco morfo si oricum mi se parea alien...acum T imi arata de fiecare data in 4 D pe Larisa si nu ma incinta deloc...ba are nasul cit China, ba buzele aiurea..oricum preferam sa nu mai imi arate...cica ea nu e asa, spune doctorul, dar pe mine imaginilea ale nu ma surprind deloc placut...
Nu vrea nimeni programarea mea din 12 sept. la Iosup? Mai intreb o data!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena30+
diamisha spune:
Carmendu, bravo ca ai venit cu vesti bune...din cate am vazut in pozele tale, mi se pare absolut ok sa semene cu oricare dintre voi!
Oceanborn, exact ce povesteai ma sperie si pe mine...de aceea vreau sa caut o gradinita cu program mai intens de sport/activitati in aer liber si mancare organica, daca se poate...Cred ca un copil obez va reusi foarte, foarte greu sa ajunga un adult normal...iar pentru copiii obezi, numai parintii sunt responsabili...nu stiam de chestia cu cariile de la suzeta si biberon..pai cu atat mai mult ar fi bine sa evitam suzeta, nu?
Loren@, nu te pot ajuta cu programarea la Iosup, am si eu una pe 19 sept...as fi luat-o daca nu eram deja programata...
mamiseli, o sa tin minte ca te intereseaza info despre cezariana...sunt curioasa sa vad la ce nume de fetitza va hotarati
oricum, voi scrie dupa fiecare curs ce ne spune moasa acolo...daca va va ajuta cu ceva, ma bucur...
Diana
29+ Sonia