Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Diana nu-i problema ca eu dau telefon si anulez programarea, dar ma gindeam ca are vreo fata nevoie si nu a gasit loc!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

lorena - vreau eu programarea de la iosup dupa 12.
poti sa-mi trimiti datele de contact pe PM?
multumesc frumos.

28+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

eu am o programare la pop pe 15. si nu mai vreau sa duc la el. si-a cam pierdut aura de mare ecografist pop. prefer sa merg la iosup.

28+ Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Carmendu programarea este pe 12 sept. la ora 9:30...te intereseaza?

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena27+

Mergi la inceput

DA

28+ Victor

Mergi la inceput

lorena- primit PM. saru'mana

28+ Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Seara buna, burticutelor!
Oceanborn ma bucur mult pentru vestile bune de la eco!. Cat priveste greutatea ta, ai luat super!
Babyzapi te inteleg cu alea 8 kg...si eu ma intreb unde sunt, ca mi le-as dori prin diverse parti si nu le gasesc...si cand ma gandesc ca imediat dupa nastere ma voi face scandura instantaneu, ma ingrozesc.
VonHelen bravo! Concediu placut si spor la amenajat cuibusorul pentru bebe mic!
Andreyutza pupici pentru bebe mic si dragut al tau.
Monicus ma bucur ca ti-a dat medicul atatea vesti bune! Sa te ajute Dumnezeu sa ai o sarcina usoara in continuare si bebicul sa vina la termen pe cale naturala, asa cum iti doresti!
Iulia eu o sa-mi cumpar cea mai simpla pompa manuala pe care o voi gasi in farmacie (cu mulsul la mana nu mi-a iesit nici macar o data..mi s-a parut efectiv imposibil pentru mine, ma durea de numai). M-a ajutat mult si la David sa mulg in primele saptamani laptele care ramanea in exces. Sterilizator nu am de gand sa cumpar, pentru ca sper sa alaptez macar 1 an, si daca voi avea ceva de sterilizat, vreun biberon de ceai, ceva, il voi fierbe si voi rezolva problema. In conditiile date, sterilizatorul mi se pare o achizitie inutila pentru mine momentan.
Futuremother deja la varsta asta a sarcinii medicul m-a rugat sa incep sa fiu atenta la cat de des misca, sa-l simt activ la intervale regulate. Al meu este super activ mereu asa ca momentan nu mi-am facut probleme. Daca ai indoieli, cel mai bine consulta un medic.
Cherieactiv bine ai revenit! Uf, imi pare rau ca te-au stresat socrii.
BraveGirl, Diana abia astept pozele! Si pe voi va astept mai des pe aici, ca v-am dus lipsa!
Mirtha mi-a placut foarte mult cum ai relatat relatia pe care o ai cu sotul tau! Sunteti genul de cuplu pe care l-am privit intotdeauna cu admiratie si placere si de la care simt ca as avea ce invata! Multa bafta maine la eco.!
Manumanu sa folosesti sanatoase lucrurile!
Bebecris esti o dulce in poze! Ai avut o rochie super si ti-a stat minunat in ea! Bafta maine la eco!
BraveGirl ai fost tare dulce cu stetoscopul ala..parca te si vad!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 31+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikim spune:

De mult timp vroiam sa ma alatur si eu voua, dar o voi face, din pacate, abea acum.
Eu voi naste teoretic pe 15 noiembrie, dar practic cred ca ceva mai devreme, deoarece am cerclaj.
Ma simt destul de bine, maine voi mai face o ecografie sa vedem daca totul este in regula.
Ieri m-am cantarit si am aceleasi kg ca atunci cand am ramas insarcinata!!!??? Sunt destul de speriata, dar dr a zis ca se pare ca copilul se dezvolta normal. O sa vedem maine. La eco anterioare, facute de dr Iosup, totul era in regula.

Va urez sarcina usoara pe perioada scurta, zic eu... ce a mai ramas pana la nastere.

Mihaela, mama Karlei 22.08.2000
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Monicabo ma bucur da aud ca esti bine!
Diamisha eu nu am fost de acord cu folosirea suzetei ca metoda de calmare. Am preferat sa-i vorbesc sau sa-l iau in brate de cate ori a fost necesar. Sunt convinsa ca mi-ar fi fost mai usor si mai comod cu ea, dar cu toate astea, nici acum la al doilea nu sunt de acord s-o folosesc.
Mav ai o burticuta super! Esti o mamica frumoasa!
Carmendu ma bucur ca bebe este bine! Stai cumintica linistita ca sa fie ok si colul!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 31+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

fetelor...stati asa...sa nu plecati ca abia acu indraznesc sa ma pun in fata la calcu sa citesc cu caaalm...am incarcat si poze din vacanta ,dam..halal holiday...si cand ma gandesc ca io i-am invitat sa nu mergem singuri sa ne plictisim...ca deah...fata buna..sa mai iasa si ei din casa...si acum imi crapa capul !!!daca o sa imi dati voie, o sa pove numai 2-3 faze,ca simt nevoia sa ma descaaarc , ca nu mai poot efectiv...merg la baie de cateva zile siroi..pe baza nervoasa...revin

Cherie 24+ Alessandro

Mergi la inceput