Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(74)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Buna......
Am revenit...ceea ce urasc cel mai tare la Mediplus este ca aveam programarea la 17 30 si m-au invitat la eco la 19......dar ca de obicei am zis ca e aproape de casa si pana la programarea cu Herghelegiu,care e si doc meu, sa fac una de control sa vedem ce face bebe......

Concluzia e ca e bine....asteptarea a meritat pana la urma....are 1,300 kg, col lung,inchis, BPM 146..... E tot baietel cu putza, scrot si tot tacamul..VA PUPIK.....a pozele sunt varza,fara pic de simt artistic...si bebe a stat numai intr-o parte pana s-a sictirit definitiv si a ascuns fata de tot.......

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 29+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 11 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Cherie, superbe pozele, adica apa, nisipul...am auzit ca in Sardinia este minunat, dar nu am ajuns inca...nu stiu cum fac, dar mi-e greu sa trec de Roma, care este orasul sufletului meu...esti foarte happy in poze...

te-ascultam, povesteste-ne cum a fost...

Diana

29+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Salutare burtici!

Eu am intrat de vineri in clubul burticilor care renoveaza case si nu mai am timp nici sa respir! Nu mai apuc sa fac nimic, astept muncitori, incerc sa aflu preturi (habar n-am cu cat se pune gresia/ faianta etc.) si mai merg si la dr. printre picaturi. Am fost si la primul curs prenatal, de nutritie, care a fost interesant.

Am reusit sa citesc in diagonala ce s-a scris in ultimele zile si vin si eu cu cateva mesaje:

- felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la dr! (VonHelen, Oceanborn, Carmendu si parca mai erau cateva ....dar am uitat)

- despre suzeta, stiu ca poate cauza intarzierea vorbirii, daca copilul o foloseste pana la o varsta marisoara, pe langa toate celelalte probleme pe care le-au mentionat fetele (deformarea dintilor, buzei superioare etc.). De multe ori suzeta este folosita mai mult in sprijinul parintilor....ca sa-i inchida guritza copilului (cel putin aici). Un copil de un an jumate, de ex., nu mai are nevoie de suzeta, isi poate gasi o jucarioara de plus, de ex., care sa-i confere siguranta. Despre bebelusii mici, mici, nu prea stiu, dar voi afla.

Eli: La multi ani!!!! (stiu ca e cu maaare intraziere)

Mikim: Bine ai venit si sarcina usoara in continuare!

Mamiseli: Ce surpiza pt. voi si pt. noi! Sa-ti traiasca fetita, sa se nasca la termen si sa va aduca numai bucurii!

Carmendu: sper sa reusesc sa fac un program cu renovarile astea, ca altfel n-o sa mai am timp de nimic pt. o luna si ceva. Nu vreau sa te las sa bantui singura!

Diana: Cum merg renovarile?

Va pup pe toate

Andy 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Alexa, bravo pt eco reusit, desi...intarziat...vad ca avem aceeasi varsta a sarcinii, adica suntem in s30 (vezi ca AMR-ul tau este 10+ eventual, asta daca nu cumva vrei sa nasti la 41 s)..si a mea avea 1,3 kg luni cand am vazut-o...rezultatul tau imi confirma si mie ca suntem bine...

Diana

29+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Diamisha multumesc...nici nu ma gandesc sa tin chiriasul mai mult decat se preconizeaza.....am redus AMR....mi-ai dat o veste BUNAAAA......

Am pus la ecografiile lui bebe,in album si poze de azi......

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 29+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Mirtha multumesc de precizari legate de cursul de puericultura
Cherieactiv bine te-ai intors din concediu , inca nu am vazut pozele (sunt in contul comun?) sunt f. curioasa pt. ca Italia e fff. frumoasa (eu sunt indragostita definitiv de Italia in special de Roma si oriunde ai fi fost sigur arata bine (chiar daca nu te-ai inteles super cu socrii )...astept povestile tale , abia am intrat si eu
Felicitari fetelor cu vesti bune de la eco...tineti-o tot asa fetelor
Andy08 de maine incepem si noi renovarile asa ca te inteleg , mi-e groaza si mie dar trebuie ...noroc cu bebelina ca altfel nu ne apucam
Mikim bine ai venit printre noi , sarcina usoara si bebe sanatos
Mav , Bebecris frumoase poze , frumoase viitoare mamici si pline de viata , stralucitoare...deci e adevarat ca sarcina iti da o sclipire aparte

Criss 28+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
cherie bine ai revenit ...imi pare rau de socrii, dar cum am mai scris si lui ginye ofer servicii excelente de la pana la a si inca ceva varsa tot de socrii..am asa o boala pe ei
diana bine ai reveit si tu
andy off agitatie multa cu..renovarile astea sa ai grija de tine
Alexa felicitari pentru vestile bune
Mirtha te ateptam si pe tine cu vestile
felicitari tuturor de vestile bune de la echo eu astept sapt 32 sa fac un echo..si cat mai este protestez vreau si eu
mikim bine ai venit o sarcina usoara si de acuma inainte
bebecris am vazut pozicile de la nunta sunt super, iar rochia chiar frumoasa
mav vazut si burtica ta seamana cu a mea
eu am mers si azi la mf sa imi iau tensiunea evident azi era in limite normale 11 cu 6 ...parca e mai bine, nu?
sanatate si sa auzim de bine si de acum inainte
29+Dimitrie

Mergi la inceput

Cherieactiv acum am vazut si eu pozele tale sunt. f. faine si burtica si tu si apaaaaaa ...asa de limpede si ce bronzata esti waw , eu ar trebui sa stau 1 luna si nu e sigur ca ajung asa . Anul trecut am stat si eu 2 sapt. la mare in Italia(langa Ravena la Lido di Dante si la Lido di Jeselo) dar apa era destul de asemanatoare cu cea din Marea Neagra .Pacat ca ai avut discutii cu socrii ca asa decorul a fost super .
Somn usor burtici , va pup pe toate

Criss 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Fetelor, cat ma bucur pentru toate vestile bune de azi!!!
...Uuuufffff... nu pot adormi inca... sunt agitata (fara un motiv anume) si de nervi ma mananca pielea (la propriu).

Despre suzeta... hmmmm.... fiecare mamica va proceda cum va considera ea ca-i mai bine pt copilul ei. Eu, lui Sebi, i-am dat suzeta, dar pana in 6 luni, i-am scos-o. In perioada respectiva a fost de folos si cred ca am scapat de suzi la momentul potrivit, nici nu a suferit dupa ea, nici nu apucasera sa-i iasa dintii, nici el nu era atat de mare incat sa fi dezvoltat dependenta...
De data asta, daca merge fara suzeta si fara biberon (asta-i alta poveste; daca nu-si spargea buza in urma alergatului prin casa/cazaturii cu biberonul intre dinti, probabil ca nici la 3 ani nu scapam de bibe... da' asa singur l-a aruncat la gunoi...), vom evita folosirea acestor obiecte.
...Desi, pt orice eventualitate, marturisesc ca deja am achizitionat o pereche de suzete ortodontice, de silicon, 0M+...
...Noi am cumparat deja aproape tot ce aveam pe lista... Vreau sa ajung sa-mi cumpar o burtiera pt dupa nastere (am vazut una cu arici, care mi-a trezit interesul, la Chicco) si.... niste solutie de sterilizat la rece (inca n-am facut rost de sterilizator electric si ma mai gandesc daca vom avea nevoie sau nu de asa ceva).

...Si pt ca tot nu m-a luat somnul... sa va povestesc despre noaptea trecuta... Noroc ca m-am trezit pe la ora 2AM pt pisu..... ca ne intrase un fumalauuuu in casa (aveam geamuri deschise).... Vecinu' de sub noi... uitase o oala pe foc.... maaaai, si putzea asa raaaauuuu... Si ne gandeam... ia uite ghinion, abia ne expirase asigurarea la apartament in august si n-am apucat sa facem alta.... Puteam sa luam foc si sa ramanem pe drumuri exact acu....

Brie, ce mai faci? V-ati intors acasa? Da-ne un semn!
Otilia, azi nu te-am vazut....

Leeloo LA MULTI ANI CU TOATE CELE BUNE!!! DOAMNE AJUTA SA-TI TII, LA TERMEN, BEBELUSUL SANATOS LA PIEPT!

32+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Mav , waw ce inspirata ai fost ca te-ai trezit la 2 ...Doamne fereste ce se putea intampla , bine ca a fost doar niste fum

Nici eu nu pot dormi , de fapt adorm tot pe la 1 , 2 noaptea (cam tot asa ma culcam si inainte de sarcina ) iar dimineataaaa

Ma intind ca vad ca nu-i convine bebelinei pozitia in care stau , noapte buna

Criss 28+

Mergi la inceput