Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (46)
Raspunsuri - Pagina 15
andre_ea spune:
Nu spun acum. Mai tarziu. Acus ma intorc la niste calcule. Nu iese domne' aritmetica asta!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
21+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
Naty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andre_ea Vreti sa va spun ce e bb? ![]() Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 21+Delu Prichindelu' BB2 Vacanta 2008 Bulgaria 2008 Tudor la 3 ani |
DAAAAAAAAA
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
20+Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
flowerbee spune:
Andreea, pai atunci de ce ne-ai starnit curiozitatea? Ca noi suntem femei gravi si acum numai la asta o sa ne gandim...
Bee
18+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
jasmi spune:
| citat din mesajul lui andre_ea Nu spun acum. Mai tarziu. Acus ma intorc la niste calcule. Nu iese domne' aritmetica asta! Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 21+Delu Prichindelu' BB2 Vacanta 2008 Bulgaria 2008 Tudor la 3 ani |

propun sa ne revoltam
Jasmi
16+ cu
Vladway to go, BB
Naty spune:
mvb eu iau Utrogestan, 1 pastila dimineata si 2 seara. Le iau de la inceputul sarcinii si tot asa am luat si la Ioana.
roxana cuiul nu era de loc ruginit, l-am studiat cu atentie.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
20+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
ingrid70 spune:
Si eu iau duphaston doua pe zi, cand imi aduc aminte si ma doare putin burta si no-spa. Cateodata doar una pe zi. Doctorita mi le-a dat, dar ea da la toate gravidele ei si de cate ori am intrebat-o daca e ceva in neregula, iminenta de avort, sau placenta inserata prea jos sau prea sus, sau altceva ea a spus tot timpul ca totul e bine, deci nu m-a prea convins ca am nevoie mare de progesteron si mie nu mi se pare ca ar fi lipsa ca mi-au crescut niste sani cu vreo trei numere mai mari.
Si nici nu mi-a facut dozaj hormonal sau ceva.
15+
andre_ea spune:
| citat din mesajul lui jasmi Prichinduta ..... hmmmmmmm ..... inseamna ca-i fetita Jasmi 16+ cu Vladway to go, BB |
Hmmm! Cineva s-a prins mai repede decat vroiam eu sa spun. Imi placea sa va tin pe jar.

Da, e fetita!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
21+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
flowerbee spune:
Felicitari pentru fetita, Andreea! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Bee
18+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
mvb spune:
Naty cum iei utrogestanul? oral sau vaginal? spui ca ai luat non-stop si la Ioana?ma gandeam ca se ia pana la un nr de saptamani dupa care se lasa natura sa-si faca treaba
si eu am placenta fundica anterioara grad 0 de maturatie
21+