Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Neata!

andreea imi pare rau de problema ta. Ce inseamna de fapt chistul asta? Eu iti inteleg perefect ingrijorarea, am avut cu Ioana o problema oarecum asemanatoare si am stat jumate de an cu un stres teribil, numai eu stiu ce era in inima mea. Slava Domnului totul a fost OK si ne-am incadrat in marele procent la care o anumita malformatie nu insemna nimic.

La ce doctor ai fost la eco? Dar cu ginecologul ai vorbit?

Chistul poate sa nu fie nimic si sa se resoarba in timp, sau poate sa fie ceva foarte grav, dar de obicei impreuna cu alte nereguli gasite.
Am fost la Medsana, la dr. Parvu. Mi s-a parut un dr. bun.
Am vorbit in dimineata asta si cu dr. Badiu. A zis si el ca daca alte nereguli nu s-au gasit si DT a iesit bine, nu-s motive de ingrijorare. Trebuie sa astept o luna si fac din nou eco. Sper sa nu mai apara atunci.

Of, pupici multi Ioanei! Imi pare rau ca reactioneaza asa.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200521+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

`neatza fetelor! Pt mine e dimineata, pt ca abia m-am trezit. De ieri sunt in concediu medical si cred ca asa o voi tine pana cand BB va veni. fetelor am o pofta de somn ce nu-mi pot explica.....aseara m-am culcat pe la 18( spunandu-i sotului sa dorm o ora), iar eu m-am trezit la 21:30......sotul meu nu indrazneste sa ma trezeasca si ma lasa sa dorm cat incape...iar pe la 22:30 mi-era somn de imi picau ochii
Selene poate ai facut o infectie urinara......nu ar strica sa faci o urocultura.....cel mai bine e sa vb cu un dr....daca e de admnistrat antibiotice e cel mai bine sa ti le prescrie el

Danotino La Multi Ani sa fii sanatoasa si sa te bucuri de BB!

21+ si voinicul DENIS CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Vreti sa va spun ce e bb?

Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Am observat ca lui BB nu prea ii place plimbarea....ieri am hoinarit un pic prin oras si cand am ajuns acasa ma durea burta. M-a durut pana seara si parca si acum mai simt intepaturi.

Mai ia cineva utrogestan? Dr mi-a schimbat duphastonul cu utrogestan...cica sa iau la nevoie, daca ma doare burta.....sunt 2 zile de cand am intrerupt duphastonuul si a inceput cu durerile.....cred ca trebuie sa iau continuu

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

DAAAAAA

Bee18+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Andrea ea hai odata, nu ne mai tine in suspans....stii prea bine ca nu ne face bine!
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:

Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

DAAAAAAAAAAAA

Jasmi 16+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Mvb, si pe mine ma doare burtica atunci cand merg, chiar daca nu merg mult.

Bee18+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Raluca nu cred ca e musai sa faci antitetanos acu. oricum o sa faci (daca vrei bineinteles) in sapt 32. cat de nasol si ruginit era cuiul ala? oricum daca nu stai linistita da macar un telefon la medic.
selene, ce simti tu poate fi o infectie urinara. ai facut analizele de trim II? daca nu macar un sumar de urina te-ar lamuri rapid daca e sau nu vreo problema. si NU te poti trata singura sub nici o forma, ok?.
Ingrid, poti face TT acum si oricum ecografia morfologica de trim II. niste rezultate "proaste" la TT nu inseamna obligatoriu o problema - el fiind un test statistic si nicidecum de diagnoza. dar in cazul acesta poti face amniocenteza si alte ecografii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:

nu mai tine pe jar omenirea mama, zau. zi si tu acu' ca dau de baut, promit!

Mergi la inceput