Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

andre_ea, felicitari pentru fetita!

Fetelor, am solicitat prin telefon tratament, am descris simptomele, Ampicilina si Paracetamol, asta trebuie sa iau.

cu Daria Nandini de 6 luni+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Roxanaz te rog schimba-mi si mie culoarea la carucior!

21+

Mergi la inceput

Am gasit un site grozav cu produse postanatale pt gravidute.....sutiene elastice si centuri elestice pt burta....cu siguranta o sa avem nevoie macar de o centura pt burtoaca, daca vrem sa aratam frumoase
www.tonuselat.ro

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Multumesc, fetelor!
Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200521+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

BRAVO, ANDREEA! Ai reusit sa faci o surioara pentru Delu ... stiu ca iti doreai mult. Ma bucur tare pentru tine.

Mvb iau utrogestan oral. Si da, am luat si la Ioana aproape pana am nascut, la ea pentru ca am avut iminenta de avort, apoi risc de nastere prematura incepand de la 12 saptamani.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 20+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

site-ul e www.tonuselast.ro ..............sorry pt greseala
21+

Mergi la inceput

Andre ea felicitari pt printesa.....sa fie sanatoasa si frumoasa......ei, ai reusit sa stabilesti egalitate in familie

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

trecut copchiii si carucioarele pe panou.
mai va rog sa numere careva mai cu mintea acasa carucioarele si sa imi zica daca e corecta statistica, da? saru mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Neata burtici! (chiar daca-i 12:30...)
Andre - felicitari pt tetita!! sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa! Si cine o sa fie cel mai madru fratior??? :))
Ai sa vezi ca totul va fi ok cu nenorocitu ala de chist! Da' daca totul ar fi mers struna nu ne-am plictisi??? Stai linistita ca stresezi puiu mic!
Imi cer scuze da' nu mai stiu nimic din ce-am citit in rest... Mi-am facut 1000 de nervi de dimineata cu apartamentu' de-mi venea sa plang!! Nu mai pot!! Vreau acasa!!! Daca ma supar tare imi iau concediu si plec la mama!!!!! Si asta micu imi mai da cate un piciorus - da nu atre numa asa cat sa-l simt! Parca vrea sa-mi spuna sa nu mai fiu suparata ca trece :))) Acu imi vine sa plang de dragu lui!!
Azi implinim eu si teroristu nr 1 (tatal copilului) 3 ani de canicie!! Si doar ce puteam sa facem de dimineata daca nu sa ne certam??? Si Matei intra de azi in 6 luni!! Ce mare a crescut baiatu meu!! "La multi ani, pui!"

22+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Felicitari andre_ea!

Jasmi 16+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput