Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 74
Raspunsuri - Pagina 8
cosicel spune:
Citat: |
mada23 [brcel...i-a dat timp sa se coaca , tu presteaza la greu |
Stii care-i partea cea mai tare? Ca marti, cand mi-a facut eco, mi-a spus ferm sa nu care cumva sa pana vineri cand vrea sa ma monitorizeze!
Iar amaratu' meu de folicul (fizic pipernicit, si cu un endometru de toata jena!) azi dimineatza a pocnit in toata splendoarea, daca venea dr mai repede, ii pocnea sub bastonu' ala cu care face eco!
Deci, s-a copt pana a pleznit!
magdita spune:
Neata fete dragi,
Cosicel, bine ca s-a spart. Ar fi trebuit sa prestezi in dimineata asta, dar nu cred ca ai mai apucat. Oricum, ai grija sa nu treaca ziua de azi fara sa prestezi. Probabil vei face stimulare in vederea inseminarii, luna viitoare. Dar poate nu mai e nevoie, ca ramai luna asta . Doamne ajuta !
Anaconda, sper din suflet sa creasca toti si sa reusesti luna asta !
Felicic, tu esti suparata pe noi, ai mult de lucru la serviciu sau ai picat intr-o melancolie blegoasa? Iesi la raport !!!
Madutz, stiu ca esti mandra de mine, daca nu ma impingeai de la spate ( a nu se intelege altceva ), probabil ca nu luam decizia asta chiar acum. Tu? Ce faci? Nu mai incerci o IA cu gonal? Pup fata dulce .
Rocsy
Lucic, te asteptam in vizita si pe aici.
Fetele mai vechi, ce mai faceti? Nu mai stim nimic de voi... Eu ieri am reusit sa reactualizez listutza de gravidutze de pe prima pagina cat de cat, in sensul ca unele deja au nascut, Ponei a pierdut sarcina la 3 luni in ianuarie si am scos-o de pe listutza si de altele nu mai stim nimic, nu am gasit informatii despre ele la nici un subiect de pe DC.
Va pup pe toate si va urez o zi minunata .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
cosicel spune:
magdita cel, bine ca s-a spart. Ar fi trebuit sa prestezi in dimineata asta, dar nu cred ca ai mai apucat. Oricum, ai grija sa nu treaca ziua de azi fara sa prestezi. Probabil vei face stimulare in vederea inseminarii, luna viitoare. Dar poate nu mai e nevoie, ca ramai luna asta . Doamne ajuta ! |
Ce sa mai prestam ca am avut o saptamana tare agitiata! Nu-l suportam nici macar sa ma intrebe ce fac!
Mi se parea ca n-o sa ovulez daca mi s-a spus in ziua a 9-a ca n-am nici urma de folicul!
Si apoi, lui sunt niste 'domni' vor sa fie preparati, crezi ca se inghesuie sa faca ?
E prea greu sa faca miscare... Cred ca pana acum inca n-au invatat sa , mai repede ar bea !
magdita spune:
Cosicel, eu zic totusi sa nu ratezi luna asta, chiar domni cum sunt ei, poate s-o gasi vreunul mai sportiv care sa atinga tinta
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
gabrielarusu spune:
Buna fetele
Cosicel ne-am vazut azi dimineata la cab nu erai tipa cu parul cret si blonda, e foarte bine ca sa spart folic. sigur luna asta vei ramane garvi.
Despre mine nu prea am ce sa spun miercuri aveam folic. de 16.6 si endom. 10.6 ziua 11, si azi ziua 13 nu sa mai dezvoltat folicu. mi-a spus ca sa vin luni sa vada ce si cum.
Aerlilian sper din tot sufletul sa se prinda luna asta mai ales ca erai miercuri foarte fericita ca sa saprt folic. erai tipa aceea inalta si draguta cu parul saten sigur tu erai mai ales ca ai spus ca te duci la giulesti cu spermog. ca nu era dr. Matei.
Succes in continoare.
Eu sunt tare amarata nu stiu din ce cauza nu sa dezvoltata luna trecuta in z 13 am avut foic de 18.6 si endom. de 10.6 si in ziua 15 deja se sparsese folicu, a si ovulez numai pe partea dreapta cred ca ovarul stang e bolnav.
Stiti ceva de ceaiul de napraznic eu l-am baut taota luna , trebuie cumva baut in anumite zile?
sper viitoare mamica
cosicel spune:
citat din mesajul lui magdita cel, eu zic totusi sa nu ratezi luna asta, chiar domni cum sunt ei, poate s-o gasi vreunul mai sportiv care sa atinga tinta |
Greu de crezut! Sunt prea ca sa dea din coada!
Probabil se invita unul pe altul si pana la final raman toti afara!
Plus ca cum sunt la serviciu, si pana diseara nu ne vedem...
Ei, luna asta e ratata, da' poate, poate, pana la sfarsitul anului reusim ceva, ceva!
cosicel spune:
gabrielarusu Buna fetele cel ne-am vazut azi dimineata la cab nu erai tipa cu parul cret si blonda, e foarte bine ca sa spart folic. sigur luna asta vei ramane garvi. Despre mine nu prea am ce sa spun miercuri aveam folic. de 16.6 si endom. 10.6 ziua 11, si azi ziua 13 nu sa mai dezvoltat folicu. mi-a spus ca sa vin luni sa vada ce si cum. Eu sunt tare amarata nu stiu din ce cauza nu sa dezvoltata luna trecuta in z 13 am avut foic de 18.6 si endom. de 10.6 si in ziua 15 deja se sparsese folicu, a si ovulez numai pe partea dreapta cred ca ovarul stang e bolnav.Stiti ceva de ceaiul de napraznic eu l-am baut taota luna , trebuie cumva baut in anumite zile? |
A, deci cu tine ma conversam eu azi dimineatza!
Nu cred ca-i cazu' sa te sperii! Gandeste-te ca la mine, in zilele 9 si 11 n-a vazut nici urma de folicul, si aveam un endometru de 5.4, in ziua 13, a aparut un pipernicit de folicul, si azi, in ziua a 16-a s-a spart! Asa ca, nu cred ca-i situatia sa te stresezi! O sa mergi luni, si-o sa-ti spuna si tie la fel, ca tocmai ce-ai ovulat! Si, atunci, la munca!!!!!!!!!
Si luna trecuta ai ovulat tot pe dreapta? Pai daca aveai ovaru' cu pb, banuiesc c-ar fi tb ca luna asta sa nu mai apara niciun folicul, pe nicaieri! Ca pe unde m-am uitat scrie ca de obicei (da' nu-i regula) se ovuleaza alternativ, asa ca, daca ai ovulat de 2 ori pe dr, nu cred ca stg e cu probleme! Poate doar ca-i mai lenes!
felix76 spune:
Magdi, nu sunt suparata pe voi dar stau si va citesc... Ma bucur ca se sparg foliculasii, poate sparge cineva gheata si in septembrie si vine cu bebi la purtator. Ma bucur ca te-ai hotarat sa trimiti sms-ul pentru histero, sper din suflet sa gaseasca decat uterul in ordine!!!
Nu prea scriu ca n-am noutati, decat ca m-am hotarat sa fac inca o inseminare, de data asta stimulata cu gonal, desi eu mai sper sa se intample natural minunea minunata. Daca nu voi reusi nici asa plec prin tari straine. Sunt cu ochii pe Georgia, sper sa vina borti de la unguri!
O intrebare: cum este cu programarile, se respecta ora de intarea sau sunt tot cozile alea imense la cabinet???
Va pupacesc pe toate, sa stiti ca va urmaresc si vreau sa vad vestile bune cat mai repede!
Felix
gabrielarusu spune:
Da cosicel cu mine conversai azi dimineata
Mereu am ovulat cu ovarul drept, nu stiu de ce, si eu stiam din cate am citit ca ovulezi o luna pe dr. celalta cu stg. dar nu cred ca este o regula,sigur am ceva la ov stang. O sa vad ce spune dr. ca tare scump este la vorba.
cosicel in sera asta ai activitate i-ti doresc peste 10zile sa vii cu testul +.
A, apropo cat te-a costat spermog la Matei ai facut-o la spital?
sper viitoare mamica
cosicel spune:
Bineinteles ca-s aceleasi cozi! Si nu se tine cont de nicio programare! Sau, cel putin asa era saptamana trecuta! Desi eu, am sunat-o pe asistenta dr, si ma programase la o anumita ora (care bineinteles n-a avut nicio legatura cu realitatea de la usa!)
Eu d'aia am preferat sa ajung la Elias dimineatza, macar scap de asteptatul ala!
GABI - Costa 50RON, si-ti da rezultatul in aceeasi zi, dar nu uita sa-i pui si intrebari, ca pare super de treaba! Adica pe mine m-a luat in camera cealalta (ca unde da rezultatele mai era cineva) si am inceput sa discutam situatia spermogramei (care-i mai mult gri decat roz!). Insa nu mi-a picat fisa ca dansa se va ocupa de preparare, ca as fi intrebat mult mai multe chestii...
Si, sunt suficient de pragmatica si obiectiva cat sa stiu ca n-am nicio sansa natural sa obtin un bebe, asa ca... pot sa muncesc ca o sclava, ca tot nu va iesi nimic!
Oricum, si eu urasc 'mutenia' doctorului! Insa azi, ca niciodata, mi-a lasat nr de telefon, si era mai bine dispus. Desi, tot 3 vb a scos, da' cred ca era amuzat ca tocmai pocnise prapaditu' meu!