Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 74

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Cosicel , are cine sa-i prepare , chiar si duminica.
Matei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Mada,vreau sa-ti spun ca ma rusinez de cat de relaxata sunt...Sunt vesela,optimista,gandesc pozitiv.De deziluzie mi-e teama,dar deocamdata sper!
Anaconda,eu zic ca stai bine...Pana sambata sa tot creasca,mai ales cel de 17.Eu cred ca o faci sambata,nu duminica.Am eu un feeling...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdita
Ingeras, nu stiam de Ramona. Sa fie intr-un ceas bun si sa aiba un bebe sanatos. Banuiesc ca e tot pacienta dr.T , nu?
Tu ce mai faci? Ce face micutza ta superba ?

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Magdita, daa, este, ca am vorbit cu ea la telefon.
Noi facem foarte bine, pitica mea e pusa pe sotii :) face tot felul de glumitze :)

Tu ce faci? ai facut tratamentul?

pupic.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

L-am facut iubita, degeaba, ca la mine nu a avut efectul dorit. M-am programat pentru histeroscopie luna viitoare.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele cand a trebui sa sun sa fac programare la monitorizari la Tutu, ca in ultima vreme ratez cu maxim succes perioada de ovulatie...

Va pup si sa auzim de muuuuuuuuulte teste pozitive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Aerlilian , eu as vrea s-o comit duminica....:)) !! Mai am maine sa fac un Gonal , iar sambata vreau sa fac pregnilul . Pana duminica dimineata , au timp suficient sa creasca toti , pentru ca vreau sa-i folosesc pe toti , nu doar pe cel de 17... Logic , nu ?
Cum spuneam , urmeaza sa ma intalnesc cu Tutu sambata la 9 , apoi mai vedem ce si cum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Anaconda,bravo!!!Nu lasa sa se risipeasca nimic!Foloseste la maxim tot ce ai,ca sa iasa treaba buna!Tin pumnii stransi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Am fost azi dimineata la Tutu si mi-a comunicat ca mi s-a spart foliculu' cu aproximativ 10min inainte de eco!
Acum mi-a spus sa-l sun in prima zi de CM, sa-mi spuna ce medicamente sa-mi cumpar pt stimulare...
Sunt io dusa rau cu pluta, da' de ce facem stimulare daca luna viitoare doar monitorizam?
Sau o vrea sa faca direct IA?

Mergi la inceput

Citat:
jasmine30

Fetele cand a trebui sa sun sa fac programare la monitorizari la Tutu, ca in ultima vreme ratez cu maxim succes perioada de ovulatie...

Mie mi-a spus ca monitorizarile incep din a 10-a zi de CM (numarand de la prima), dar m-a chemat din a 9-a zi.

In ce priveste programarile... E civilizat sa suni, sa-l intrebi, da' stii bine procedura!

Mergi la inceput

Citat:
anaconda2

cel , are cine sa-i prepare , chiar si duminica.
Matei .

Ce bine ca dr Matei face asta! Ma gandeam cu groaza ce ma voi face daca a mea ovulatie va vrea neaparat sa fie duminica sau luni!

Deci, maine, sau duminica ...vei deveni un pic insarcinata!

Mergi la inceput