Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 74

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna dragitzele
Aerlilian...Doamne ajuta, atat mai spun
Anaconda...tu pe cand, insamantarea de toamna?

mii de pentru fete

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

fetelor care ati facut laparo in ultimul timp spuneti-mi si mie mai este nevoie de stampila de la CASMB ca eu nici nu stiu unde este in Bucuresti sediul si unde ar trebui exact sa ma duc sa-mi puna stampila respectiva. mai am inca o nelamurire, pe care document (adeverinta salariat sau trimitere de la medicul de familie) trebuie pusa stampila?

aerlilian, sa fie cu II liniute!

anaconda, la tine cand se produce inseminarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lali, treaba cu stampila pusa pe trimiterea de la medicul de familie e necesara numai pentru cele care sunt dintr-un judet si se opereaza in altul. Daca tu esti din Bucuresti si te operezi tot in Bucuresti, nu mai ai nevoie de stampila.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

O ce veste minunata!!!...vorba colindului...intre timp am cautat si eu pe net si intrasem pe site-ul CASMB-ului si am gasit acolo un model de adeverinta de asigurat, ca cica firma angajatoare trebuie sa foloseasca acel model, si ca noroc si adevrinta mea arata la fel. Deci este OK. oricum m-am mai linistit. Acum stau cumintica sa vad daca o sa imi si trimita sms de programare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fete dragi,multumesc din suflet de urari!!!Va dati seama cat de mult imi doresc eu sa fie asa...Aproape ca imi fac griji...N-am nicio durere,nicio sangerare,deocamdata totul e ok.
Anaconda,astept vesti despre foliculi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Dragele mele , vin si eu cu vesti . Foliculii mei stau cam asa ... 17 , 15 , 13... bla bla . In ziua 8 , azi . Ii mai lasam la dospit...
O sa mai fac azi inca 2 Gonal , apoi sambata la 9 ma duc iar sa-i vada . In functie de cum or sa arate atunci , probabil ca in cursul zilei de sambata ,sau chiar duminica, fac si IA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Oooooo, pai stai bineeeee! Poate ne faci vreo surpriza si apar mai multi!
Deci, sambata, e randul tau! Da' daca faci IA in weekend, cine-ti prepara gigeii? Oricum zeci de milioane de gigei voiosi si atletici, si tu, cat mai 'primitoare'!

Eu merg maine dimineatza, nu prea mi-e clar de ce-am sarit de la ziua a 13-a la a 16-a pt monitorizare... da' in fine... Si ma gandesc ca daca foliculu' are bun simt (mai ales ca-i singuru') ar cam tb sa sparga, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lilisor, Anaconda, Doamne ajuta sa reusiti amandoua luna asta !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

anaconda la mai mare...si mai multi... Tine-o tot asa. te asteptam si pe tine cu vesti bune!.

vrem sa apara gravidutze noi. Mai tineti minte concursul nostru? Acum a inceput o noua luna, deci prilej de noi burtici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lilishor...sfat de la batrana relax maica, relax, e cea mai buna reteta , io m-am stresat prea mult si nu a mers (la cat de incordata eram am sugrumat toti gigeii )
Lali...tinem pumnii sa te sms-uiasca nea doftorul mai repidi
Anaconda...dospire placuta
Cosicel...i-a dat timp sa se coaca , tu presteaza la greu
Felixutz..ce-i cu tine maica nu ti-a priit conshediu, eshti cam mutulica, sau te-a shefu
Magditzule...is mandra de tine sa stii
Crisarh...e bine si seara daca ne mai dai de veste
Flacarica...draga mai da-i incolo cu munca lor ca si pe mine au pus stapanire, dar ii mai fentez io

o zi buna tuturor!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "

Mergi la inceput