Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 74

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

'Netza
Gabriela...misterioase sunt caile outzelor , parca o aud pe Ubirica..( apropo ai disparut , ne-ai parasit , nu mai vii sa ne sustii, pai e frumos burtika creatza ) " nu mai creste foliculul, sunt in z 16 ....si printr-o minune a crescut altul ca fat frumos si acum are o mica printzesa cu nume mare in burtika.Sa te ajute Bunul Dumnezeu sa patesti la fel.
Cosicel...nu mai trage tu concluzii cat de "perfecti"tre sa fie , tu baga fufu la greu si lasa-L pe DD sa faca restul.Nu rata nici o ocazie
Magdita.. te-am ghicit semeni mult cu mine, cate odata avem nevoie de un piciorus in sa ne luam avant , si tu m-ai sutat de multe ori, asa ca eram datoare
Lali...

poopici la toate dragitzele

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza
felix - eu am fost miercuri si era parca mai bine...nu stiu daca a fost vorba de noroc sau se inbunatatesc lucrurile...
ora nu se respecta, nici nu ar fi posibil...sa fim serioase. important e sa se respecte macar ziua de programare, in felul acesta nu e chiar omor.

astept veshti bune de la toate fetele cu foliculi in creshtere sau deja crapatzi
bafta

11+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Mada23 nu prea mai am sperante natural daca nu sa intamplat atatia ani acum nu cred , poate numai printr-o minune sa raman.

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Citat:
gabrielarusu

nu prea mai am sperante natural daca nu sa intamplat atatia ani acum nu cred , poate numai printr-o minune sa raman.

Stii bine ca minuni exista!

Parca te vad luna viitoare vesela si cu II pe test!

Ai facut ceva stimulari ovariene pana acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Cosicel nu am facut nici-o stimulare.
Asta este a 2 luna de monitoriz. dc nu se intampla nici luna asta voi face spermog. la dr. Matei nu am facut-o niciodata la ea, dar noi stim cum stam cu spermog. facute la 3 laboratoare diferite si acelasi diagnostic(oligo. asteneospermie) acumm ii dau Multi maca panaxginseng zinc si vit. C sunt tare curioasa dc. da rezultate acest tratament, dupa care operatie de lapro + histeroscopie luna viitoare
Sper sa vin cu vesti bune, la fel si tie sa ai II.

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Salutare, sunt membra veche cu activitate zero in ultimii ani. Din mai 2008 sunt si eu pacienta lui Dr.T. Incercari dupa capul nostru din ianuarie 2008, monitorizari mai si iunie 2008, ovulatie ok. Pauza (de concediu si de frica de esecuri) iulie si august (in care am incercat dar tot nu ne-a iesit). Desi am zis ca mai stau... ca-s tanara inca (34 hihihi)... azi ziua 10 ma infiintez iar la usa cabinetului. A treia monitorizare. Poate aia norocoasa. Daca nu... imi fac curaj pt laparo. As vrea sa-mi fac prietene printre "optimiste" si sa ne ajutam unele pe altele cu mutatul la odisee.

...pararea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fete dragi,

declar Z1, a venit cu o zi mai devreme dar nu cred ca o fi vreo preoblema. astept in continuare sms-ul salvator...

azi de dimineata fetelor am ramas in pana cu scutarelul meu si a trebuit sa-l las pe o straduta si am plasat problema sotului meu sa treaca sa-l ridice si sa-l duca la un service.

Mergi la inceput

Citat:
gabrielarusu

cel nu am facut nici-o stimulare.
Asta este a 2 luna de monitoriz. dc nu se intampla nici luna asta voi face spermog. la dr. Matei nu am facut-o niciodata la ea, dar noi stim cum stam cu spermog. facute la 3 laboratoare diferite si acelasi diagnostic(oligo. asteneospermie) acumm ii dau Multi maca panaxginseng zinc si vit. C sunt tare curioasa dc. da rezultate acest tratament, dupa care operatie de lapro + histeroscopie luna viitoare

Stii ce nu pricep eu?
Deci ovulatie ai (sunt convinsa ca foliculul se va sparge, ai sa vezi!!!!), spermograma e ...asa cum e, insa tie ti-a spus de laparo+histero, iar mie nu mi-a cerut nicio investigatie, pur si simplu facem IA! Initial a vb de 2 luni de monitorizare, acum, imi spune ca de luna viitoare iau medicamente pt stimulare... Nu mai inteleg nimic!

Si, da, cred ca se va modifica rezultatul spermogramei in bine!

Mama, a trecut pe langa mine cineva mirosind asa urat a transpiratie d'aia cu miros de ceapa, ca-mi vine sa vars!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lali, o imbratisare stransa, imi pare rau pentru z1, fir-ar ea sa fie ...

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Citat:
lalitica2000

declar Z1, a venit cu o zi mai devreme dar nu cred ca o fi vreo preoblema. astept in continuare sms-ul salvator...

Despre ce sms e vorba? Asa comunicam cu doctorul? Mie mi-a dat nr lui de mobil (pe care banuiesc ca-l au toate fetele) si mi-a spus sa-l sun!

Ahhhhh, cum de s-a intamplat sa vina? Uffff, imi pare rau, da' luna viitoare o sa fie cu noroc, ai sa vezi!

Mergi la inceput