Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 74
Raspunsuri - Pagina 10
gabrielarusu spune:
cosicel prin sms comunicam cu dr. ca altfel nu-ti raspunde cel putin mie una nu mi-a raspuns niciodata ii trimiteam SMS si in 10min. aveam sms de la dr.
La mine e cam veche povestea de cand nu vine bebe avand in vedere ca am facut multe analize hormonale care sunt ok, HSG trompe ok, plus altele, cred ca din acuza asta trecem direct la lapro+histero.
Activeaza PM ca sa vb mai detaliat.
sper viitoare mamica
lalitica2000 spune:
cosicel si magdita , multumesc pentru vorbele bune. Chiar nu sunt suparata, pentru ca sunt convinsa ca odata cu laparo sunt tot mai aproape de visul de a avea un bebe.
cosicel eu am ales varianta sms-ului ca sa ma programez pentru laparo. nu am mai avut rabdare sa astept sa-mi vina ciclul si sa merg la cabinet pentru inca o monitorizare ca sa vb vorbesc face to face cu Tutu. Mi-am zis ca daca trimit sms-ul cu siguranta nu mai pot da inapoi ca si asa mi-a luat destul de mult pana am prins curaj.
magdita spune:
Rala, bine ai venit printre noi. Sper sa reusesti sa iti implinesti visul cat mai curand .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
felix76 spune:
Lali, imi pare rau pt z1 dar stii tu: punct si de la capat! Sper sa te sune doctorila cat mai repede ca sa te programeze la laparo!
Aris, e bine ca se respecta macar ziua de programare, e nasol ca sunt cozi la el! Offff, coada mea!!!!
Fetele, pe mine ma ingrozeste infertilitatea asta generala care ne-a lovit pe noi astea de peste 28 de ani, ba sunt si fete care au 23 si nu raman! Parca femeile ramaneau mult mai usor gravi acu 20 de ani, eu nu-mi amintesc ca vreo colega de-a maica-mii sa se fi chinuit sa ramana gravi dar acum stiu o gramada de fete (colege, prietene) in situatia asta. Ce-o fi cu noi?
Gabita, nu mai astepta sa iti spuna Tutu sa faci spermograma, da telefon la Matei sau la IDS si programeaza-te. Gandeste-te la un lucru: daca spermograma e nasoala, trebuie ca sotul tau sa ia tratament si abia peste 3 luni (72 de zile ca atat dureaza procesul de producere a gigeilor in out) poti vedea o imbunatatire. E bine ca ii dai Multimaca, mai da-i si tribulus terestris si zinc...
Cosi, trebuie sa ai rabdare. Ia zi, spermograma ati facut-o la Matei? Daca nu, fuga la ea sa nu pierdeti vremea cand ar putea face sotulica tratament. Daca vrei laparo, poti sa ii spui direct lui Tutu, sa fii sigura ca nu se supara. Eu am priceput un lucru: daca esti pacienta lui Tutu trebuie sa te duci cu temele facute si sa ii spui ce vrei mai departe. Succes!
Mada, mi-a placut faza cu sutu la poponet pentru viteza avantului! Catodata toate avem nevoie de asa ceva!
Anaconda, ce mai faci? Faci un bebe cumva? Dau poate doi? Iti urez succes!!!
Ia ziceti, ati gasit la usa la Tutu "Cronicile berzei" facute de fetele care au ramas gravi cu ajutorul lui si au nascut cu el?
Ubi, am vazut ca vei avea o fetita! Sa fie sanatoasa Mariuca ta si sa creasca mare si mumoasa!
Rocsy, tin pumnii tatalui tau, sa se refaca rapid!
Tamy, mneatale ce mai faci? Si fetele "veterane" de vreun an s-au ascuns si privesc de dupa colt, asa ca mine?
Lucico, pe la noi nu mai treci? Ca-mi lipsesc replicile tale de mooor!
Magdi, un pupic dulce de la mine
Pupacesc toate fetele, din 15 septembrie voi face din nou onorurile de dimineata devreme! Ne "vedem" atunci!
Felix
cosicel spune:
Citat: |
lalitica2000 eu am ales varianta sms-ului ca sa ma programez pentru laparo. nu am mai avut rabdare sa astept sa-mi vina ciclul si sa merg la cabinet pentru inca o monitorizare ca sa vb vorbesc face to face cu Tutu. Mi-am zis ca daca trimit sms-ul cu siguranta nu mai pot da inapoi ca si asa mi-a luat destul de mult pana am prins curaj. |
Da' pt ce iti faci laparo? Ca banuiesc ca esti investigata si parainvestigata!
Doamne, ce ma enerveaza 'vizitele' scurte la Tutu!
Pai in ...&*^%^, de unde sa stiu eu care-s procedurile pt bebe? Mi-a zis: IA, asta o sa facem! Daca n-o sa iasa (ceea ce-i f probabil, ca in afara de prelucrarea gigeilor, altceva nu prestam), incepem sa investigam...
Ma gandesc sa merg singurica sa fac niste analize, macar sa mai castig timp! Are vreun laborator preferat, sau se multumeste cu analize de oriunde?
Da, am facut spermograma la dr Matei, asa ca macar de asta am scapat!
ladyxe spune:
magdita poti modifica si la mine, am 2 fiv nereusite cu drT, si ma gandesc la fiv 3.
Stie cineva daca si-a deschis clinica? Sau cand urmeaza?
Ar mai fi ceva, pt histeroscopie, programarea as putea sa o fac prin sms, sau mai bine "face to face" cu el, nu ne-am vazut de ceva timp, voi ce ziceti?
Va pupacesc pe toate
nico
gabrielarusu spune:
Multumesc Felix76 pentru sfat si succes i-ti doresc din toata inima.
Nu i-am dat tribulus ca am vazut ca mutimaca contine tribulus si am zis ca paote nu este nevoie, zinc ii dau, mai ia fiole de panaxginseng fiole 10zile si 5zile pauza, multimaca 2/zi zinc 1/zi. si cate 2 cani/zi ceai de napraznic ceaiul il beau si eu nu stiu daca e bine sa-l iau taoata luna, dar vad ce rezultate am dupa .
sper viitoare mamica
magdita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyxe magdita poti modifica si la mine, am 2 fiv nereusite cu drT, si ma gandesc la fiv 3. Stie cineva daca si-a deschis clinica? Sau cand urmeaza? Ar mai fi ceva, pt histeroscopie, programarea as putea sa o fac prin sms, sau mai bine "face to face" cu el, nu ne-am vazut de ceva timp, voi ce ziceti? Va pupacesc pe toate nico |
Ladyxe, am modificat pe prima pagina . Despre clinica noua nu am mai aflat nimic deocamdata. Legat de histeroscopie, poti si prin sms. Eu asa am facut si mi-a zis sa il sun in prima zi de cm pentru programare. Bafta multa si rezultat beton !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
mada23 spune:
Felixutz...drag , zi mama daca ai nevoie ca te rezolv imediat, pune la bataie si te fac imediat ,is experta in dat sfaturi si indicatii pretioase, dar cand vine vorba de mine is rau
Si de ce ma rog pe 15? pana atunci cui ne lasi , ce incepem cumva scoala si nu stiu io?
Lali... mama ei de zi, dar las ca o exterminam noi
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
lalitica2000 spune:
cosicel, vreau sa imi fac laparo+histero ca sa vada si nea Tutu ce e prin interiorul meu: la ovare, trompe, uter. Eu nu am facut decat niste monitorizari in care a rezultat ovulatie Ok. Mi-am mai facut eu niste analize, dar asta din proprie initiativa, pentru linistea sufletului meu. Tutu nu prea iti da sa faci analize si nici nu se prea uita peste ele. Nu stiu ce sa-ti zic, de ce la tine a ales ca dupa o luna de monitorizare sa treaca direct la inseminare.