Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 74
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
cosicel spune:
Mie mi-a spus ca peste 2 luni isi deschide clinica!
Acum nu stiu cat e de optimist, da' poate stie omu' ce stie!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cosicel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalitica2000 cosicel, vreau sa imi fac laparo+histero ca sa vada si nea Tutu ce e prin interiorul meu: la ovare, trompe, uter. Eu nu am facut decat niste monitorizari in care a rezultat ovulatie Ok. Mi-am mai facut eu niste analize, dar asta din proprie initiativa, pentru linistea sufletului meu. Tutu nu prea iti da sa faci analize si nici nu se prea uita peste ele. Nu stiu ce sa-ti zic, de ce la tine a ales ca dupa o luna de monitorizare sa treaca direct la inseminare. |
Pai nici mie nu mi-e clar ce vrea sa facem luna viitoare! Azi a vazut ca s-a spart pricajitu' si i s-o fi facut mila de mine (ca prea imi tremura picoarele cand ma dezbrac!).
![](cusca.gif)
![](cusca.gif)
Da' nu vad altfel de ce-mi da stimulare ovariana, daca nu facem IA!!! Ca doar nu vrea sa se distreze cu foliculii mei!
![](duel.gif)
![](duel.gif)
Ca la noi, ambii dr au spus ca cea mai optimista varianta e IA, deci nu se pune pb sa
![](patfierbinte.gif)
![](patfierbinte.gif)
lalitica2000 spune:
magda, sa inteleg ca tu i-ai trimis sms lui tutu si ti-a si raspuns ca sa-l suni cand esti in Z1 ca sa te programeze pentru histero? daca e asa, incep sa-mi pun intrebari ca eu deja am trimis de luni sms-ul si nu am nici o veste desi perioada care i-am dat-o eu pentru a ma opera la laparo+histero este de 17-20 sept. Oi vedea saptamana viitoare ce se intampla
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lucialu/lucialu.jpg)
lucialu spune:
Ola tutunelas!
Felixic ma chemasi?De ce suntem atat de multe zici tu?Pei poate ca ne transformam/metamorfozam...poate peste cativa ani si-au propus masculii sa poarte sarcinile...papam/respiram toxine iti dai seama ca si facutul BB-lor se reorienteaza...legat de spituri in c..ups!pot da si eu si vezi ca acu sunt osoasa cu burta dar aia nu ia parte la operatiune
Heeeei sa inteleg ca joarda aia e cu calificare?
Pazea fetelor!Mada
ar fi culmea cand numaram si masuram oua sa ne trezim absente nemotivate
Ce fain ar mai fi!Bei ce vremuri!
Deci dna Felix prima pe care am sa o parasc este Magdita
,ca m-a facut zapacitaaaaaa
Si daca nu oi fi fost eu beata-tot ce se poate
cand am citi pe aici mie mi s-o nazarit o deducere cum ca ar fi fost ziua ta.Asa e?Anyway:sa traiesti,sa infloresti ca un mar,ca un par,ca un fir de trandafir!La multi ani Felicixis!!!Sa-ti fie viata frumoasa si implinita,sanatoasa si iubita!!!
Lali si ti s-o dezumflat trotineta si acum cum mai faci tu ziua frumoasa trecatorilor participanti la trafic?
Nu te mai stresa asa,ca o sa fie bine.Vaz eu in ghioc!
Cosicel iachidi-iachidi iachidi iax!si Bleax!Trebuia sa arunci cu var sau o galeata cu apa cu detergent pe persoana!Daca el nu se simte,sa-si duca domne ceapa puturoasa in alta parte de preferat la el in vizuina!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
GArGAritza27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cosicel
Da' pt ce iti faci laparo? Ca banuiesc ca esti investigata si parainvestigata! ![]() ![]() ![]() Doamne, ce ma enerveaza 'vizitele' scurte la Tutu! ![]() ![]() Pai in ...&*^%^, de unde sa stiu eu care-s procedurile pt bebe? Mi-a zis: IA, asta o sa facem! Daca n-o sa iasa (ceea ce-i f probabil, ca in afara de prelucrarea gigeilor, altceva nu prestam), incepem sa investigam... Ma gandesc sa merg singurica sa fac niste analize, macar sa mai castig timp! Are vreun laborator preferat, sau se multumeste cu analize de oriunde? Da, am facut spermograma la dr Matei, asa ca macar de asta am scapat! ![]() ![]() ![]() Cosi |
Cosi eu sunt de doar 2 sapt pacienta lui Tutu si la mine se pare ca e vorba de menopauza percoce(am 27 ani). M-am dus la el prima data cu analizele pe care le facusem, trimisa fiind de alti doctori, insa nuci nu a vrut sa se uite pe ele, ma pus sa fac un nou set de analize, adaugand unele pe care in trecut nu le facusem niciodata, si mi-a zis ca daca vin cu analize de la alt lab decat de la ISD parca, e cel de pe dobrobanti, nu vrea sa le vada. Asa ca mie mi s-a parut ca are preferinte in materie de laboratoare de analize.
Parera mea e ca mia bine il intrebi unde sa faci analizele.
Te poop si nu uita "Speranta moare ultima"
Va poop pe toate si deocamdaat nu am ce va povesti dar de indata ce vom trece la treaba, se pare ca ne astepata drumul lung si anevois inspe FIV, o sa intru mai des sa va povestesc, rezultate la analize, etc...
felix76 spune:
Lucixule ma facusi sa ma tavalesc de ras iar colegu meu care se tot plimba prin spatele meu sa vada de ce ma hlizesc vede numa chestii de scarbici deschise pe monitor. Saraca, oare de ce o rade la ecran? S-o fi dilit sau o amuza cifrele???? Tu zapacita? Hm, eu crez ca Magdita glumeste! Esti cu picioarele bine infipte dar mintea zburda pe campii! Ma pun si eu bine cu tine ca cine stie cu ce ai fi incaltata azi???
Sti, acu vreo 6-7 ani (ca noi avem 9 implinit de maritis) cand ma intrebau oamenii de bine de ce nu ne inmultim, asta le spuneam: astept sa nasca barbati... Poate ca si tu si eu avem gura aurita si sa vezi atunci tara plina de bortosi plangareti... Vaaaai ce-o sa ma rad de ei cand vor avea greturi si vor latra la papuci nu din cauza de mahmureala!
Daca aveti de gand sa dati suturi sa stiti ca m-am pregatit: clomifenu puse pe mine vreo 3 kile deci e popoul molicel si bunicel pentru primit adidasi sau pantofi cu toc, dupa preferinta fotbalistei!
Lali face ziua placuta, cum nu? Imi amintesc ziua in care ne pove despre fustita luata de bataia vantului... Lali, repara scuteru, te roaga toti bucurestenii!!!!!
Cosi, informatii despre laparo gasesti pe site-ul lui tutu infertilitate(punct .)ro. E foarte complet si te ajuta sa iti faci o idee despre ce investigheaza si trateaza aceasta interventie. Si te mai ajuta si forumul acesta, daca te apuci sa il citesti de pe la primele capitole. Probabil ca va trebui sa o faci si tu daca barza se lasa asteptata... Tutu nu face stimulare fara IA asa ca daca ti-a zis de pilule sigur vei face sex cu seringa...Sotul cum sta cu gigeii, ce rezultat are la spermograma? Tremuratul genunchilor va dura o perioada, la fel si nodul in gat dar peste catva timp o sa capeti curaj si o sa mai dai si cu jordeaua prin gard, asa cum fac unii (adica io si nu numai). Da eu sper sa n-ai timp prea mult si sa treci in tagma bortoaselor repejor.
Gabita, e bun tratamentul, tine-o tot asa si sigur auzim de bebeic la tine in burtic!
Mada, plec in tarile calde pentru o saptamana, poate gasesc barzoiu pe acolo si ii spun sa se grabeasca sa nu ma babific intre timp, sa n-astepte pana fac 67 de ani. Glumesc, plec la un congres...
Lali, sper sa te sune Tutuleanu. Sa nu te sperii daca o sa-ti tremure genunchii cand vb la telef cu el. O sa zica: hai maine! Tu sa fii cu actele pregatite (adeverinta, trimitere de la medicul de familie) ca nu se stie cand te loveste filoxera, vb sorelei unguroaice.
Moama ce romane scrisei, asta ca sa recuperez saptamanile chiulite!
Pooooop,
Felix
cosicel spune:
Din fericire a disparut cu ceapa lui cu tot! Sau mai corect, cu putoarea! Asta daca nu mi s-a distrus simtu' olfactiv si-o mirosi aici mai ceva ca intr-o bucatarie unde se face tocana!
Pai cum kko sa-i trimit sms? Ca doar nu-mi scrie prin sms ce medicamente iau, cum, si cand? Asta inseamna, ca va tb sa mai trag o fuga pana la spital, dimineatza!
Complicat om! O sa-mi fac o lista sa stiu ce-l intreb! ]
Ha, ha, sa vezi distractie cand i-oi povesti barbatului meu, ca tb sa presteze la cutie, iar ! Insa, de data asta, la CFR2, la clinica!
Deci, luna viitoare facem IA! Sa ne fie de bine, ca luna trecuta cand l-am pus sa presteze pt spermograma si-a aflat ca tb pauza cel putin 3 zile, era asa dornic de si de cateva ori pe zi!
felix76 spune:
Multamesc de urari mai Lucixule si de cantari! Mai intinerii si eu cu un an, de, la 23 de ani ce minte sa fie pe la mine prin creieras? O fi dusa cu sorcova si nici nu veni Craciunu! Sa vezi ce de bani strange, ne luam masina sau platim vreo inseminare...
pooooooop
Felix
aerlilian spune:
Maaama,cat ati scris azi!!!Avem fete noi,carora le urez bun venit si sedere scurta!
Gabriela,inalta si satena sunt,dar draguta...cred ca esti subiectiva...Da,eu eram daca era vorba de lamentari legate de dr.Matei.Imi pare rau ca nu stiu care dintre frumoase erai tu.
Lali...offf!De la capat cu incredere,da?
Cosicel,dor 500 a fost spermograma cu Matei?Ma mir,stianm de 900.Ma rog,rezultatul e dureros?
Am uitat sa va spun ca la noi dupa o luna de tribullus si zn,tot 26 mil erau.Asta e nr cu care am facut IA.
lalitica2000 spune:
vesti bune pentru toti barbatii bucuresteni....s-a reperat scutarelul-bondarelul. Acum mi l-a adus sotul meu la firma, asa ca pazea...
felixica draga io mi-s pregatita cu adeverinta, cu trimitere, cu pijamaluca mea cea draga... doar astept sms-ul de la Tutu ca sa stiu si io cand sa-mi iau liber de la serv. Chiar vroiam sa va intreb imi este suficient daca stau o zi acasa dupa operatie si pe urma sa ma intorc la serv, sau credeti ca imi vor fi necesare mai multe zile de refacere?