Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 74

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Anaconda,evident,ca in fiecare luna sunt gravi!!!Deci...am facut IA!Multumesc din suflet de galerie,dragele mele.A fost ok,m-a durut foarte putin cand mi-a strans colul cu clestele.In rest super ok,5 min pe scaun la el si pana acasa culcata pe bancheta din spate la masina.O sa mai prestez odata astazi ca sa fiu eu sigura ca am sanse mai mari.Cu gigeii a fost foarte bine.Am nimerit o bioloaga tare draguta la Giulesti.A ramas dupa program pentru mine,mi-a preparat si mi-a dat "produsul" in seringa aceea speciala,doar sa fie implantat.A durat jumatate de ora de cand a terminat prepararea pana au ajuns copilasii la mine in burtica.Si...am avut 26 mil.Sper ca asta sa fie de bine,nu?Asta e tot,pup fetele si..sa-mi tineti pumnii ca poate sparg mitul acela cum ca n-ar fi Tutu bun pe inseminari.
Si inca ceva:MII DE MULTUMIRI FETELOR CARE ERAU LA USA SI M-AU LASAT SA INTRU INAINTEA LOR!SA VA DEA DUMNEZEU COPILASUL MULT DORIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Aerlilian , ai vazut ca totul s-a terminat cu bine ...
Nu mai am ce sa-ti spun , decat ....BAFTA !! Sa fie cu ochisori :)))) !

P.S- In caz ca nu stiai , este o regula : cine face IA ...intra intotdeauna PRIMA :) , nu mai sta la rand ! Indiferent la ce ora vine ..

Mergi la inceput

Aerlilian , cat despre partea cu prestatul azi ...nu stiu cat e de in regula . O poti face bineinteles , insa daca e doar pentru distractie ...vorba lui Tutu :)) .
Pentru ca...gigeii "care au mai ramas pe-acolo" , nu mai au timp sa se "adune" , plus de asta ...nu ajunge nici unul la maturitatea necesara ptr a fecunda un ovul ! Sunt la mijloc cateva ore de cand a dat proba ! Iar ca sa ajunga sa fie ok ptr procreere , le trebuie cel putin 72 de ore . Adica 3 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinette spune:

Va rog sa-mi spuneti si mie daca biletul de trimitere de la medicul de familie sau adeverinta de la servici mai trebuie vizate la CAS din judet. Pe 26 sept sunt programata la laparo cu dr. T si stiu ca atunci cand am facut prima laparoscopie la Cluj am avut nevoie de aceasta viza. Nu stiu daca la Elias e la fel.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Salutari fetelor!!!Aerlilian tin pumnii stransi sa fie cu ochisori, ii tin si pt Anaconda sa iasa si la ea cu ochisori.Regula cu " cine face IA ...intra intotdeauna PRIMA" mi se pare corecta.corinette eu am dus doar adeverinta de la serviciu stampilata de catre firma, mai trebuia sa aduc o trimitere de la doc de fam, dar nu am ajuns la el asa ca nu am mai adus. Asa a fost in cazul meu.Eu nu am noutati, duminica astept z1, nu cred ca va fi altfel. Abia pe 16 merg la doc sa stabilim pt sinechie si sa vada analizele. Au iesit si hormonalele, dar pe alea nu stiu sa le citesc deloc.De la serviciu doar va citesc, doar seara acasa va mai scriu cateceva despre mine.Va pup pe toate si astept vesti cu ochisori de la voi.aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Intrebare: cat costa la Tutu IA? Si biologul?
Eu m-am jenat sa intreb, da' cred ca ar cam tb sa stiu!

Si sunt convinsa ca e cu ochisori la aerlilian!!!!!!

Mergi la inceput

Cosicel , 2 + inca 2 .

Mergi la inceput

A, e mai mult decat rezonabil!

Intrasem pe niste site-uri cu clinici particulare si ma cam apucase durerea de cap! Ma gandeam ca nu ne va fi f usor sa lasam 20mil/luna pana iese

Ne vedem maine la Elias?

Mergi la inceput

Citat:
corinette
Va rog sa-mi spuneti si mie daca biletul de trimitere de la medicul de familie sau adeverinta de la servici mai trebuie vizate la CAS din judet.

Greu de stiut! Da' cel mai simplu si mai practic e sa suni la spital direct, sa ceri sa-ti faca leg la secretariatul sectiei unde vei fi internata, si intrebi acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragele mele,
Lilisor, Doamne ajuta sa fie cu ochisori !
Cosicel, eu pana acum nu am auzit de vreo clinica din Romania sa faca IA intratubara.
Crisarh, nu mai astepta z1, ca poate nu vine .
Madutz, Felicic, Rocsy, Anaconda, Tamy si toate celelalte fete

Citat:
citat din mesajul lui corinette

Va rog sa-mi spuneti si mie daca biletul de trimitere de la medicul de familie sau adeverinta de la servici mai trebuie vizate la CAS din judet. Pe 26 sept sunt programata la laparo cu dr. T si stiu ca atunci cand am facut prima laparoscopie la Cluj am avut nevoie de aceasta viza. Nu stiu daca la Elias e la fel.
Multumesc.

Corinette, eu te sfatuiesc sa mergi sa vizezi trimiterea la CAS Judeteana, sa nu ai probleme. Eu asa am facut si a fost totul in regula. Bafta la laparo si sa ai un rezultat beton !

Va pup pe toate si sa aveti o zi excelenta .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput