Mamici in Germania

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

buna seara
ca de obicei intru noaptea cand restul fac
gabriela bine ai venit,claudia74 este tot din timisoara
nastere usoara
ce vreme de .....afost astazi si cica si maine

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

bunä dimineata!! hai la cafea,brrr väd cä-i frig si urät.oare mai vine si cäldurä sau direct iarna??väd cä in magazine deja au apärut dulciuri pt särbätori.noi cred cä iesim cu bicicletele o turä cä altceva nu avem idee.hei,nu stä nimeni pe la muenchen??

Mergi la inceput

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Buna dimineata, ma io cred ca vine iarna prin De,acusi va dau vin fiert in loc e cafea

Gabi willkommen,primim, primim cat mai multe fete bune ,sarcina usoara.
Dora ptr clip,am si eu unul sper sa va placa si sa devina deviza noastra :

www.youtube.com/watch?v=vXuoazXDzSI&feature=related" target="_blank">Was wir alleine nicht schaffen

Restul fetelor de ce sunteti absente :( ,haideti la apel.
Noi ieri am fost in Mannheim la cineva in vizita si ne-am pricopsit cu putina viroza,acu inainte de urlaub :(.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Eu in week-end nu prea intru ca vreau sa stau cat mai mult cu pitica.
Claudi@, nici eu nu prea ma pricep ce jocuri se potrivesc acum cel mai bine unui copil de varsta Mariei dar am un principiu si anume sa-i cumpar cat mai multe jucarii educative, cu ajutorul carora sa invete ceva. Asa ca de fiecare data cand ii cumpar o jucarie ma uit sa vad de la ce varsta e recomandata si ce aptitudini ale copilului poate dezvolta (motricitate, atentie, etc). De exemplu pentru ziua ei i-am cumparat de la Little People 1-2-3 Schule,si am avut noroc ca am gasit-o si la reducere. Bineinteles ca desi am ascuns jucaria, fii-mea deja a gasit-o, asa ca am fost nevoiti s-o desfacem si sa ne jucam. E foarte incantata de ea, o ajuta sa invete numerele, culorile, etc Iar eu ma joc cu ea, punem jucaria sa spuna o culoare, o forma geometrica iar eu ii spun si in romana cum se numeste culoarea sau forma. In plus jucaria vine si cu un DVD dupa care Maria e absolut innebunita, cred ca il vede de 7-8 ori pe zi, desi in general desenele animate n-o atrag de nicio culoare. Deja am remarcat ca incepe sa spuna culorile in germana dupa DVD, desi noi vorbim cu ea numai romana. Asa ca sunt foarte incantata.
Brrr, si aici e foarte frig, sambata am stat numai in casa ca a plouat intr-una, ieri a fost soare dar 9 grade, si azi la fel. Sper ca sambata sa fie frumos pentru ca planuim o excursie pana in Franta la Amneville, cica au o gradina zoologica foarte frumoasa. Daca va ploua, va trebui sa ramanem acasa.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Mai io cred ca trebuie sa va iau pe rand sa va trag de urechi ca numai dati pe aici.
Noi am inceput cu defrisatul in gradina deja ca no way sa se mai coaca ceva,am pus deja ceapa si ustori de toamna,am sadit crizanteme si restul florilor le-am aruncat deja la frigul asta oricum s-au palit deja.
Azi am avut prima clienta ptr unghii si mi-a iesit bine designul I'm happy about .
In rest program de interior ca pe frigul asta nu ne arde sa mergem niciunde,am fost sa ducem masina la inspection si putin la cumpraturi si ne-a ajuns,am dat drumul la caldura deja.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

uite-ma, gata de apel.
Nu prea sunt pe acasa ca sa intru, sau sunt in sufragerie cu pustiu, mai cautam si apartamente.
Azi am fost la ´medic, si bebe e bine, face tumbe uhuuuuuuu, numai eu nu prea simt (pe Tony l-am simtit mai devreme si mai bine). Noi zicem ca sigur e fetita ca e finutza nu ca teroristu asta mic. Ginecoloaga nu s-a pronuntat sigur dar dupa cum arata nu se vede nici o putza, deci putem spera la o fetita.

Anangel, asa avem si noi grija la jucarii, sa fie educative si pt motoric. Pb e ca nu prea il intereseaza, se joaca putin si dupa le arunca pe trepte in jos.

pup fetele

16+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Claudia ma bucur ca bebe e bine, ca si tine de altfel. Cat are Tony ca varsta?

Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
Povestea nasterii

Mergi la inceput

fac si eu prezenta
claudia ma bucur ca totul e bine ,sa va dea dd un bebe frumos si sanatos si destept
ramonaianiinsanatosire va doresc la amandoua
claudia 74 vad ca nu te plictisestispor la toate
eu nu prea am chef de nik,vremea asta ma omoara
a venit omul meu si/mi zice las ca stiu ce scrii tu acolo te intalnesti cu unul in 74 de zile

Mergi la inceput

Dora hai ca m-am distrat de dimineta la vb sotului tau,numai sa nu fie totusi prea gelos de acuma si sa numere 74 de zile pana la intalnire poate chiar ne vom intalni peste vreo 2 luni si il aduci si pe el,pana atunci poate va intelege ca 74 e anul nasterii mele .
Claudia ma bucur ca esti bine sa dea Dumnezeu sa fie asa cum va doriti .
Ramona eu nu stiu ce probleme de sanatate aveti dar va doresc gutte besserung .
Ioana,Ionica,Andreia,Miki,Gabi absente nemotivate, Anangel si Trischa au scris ieri .
Va doresc o zi placuta chiar daca timpul e afara arata contrariul .

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput