Mamici in Germania

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Claudi@
Problema e prea complicata si mi-ar lua mult sa explic, chestia e ca din cauza lor am inceput terapie la psiholog si din cauza lor pt ca au facut datorii pe numele meu (complicat rau) nu pot continua terapia, ca nu e platita asigurarea medicala...

Oau, ce de probleme! Pai tu te-ai maritat cu sotul sau cu tot familionul lui? Stati impreuna in aceeasi casa? Ma mir ca rezisti, si gravida, si cu bb mic. Sotul tau stie ca daca mami e stresata, bebe din burtica poate avea probleme??? Ia da un search pe Google, si arata-i si lui, sa stie barbatul la ce se inhama daca sta asa, la cheremul altora. Cand de fapt el e seful familiei voastre, el trebuie sa se asigure de viitorul vostru ..

Despre scoala Waldorf si eu am auzit tot cam asa, ca e pentru copii cu probleme. De-aia se ocupa educatoarele foarte atent si grijuliu
de copii

Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Claudi@
Hai ca v-am inebunit, dar eu nu prea stiu cum sa ma joc cu el, sau ce jocuri ii pot cumpara sa i se dezvolte imaginatia. Sunt multe care nu le stiu, poate ne ajutati cu idei pe cele incepatoare.
^

Si eu ma intreb de multe ori daca fac ceea ce trebuie cu copila mea. Adica ... s-a dezvoltat foarte bine (de sambata trecuta merge in picioare toata ziulica) dar la jocuri nu stiu daca le fac pe-alea care trebuie. Socra-mea a fost educatoare la copii hipoacuzici, si stie multe chestii (invatat culori, cantecele, parti ale corpului ..)
Fie-mea sta in fata mea si vorbeste pe limba ei. Ma bufneste rasul cateodata (eram fan Star Trek) - parca e un mic extraterestru caruia nu-i inteleg deloc limba. Nu stiu ce vrea, ca nu spune cuvinte .
Oricum, m-am interesat la noi in oras la Familienzentrum si acum frecventam un curs cu mamici si copii (de-acolo m-am pricopsit cu gripa asta oribila) . E altfel, suntem in comunitate, Eliza invata sa imparta jucarii...

Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Waldorf nu e in nici un caz o gradinita pt copii cu probleme...Credeti-ma ca doar m-am informat...ca doar nu mi-am trims copilul la gradinita numai asa,ca sa ma scap de el.

Dati si voi o cautare pe google,as pune eu niste linkuri dar acum nu am prea mult timp,si mai vreau si sa-i raspund la gramada de intrebari a Claudiei

Claudi@,eu l-am dat la gradi pt ca am vazut ca ii plac f mult copii,si daca atunci cand eram numai eu cu el facea o gramada de nazuri de ma scotea din sarite,cand venea cineva la noi cu copii mici nici nu mai stiam ca am copil in casa.
Si pt ca vreau sa se invete cu oameni,cu copii...sa mearga si el undeva unde eu nu sunt.
Inca de cand eram gravi imi era teama ca o sa fie un copil salbatic (ca mine de altfel,care fug de oameni necunoscuti).Am vazut ca nu e asa..tare m-am mai bucurat!
La gradi merge numai 2 zile pe sapatamana de pe la 8.30-12.20.
Pampersi duc eu de acasa.Si servetele umede.
eu nu m-am dus nicaieri sa-l inscriu...prima data am dat telefoane sa vad care gradi mi-l ia de la un an...si apoi urma sa le si vad.
Dar cum numa Waldorf aveau grupa asa mica,n-am avut de ales.Si am avut si noroc ,ca am sunat si dupa cateva zile am putut sa merg acolo cu el si am stat o ora.
In prima luna l-am dus in fiecare zi cate o oara numai,sa se invete fara mine.Din a doua luna il ducdin programul care ti l-am spus.

Azi am mai vb si cu sotu...el nu ar vrea sa-l mutam de-aici...si sincer,nici eu...

Am uitat sa zic ca si el a dat telefoane la gradi...si a sunat la o gradinita katolica si era acolo numai o practicanta,ne-a pus sa sunam in ziua urmatoare...pai cum...numai practicanta...ca nu era vacanta...cu copii aia nu sta educatoarele???
Asta l-a uimit si n-are incredere.

Hai ca m-am lungit cat o zi de post..

Va las acum ca ma asteapta sotu sa ne uitam la un film...pana mai doarme piciu....

Aaaa,mai era ceva..preturile..da mai revin mai tarziu sau maine,pa

Mihaela de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Miha, nu te supi, noi asa am inteles cu gradi, dar poate s-au schimbat multe, iar daca tu esti multumita, nu conteaza ce zic ceilalti.
Mersi mult de informatii, sunt foarte folositoare. Si eu tot de asta vreau sa-l dau, ii place mult intre copii si la fel nu simt ca am copil cand vin copii la noi sau noi mergem la ei.
Asteptam sa gasim ap sa ne mutam si dupa caut gradi. Luni avem termin sa vedem un ap, ne place mult, sa vedem acum.

16+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

AAAAAAA, si ´Miha, de asta nu vii la mine, ca esti salbatica, aha, ok. Pai daca vii tu, dupa vin si eu si nu uita eu is fumeie gravida cu masina fara navi.
Ma gandeam ieri cum sa vin la tine, am curaj dar ma gandesc la intoarcere, eu am mereu pb cu drumul inapoi.

16+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Mihaela, info pe care eu le-am dat sunt de caum 7 ani (am mai precizat asta). Insa, daca tu esti multumita, copilul se simte bine, alta varianta oricum nu ai ca e mic si la gradi nu ti-l ia la varsta asta, sa-l in continuare. Cel mai important e ca el sa se simta bine. Restul.........nu conteaza! In nici un caz o gradi nu se aseamana cu alta, chiar de functioneaza pe acelasi principiul Stii tu vb aia cu omul sfnteste locul! Daca educatoarele pn suflet, se ocupa de copii, ei se simt bine, sunt veseli, acumuleaza cunostinte is fac progrese, ce conteaza unde e copilul?!

Iar cu gradi catolica...........sa stii ca copii sunt f des scosi in parc, Wald, etc....oare, daca practicanta era singura, copii nu erau cu celelalte educatoare?! Crede-ma: nu-si permite nimeni sa lase o practicanta cu o gradi intreaga! Nu taiati "sansa" copilului, doar pt ca la telefon ati dat de o practicanta. Sunati si stabiliti termin, mergeti si vizitati si vedeti apoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

claudia74 ardeii sunt

analizele au iesit mai bune deci pastilele isi fac treaba dar ru tot nu pot
caludia imi pare rau dar macar acum calmeazate ca ii faci rau si celui din burtica
ramonaianisi pentru eliza
eu inca nu ma gandesc la gradinita si de vreun curs cu mamici si bebei nu am timp ,am cursul meu pana in ianuarie

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

salutare,hai ca s-a lamurit si cu gradinita Waldorf,fiecare face cum crede de cuviinta m-am documentat si eu putin pe net si nu am citit nimic ca ar fi ptr copii cu probleme ,e intr-adevar greu cu locurile in kindergarten in De,eu sunt foarte multumita de gradinita catolica,asa cum a spus si Andreia au tot felul de activitati,waldwoche schon 2 mal in jahr si multe alte festuri,nu sunt multumita ca nu se ocuopa prea mult de ei,ii lasa numai sa se joace 4 ore sau le citeste povesti sau canta impreuna,fiu-miu habar nu are sa deseneze si ne chinuim de zor sa isi scrie numele,dar asta e alta posibilitate nu este.
Eu acu am venit din Eberbach unde l-am imbarcat pe sot pe tren,fac un ausflug de la job merg toti colegii la meci Stuttgart-Hoffenheim,deseara merg sa ii iau de la gara.
Am facut pe azi spanac si prajesc paine cu ou mai incolo,Andi ma nebuneste cu spanacul de cand i s-a spus in Ro ca daca manca capata muschi,zilnic isi controleaza muschii si spuen ca nu is destul demari mai trebuie sa mance spinat .
Fiica-mea vrea in Hallenbad pe vremea asta cacacioasa,la noi ploua,e intuneric si ceata afara,poate o duc mai incolo.
O sambata placuta va doresc.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mai ce liniste pe aici,unde umblati pe vremea asta?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela19 spune:

Asa-i ca ma primiti si pe mine cu voi? chiar daca aveti putina mai multä vechime:-)??

Sunt insarcinata in saptamna 17 ,si am un baietel de 11 ani.

In Romania am locuit in Timisoara, sunt de 12 ani in Germania,locuiesc in Nürnberg si am vazut ca nu prea exista vreuna prin apropiere, din päcate:-)dar poate mai apare pe viitor.

Salutari
Gabriela

Mergi la inceput