Mamici in Germania
Raspunsuri - Pagina 20
ioana_olaf spune:

Buna dimineata
Claudia , noi nu facem nunta aici o facem la brasov, rochia de mireasa,verighetele si costumul sotului, astea vrem sa le luam de aici.formatie am gasit ne costa 1700 cam mult dar canta fain
anangel_lexi spune:
Buna dimineata.
Aveti idee cum se numeste Protectia Consumatorului in germana? Eu presupun ca e Kundenschutz dar nu sunt sigura. Si stiti cumva cum se procedeaza ca sa depun o plangere?
Claudia74, cred ca in curand va trebui sa deschizi un capitol nou ![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
claudia74 spune:
Anangel pai si de aia v-am chemat la apel sa gatam cap asta ca io maine plec in urlaub ptr 2 saptamani si vreau sa apuc sa deschid altul
.Normal cred ca ar trebui sa aibe un formular pe internet site ptr reklamationen,hai ca ma uit si daca gasesc ceva iti scriu.
Ioana am inteles cu nunta, credeam ca vrei aici sa o tii,dar cine ar tine aici cand familia si distractia e in Ro,nu? ![]()
Dora pana nu crede neamtu tau ca te intalnesti cu vreun bosorog de 74 de ani e bine 
.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
AAAAAaaaaaaaaaaaaa si inca ceva,deoarece nu am primit nici un PM cu datele voastre personale nu pot schimba inca fatada
,maybe next time.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
Anangel deci se numeste abnehmer reklamationen sau schutz dar nu stiu in ce domeniu te intereseaza pe tinem,dar asa trebuie sa cauti mai departe,daca vrei sa formulezi o cerere.
Timisoara Impreuna
anangel_lexi spune:
Claudia, multumesc mult, vrem sa depunem o plangere pentru masina pe care am cumparat-o de 5 luni si care e a doua oara in service.
Numai ca de data asta trebuie sa scoatem din buzunarul propriu o suma uriasa de bani pentru o stricaciune care nu e din vina noastra.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
ramonaiani spune:
Dora si Claudia74 va multumim
- era vorba de o raceala nasoala, tuse la greu, dureri de gat.
Apropos de mancaruri: am gasit la Aldi la un moment dat o revista cu retete asiatice. Ieri mi-a ajuns revista pe mana si-am pregatit o Kokossuppe si-un Wok - cu legume si orez. A iesit muult mai bun dupa reteta, decat ce pregateam eu dupa ureche - inspirat din ce mancam la Mensa
.
Avem si noi 4 amarate de fire de rosii in gradina si de la ploile astea le-au napadit melcii aia fara cochilie
. Mi se par total scarbosi si-am zis ca rup toate plantele si bag legumele la muraturi ca gogonele, ca si-asa sunt slabe sperante sa se mai coaca ![]()
Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
Povestea nasterii
ionica spune:
ramonaiani,
si eu am oroare de ramele alea cocosate, uite cum am scapat de ele: pui langa radaciana plantelor atacate un recipient cu bere,nu multa doar putin ca sa le atraga mirosul,vin disperate betivele si se ineaca-eu asa mi-am salvat o parte din plante in gradina.
fetele,eu am dat examenul de conducere teorie si l-am luat,acum trebuie sa dau si traseul, cine imi spune si mie cum se petrece toata actiunea?
Noi locuim intre dusseldorf si Koln, 20min. daca cineva vrea sa ne cunoastem si sa bem o cafea sunt dispusa cu drag.
Bebe creste ,in burtica bine,dar ma confrunt in continuare cu noseea ,chiar daca am medicamente contra ,tot aiurea este,sper sa scap cat mai curand.
Ma scuzati ca nu intru zilnic, din cauza raului de dimineata si pitica de doi ani plus menaj plus mancare si cumparaturi,nu-mi mai vad soarele.
pupici
claudia74 spune:
Mariana noi am pus deja gogonele ca nu se mai coc rosile cu vremea asta si impotriva lui snäcke aia punem tot felul de granule otravitoare dar peste cateva zile iarasi apar,am zis ca niic numai pun nimic in gradina ca tot manca,chestia cu paharul de bere Ionica am auzit-o si eu dar nu am experimentat inca,la primavara bestimmt.
Anangel sa nu imi spui ca aveti VW ca deja tot mai multi aud ca au probleme cu ele,trebuie sa intrebi la autohaus unde poti depune plangerea.
Ionica draga de tine tu esti la inceput de sarcina,lasa ca trece si perioada asta, eu am ajuns sa fac perfuzii la inceputul sarcinii ca nu puteam manca nimic.
Deschid imediat alt capitol.
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
CAPITOL INCHIS HAIDETI AICI
Timisoara Impreuna