Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (182)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Ana, a fost incantat de apa, adevarul ca era si verisorul Andrei dupa care este topit, unde merge el hop si Cristi, mai ales ca nu se joaca cu el( Andrei are 4 ani si Cristi e pici....de aceea nu-l i-a in seama).....si in iunie cand am fost el a vrut la apa, doar ca era rece....asta a fost motivul pt care am fost acum la mare.

Sim, multumesc de raspuns.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Nana , multa sanatate lui Andrei si voua multa putere.

Alinus , va pupam. Multumim , suntem bine cu totii.

Copiii sunt bine ,Andreei i-am facut petrecerea de mot in avans cu o luna caci nasii ei acum au fost in tara si a fost foarte frumos ,iar Andrei se pregateste de scoala desi si-ar dori sa mai intarzie inceperea ei...
Andreea a ales de pe tava :cartea, o carabiniera(un accesoriu important in ale alpinismului- taica-su mandru ca are urmas in ale hobby-ului)si un deodorant.

Ana, imi pare rau de accident. Sanatate multa , sa va reveniti cat mai repede. Sanatate multa tatalui tau , sa fie totul bine.

Andreea , felicitari! Sa fiti sanatosi .

Gabitz, ma bucur ca sunteti bine.

Maria, multumim de foto , superbe dulcetele si parintii fericiti

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Mai Duamna, incercam si eu un spirit de gluma, ca stiu ca v-ati vazut pe viu si stiu si ca n-a pus Tomasa poze. Am citit tot. Gata, poti sa-mi dai si extemporal.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Rox, felicitari pentru Bubu.Frumoase petreceri organizate copiilor .Sa fie sanatosi, fericiti , sa li se implineasca toate dorintele si voi sa fiti fericiti cu minunile voastre.

Papanash, multumim, super montajul .Ai un ajutor de nadejde in Ghighi la asezat in dulapuri...Iar intalneala cu dulceturile superbe i-a priit.

Teo , casa de piatra surorii tale. Sa fie fericiti!Iar voi sunteti intr-adevar niste parinti fericiti.

Mada , revenire usara la serviciu.

Devylla ,foarte frumoasa mogalneata . Sa fiti fericiti si sa va bucurati de minunea voastra.Frumoase ganduri mamico, emotionante.

Erina daca veniti si cu Daria in Iasi si timpul va permite poate organizam o intalnire . Desi Kriss pleaca si ii uram concediu placut si relaxant .

Ramonaiani, pupam dulceata cercelata . Multumim de vestile despre Piciulika .Ii dorim multa sanatate lui Michael.

Sim, felicitari lui Stefan pentru alegeri Arata delicios tortul.

Gabriela, multumim de vestile despre voi.Superba dulceata aveti.Sa fiti fericiti cu minunea voastra.Felicitari pentru casuta.

Danuta, felicitari plimbaretei si va asteptam in Iasi cand veniti la rude in Moldova.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Cecilia, si noi tot pentru apa ne-am dus acum la mare, dar piticul a fost mofturos la apa. Cel putin sor'sa a recuperat la greu

Celia, multumim mult. Suntem bine acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Mah... vad ca mai toti papanashii au cate ceva pe cap (basma/batic/basca...) A mea nu vrea si pace. Mai mult, nu-i place nici sa-i vada pe ceilalti cu ceva pe cap... La aeroport nici nu stiu cum a scapat Maria ... ca pe Ghighi l-am lasat fara sapca. Noroc ca nu ne-a vazut mama lui.. care era ocupata cu facut poze

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Mai Duamna, incercam si eu un spirit de gluma, ca stiu ca v-ati vazut pe viu si stiu si ca n-a pus Tomasa poze. Am citit tot. Gata, poti sa-mi dai si extemporal.

Mahhh.. tu faci glume cu mine care sunt in ziua 2 de serviciu? Mai stai si tu pana la sfarsitu saptamanii.. poate-mi mai revin..

=====================

Mergi la inceput

Slippers.. te "iert" de extemporal daca spui unde e Sabina?!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

ma bucur ca va place tunsulici. Nu numai ca pare schimbat, dar pletele erau brunete si acum este un saten deschis.

Papanash, eu duc florile ambalate ca nu ma omor cu cititul de carti cu bune maniere (nu ti-ai dat seama pana acum? ) Interesanta ocupatie ai in gand, iti doresc mult succes. Daca te mai putem ajuta cu ceva, cu placere. Iar atomica isi merita numele, te asigur.

Cecilia, eu am un soc in fiecare dimineata cand il vad tuns, dar tot frumosul meu e. Si oricum lor le creste repede, doar nu il scoteai iarna cu capul descoperit.

Ana, super ideea cu florile din gradina.

Celia, felicitari alpinistei cochete si inteligente! Ce vreti mai mult de atat?

Carpatina, Bubu nu purta nimic pe cap decat propriile plete. Cu chiu cu vai il mai prindeam 5 min la mare cu o palarie roz cu paiete a Alexandrei, singura pe care o mai suporta.

Sim cum e mamico? Emotii? Baiatul ce zice?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Mai Carpatino, hai ca te iert de glume pana la sfarsitul saptamanii. Sa stii ca nici Vlad nu suporta nimic pe cap. E o adevarata aventura sa-l pacalesc, sa nu simta ca i-am pus basca.

Mergi la inceput