Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (182)
Raspunsuri - Pagina 5

slippers76 spune:
Din cate stiu eu Sabina e la mare.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Yaia spune:
Ramonaiani, in cazul in care e si razboinica si regina, atunci trebuia sa fie Xena!
Mai, petele astea maronii se inmultesc...Hmmm...incep sa ma intrige...Cine afla ceva, sa dea de veste! Le dam noi cumva de cap.
Si multumim de stirile de la Picea!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

papanash spune:
da, acum merge numai engros, in weekendul 12-14 plecam la viena asa ca desfacerea la bucata n-o putem face sau supraveghea.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

slippers76 spune:
Yaia la dermatolog ati fost?
Vlad (01.09.2007)

Yaia spune:
Roxana, frumos ii mai sta lui Bubu tuns! (Mie imi place ca baietii/barbatii sa fie tunsi scurt, doar Brad Pitt arata bine cu parul mai lung). Iar in poza aia in care plange speriat de cantec, e asa dulcee!
Poze

papanash spune:
al meu are 2 pete mai deschise pe picior si dr. pediatru a zis sa las copilul in pace ca nu-i cazul sa merg la dermatolog daca nu are iritatie sau se modifica aspectul pielii. adevarul e ca si io am de cand ma stiu o pata pe burta, mai inchisa la culoare, e mica, cam 3 cmpatrati, nu stiu ce e , nu ma deranjeaza, nu se mareste sau micsoreaza .
s-a trezit, ii dau papa si plecam, pupici la toata lumea.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

slippers76 spune:
Papanash, si eu am o pata maronie destul de mare, pe popou, pe care a mostenit-o si fi-mea. Dar Yaia spune ca la ei se inmultesc petele. Poate n-ar strica totusi o vizita la dermatolog pentru Tudor.
Vlad (01.09.2007)

Yaia spune:
La MULTI ANI fericiti
Matteo de mami Piccaflor!
Sa fii sanatos si vesel toata viata!
LA MULTI ANI,
magdaz, mami de baiat aventurier si fata cuminte! Sa-ti fie viata fericita alaturi de puii tai!
Poze

angipangi spune:
la multi ani celor care au implinit un anisor
eu sunt cam terminata am pierdut 14kg,ma simt rau .i/au pastile care ma ajuta 40% asa ca trebuie sa merg la operatie*hipertiroidism*
angi pangi merge singurica zici ca/i beata dar ii tare mandra
bate din palme,urla cat o tine gura,mananca tot ce prinde papucii si hartiile sunt specialitati
ce au ales copii vostri la un an
teodorade angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Roxana_G spune:
Yaia, eu zic ca si Brad Pitt ar arata bine chel.
Ziceati de Sabina. S-au intors ieri seara, copiii sunt putin cam bolnaviori, o enteroviroza. Sper ca au ajuns bine. O sun acusica sa vad ce e cu ei.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/