Casnicute sexy (179)
Raspunsuri - Pagina 3

Danelutza spune:
... somn usor

Danelutza spune:
Jurnal de bord...
Subsemnata, am fost prezenta aproape toate ziua, fara mari rezultate, nu am avut cu cine sa trancanesc , in afara de Miki si Ioana, pe care le tuc
Semnat,
mami de capsunica

monica-elizabet spune:
am aparut sexoasele
azi nu-sh ce-am facut...am alergat vreo ora, am facut de mancare, am mai strans pe=aici si gata s-a facut ora de mers dupa ruxi la gradi...am papat si ne-am jucat acum e la somn si ma relaxez si eu...dar cred ca voi deja ati plecat spre nanita...
cred ca bag si eu un somn
daneluta mai ai putin si o sa ai timp de plimbarele singurica
ioana si cum a fost in prima zi de cresa?
bronzatul e ok cand am fost la peste ne-a ciupit o insecta ciudata...am zis gata am facut malarie, denghe
ca eu ma umflasem ca naiba la picior si el avea frisoane, ameteli...de toate dar scaparam de data asta...
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post

mikiriki spune:
Buna dimineatza e pregatita.
Fug cu misterul afara si dupa aceea la munca. Va doresc o zi buna
PS: poate azi ceva
Miki

doinabita spune:
"neata!M-am trezit cu noaptea in cap...nu am somn si sunt obosita de la curatenie...si inca mai am de facut ...
Miky , ce sexoasa esti, am vazut pozele
Danelutza, am facut si eu zacusca si ai mei s-au dat la ea , nu stiu ce mai ramane pentru la iarna...
Monica, nasol cu insectele astea, sunt si periculoase...ufff, acum sunteti bine?
Ioana , e greu pana te inveti si tu si micutul cu cresa, eu plangeam de fiecare data cand ii lasam la camin....
Olga , nu poate un doctor sa itit spuna daca e bine sa faci fizioterapie in perioada de sarcina?ar fi mult mai bine.
Am facut cafe pentru voi , ceai pentru mine: serviti va rog:
Doina Bita

Danelutza spune:
Buna dimineata
Multumesc de cafele, Miki si Doina , ma duc sa umplu ibricul sa mai fac si eu una calda
Doina spor la treburi, am si eu o gramada, dar acum ma ocup de calcat, adica ieri si astazi, ca a plouat si m-am baricadat in casa si cu fierul de calcat in brate
Miki plimbare placuta.
Monica, ufff, fiti atenti cu insectele ca cine stie ce bizdiganii mai sint si ce poate face o muscatura/piscatura de a lor. Eu am o frica de mor, cind vad scorpionii, sint mici, dar daca-i sotul acasa, urlu de ma aud toti vecinii, sa vina sa-l omoare, daca sint acasa singura cu Isabella, iau uneltele din dotare, papuci, matura, ce apuc si-l hacuiesc eu
dispar la calcat, va doresc o zi... ca altfel

Danelutza spune:

mariussimiuc spune:
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mikiriki spune:
Guralivelor
Ma duc sa dorm vreo 2 ore. Am avut mult de munca azi. M-am saturat de job, poate imi accepta careva CV-ul si ma pot muta si eu in sfarsit la un job normal. zagarcitelor
Miki

mariussimiuc spune:
Eu is bucuroasa nevoie mare... Am fost cu Amira la control la sold/picioare si e super ok. Nu are displazie.Poate fata mea sa alerge in voie de-acu.
Am fost si la cumparaturi dupa aceea...Mi-am luat 2 bluze,un sutien si chiloti
Ma cam doare capul ca n-am apucat sa beau cafea azi...
Olga,sanatate multa! Nu stiu ce sa-ti spun de fizioterapie.
Ioana,si zici ca-ti place la job? Bravo! Mie deocamdata imi place sa stau acasa.
Miki,ai vazut ca si fetele au zis ca mine? Esti sexoasa! Iti prieste...hmmm...egoismul...
Cuscra,voiam sa-ti zic ceva,dar asa de tare ma doare capul ca am uitat. Da' de pupat pe tine si noruca draga nu uit.
Monule,ma bucur ca a scapat bronzatul de boala. Bineinteles ca ma bucur si pentru tine...hooo...
Va pup si mai vin,de-mi trece durerea de cap.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...