Casnicute sexy (179)
Raspunsuri - Pagina 4

doinabita spune:
Miha, serveste o cafeluta sa iti treaca durerea de cap
Danelutza, spor la calcat rufe , este treaba de facut ...nu se mai termina niciodata
Monica, tu ce faci?
Eu mai am la sufragerie de sters praful , apoi trec pe hol...Maine ma apuc de curatenie in bucatarie , si acolo numai pana scot de prin dulapuri...
Serviti un suculet rece?
Doina Bita

mariussimiuc spune:
Doina,nu mai beau cafea la ora asta.Mai bine merg la nani o data cu copilasii poate imi trece pana maine dimineata...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

monica-elizabet spune:
hello
noi suntem bine...multumim ca v-ati gandit la noi
la mine a inceput sa treaca super repede timpul parca mai repede ca atunci cand era ruxi acasa cu mine toata ziua
ne trezim toti la 7 ii pregatesc de gradi/scoala pe amandoi bronzatul il duce pe alex, eu pe ruxi...azi am mers toti ca au mai intarziat baietii apoi venim acasa si bem cafeaua in liniste...eu merg la alergat si bronzatul la serv
apoi vin repede acasa si gatesc, mai strang pe=aici fac curat si trece timpul si ma duc dupa ruxi sa o recuperez
alex in 3 zile vine mai tarziu acasa ...papam, facem teme, ne jucam...si facem nani, se trezesc piticii...o gustarica, parc...iar papare, spalare si culcare...cam asta este scenariul nostru de luni pana vineri...cu mici exceptii...
de vineri de la pranz pana duminica seara...bagam distractie la greu...daca ne ajuta DD si suntem sanatosi...ca sa ne ajunga pentru toata sapt
dadui rap pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post

doinabita spune:
Trezirea!!!cafeaua e servita la duoamne!!!Pe unde umblati sexoaselor?eu ma gandesc ce sa construiesc de mancare...nu am inspiratie de loc...azi nu mai fac decat mancare caci trebuie sa merg la control.Voi ce faceti?
Doina Bita

Danelutza spune:

mariussimiuc spune:
Helau!
Doina,multumesc de cafea.Eu dau o ciucalata.
Cuscra,ce faci dupa canapea? Curat?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Danelutza spune:
Cuscra ai ghicit . Dar tu de ce faci mistoc de mine, si-mi arati ciucalata ?
Pupici la scumpici cei mici , iar tie...
pentru ciucalata.
Doina multumesc de cafea .
Monica eu astept sa inceapa Isabella gradinita, poate reusesc sa termin de calcat camasile sotului

monica-elizabet spune:
salutare gagici
eu am dus copilla mica la gradi am baut cafeluta si ma pregatesc de alergare dar mai intai trag o ocheada la ciucalata mihai
arata super belea rulada miha...mi-am propus sa fac si eu cioco...ma gandesc ca am succes garantat la astia mici cu ea restul eu si bronzatul ce ne mai inghesuim la ele...daca eu crema astia mici u baga mai mult de 1-2 lingurite ...la ei patiseriile, czonacii sunt de baza...in rest...noi
gata fuuuuugggg pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post

mariussimiuc spune:
Cateva poze de la o intalnire bebeluseasca...

monica-elizabet spune:
Doamne miho imi vine sa papacesc minunile amandoua...
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post