Mamici norocoase de sept -oct 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ma duc sa dorm nitzel ..nu ca nu as fi dormit pana la 10.30....dar cum v-am spus mai devreme am avut o noapte alba din cauza mainilor

Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 39

camera Karinutzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

babytza, felicic multumesc pentru raspunsuri.
si eu iau tot de la doppel hertz cate 1/zi....deci e ok sa continui cu el.

maryb 31+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

300, ai zis ca tie nu-ti vine sa-mi iei exemplul cu concediul...crede-ma ca acum imi este foarte bine acasa, la servici in ultima luna m-am confruntat cu probleme, desi am muncit pentru 2 colegi care erau in concediu m-am ales cu suturi in fund si cu chestii de genul daca nu mai faci fata din punct de vedere fizic ia-ti concediu medical, ia-ti concediu de odihna, ia-ti ce vrei tu ca eu nu am nici o problema...in fine...a trecut, dar cu greu am rezistat pana la sf lunii in conditiile astea. Si oricum, dupa controlul de joi dr gineco mi-a zis ca am colul cam scurt si sa mai stau pe acasa ca sa apuc 36 de saptamni...Daca la tine nu s-a schimbat nimic intre timp te inteleg de ce inca vrei sa mergi la servici.

maryb 31+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Cate vesti bune!!!!!!!!!!!

Aly, felicitari pentru bebe Sebi! Refacere rapida, laptic din belsug si un bb cuminte si papacios!

Bine ai venit pe lume, Dimitri! Sanatos sa fii ca frumos esti sigur! Miruna, te asteptam cu mult drag printre noi si refacere rapida!

Felicic, Musette, Lucutta, Laureta (pe 5 tinem pumnii!!!) , Iepurila, Lenyi , felicitari pentru vestile bune! Sa va traiasc pruncii!

Offff, offf, Anca, sanatate multa Carlei, sa scape de pardalnicii aia de colici!

Ce se aude cu Dya???

Noi suntem excelent, am dormit ca doi prunci , ne-am trezit de voie la 8am si ne-am prezentat frumusel la medicul de familie sa repetam niste analize, apoi ne-am oprit sa ii mai luam lui Luca niste salopetzele de le mananci nu gluma, mai grosutze, flausate, si inca un body, de data asta nr mai mari, sa aiba puiul si la iarna incolo!
Mi-am mai luat si mie o rochita pe care o voi folosi pe post de camasa de noapte de spital, ca doar am deja 4...de ce nu as avea 5...vad eu ce iau cu mine!

Poooooppp!!!

37+ LUCA

AMR 17 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

M am culcat tarziu si sculat devreme, ma pregatesc pt bb urlator cred
Tot familionul a intrat in fibrilatii cu nasterea, io is relaxaaaata parca nu ma duc io ci ei. Morcovi is acolo dar cred ca nu i mai simt

Am punctat ieri cu doctoritza mai multe chestii care nu le aveam clare cum ar fi legarea trompelor, rezerva, anestezia, anestezistul etc, am uitat sa intreb daca tati poate sa stea cu mine (in caz de epidurala)

Cu kilele, declar 16 kile luate sarcina asta.

Muuh si Aly sa va traiasca puiutzi

Dya asteptam vesti

Kristin , spor in prima zis de scoala

ratonelu ti roooog mult io sa te duci la un control cu lichid ala rozaliu, asa pt linistea ta

maria

300 spor si bafta cu actele , sa se rezolve cat mai repede

clau, numai paracetamol ceai si lamaie

andy ce somn? Sti tu ce ne asteapta

felicic, eu din sapt 31-32 pina acum am luat 4-5 kile

musette hai ca se apropie si la tine, pupam mamica frumoasa

maryb ia fara frica Omega 3, e foarte bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">Concurs DANONINO lau1 si lau2

Laureta bb2 - 37+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Dimitri bine ai venit pe lume! Muuh felicitari pentru grasunel, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii. Refacere cat mai rapida.

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Laureta si babytza , multumesc frumos

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

BINE AI VENIT PE LUME SEBASTIAN

BINE AI VENIT PE LUME DIMITRI

Aly_c20, MUUH – felicitari, refacere rapida si va asteptam pe toti acasa sanatosi .

Lucutta – felicitari pt bebe maricel. Sa iti traiasca si sa stea in burtica pana cel putin in sapt. 38.
Laureta – Ma bucur ca ai fixat data si ca sunteti sanatoase. E bine ca tu esti cea calma din casa
300 – deci si tu esti posesoarea a + 15 kg + vergeturi ‘!!! Sper sa scapam si de kg si de vergeturi. Eu nasc normal – sper sa fie bine total pana la capat.
Clau_geo – multa sanatate si multe ceaiuri.
Anca – sper din tot sufletul sa treaca colicii si sa aveti nopti linistite. Pupici multi pt Carla si mamica ei.
Nausica – felicitari pt semnatura – sanatate si sarcina la termen iti doresc
Eva – bravo pt cumparaturi. Deja si eu de fiecare data cand ies din casa mai iau ceva pt bebe..
Andy.p – floricele pentru tine
Nikolici – vazut poze cu camera frumoasa a fetitei. Sa fie sanatoasa si sa se bucure de ea.

38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Multumes frumos Denisa

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

salutare si de la mine

am lipsit ceva timp, nu m-am prea impacat cu patania monicai, so.....

am intrat doar sa va spun ca noi suntem bine sanatosi, inca nimic de raportat, joi mergem si la eco de 36 de saptamani, asa ca va spun mai multe atunc.

o mica intrebare, sper sa nu va suparati.... cele ati avut probleme cu comanda de pe la redoute, la ce adresa de mail le-ati scris, caci eu nu gasesc nici o adresa de mail si nu am primit nici acum comanda lansata in 25 iulie!!!!

Va multumesc si va pup pe toate

FELICITARI NOILOR MAMICI!!!!! SA VA TRAIASCA PUIUTII MARI SI SANATOSI!!!!

34+ Daria Anastasia

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

Mergi la inceput