Mamici norocoase de sept -oct 2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 16
CD27 spune:
Aly si Miruna, felicitari pentru bebei si refacere rapida

Sebastian si Dimitri bine ati venit

Noi ne-am trezit de dimineata sa mergem la analize, dar dupa ce am facut plimbari nocturne la shushu...dimineata nu prea am avut ce pune in recipiente, asa ca am mers cu cate 10 ml in fiecare, de la 2 shushu diferite
(or fi ras asistentele alea de mine![]()
)
laureta mai ai putin

felicic sa stii ca tot asa am zona buricului, vanata
, sunt curioasa ce se va intampla dupa, cum va evolua![]()
mi-am luat si rezultatul de la secretia de col...nu scrie nimic de nici un streptococ
, deci nu stiu daca mi-a facut sau nu analiza...o sa merg luni poate descifreaza dr mea ce scrie pe acolo
nocom bine ai revenit
andy ce faci? iei rochite pentru printesa?
36s+ 
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
Nocom spune:
CD pup si eu. ma bucur ca sunteti bine!
34+
Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
kllemi spune:
FELICITARI FETELOR CARE AU NASCUT, BB-I VOINICI, VOIOSI SI SANATOSI
Am vb. si eu cu dr. mea si maine trebuie sa ne prezentam la un control de rutina, am si eu o intrebare la voi: eu am impresia ca mi sau mai"innegrit putin" sfarcurile intrebare:asa vor ramane?? sau isi vor reveni ??
34 + mami super fericita de
AMALIA ANDREEA
preety spune:
Felicitati proaspetelor mamici si bebeilor lor, multa sanatate si tot binele din lume!!! 
Am si eu trei intrebari:
- s-a intamplat vreuneia dintre voi sa aveti niste scurgeri care sa ude practic chilotelul? Fara miros, fara culoare... apa! Mi s-a mai intamplat si in trecut o chestie din asta.... dar acu s-a udat destul de bine!!!
- de cateva zile simt niste crampe la burta ca si cum ar trebui sa ies afara... dar nu au nici o legatura cu dusul la toto!!! Ma dor si trec, exact ca si cum as fi stricata la stomac... Ati experimentat asa ceva?
- la analizele de trim III mi-a iesit anemie feripriva, desi iau supliment de fier de vreo 2,5 luni. Stiti cumva ce se poate face?
Precizez ca ajung la dr abia pe 15 sept. si mai e mult pana atunci 

32+ cu mult dorita
Sorina
piolica spune:
Bitza, Aly, Miruna, FELICITARI! si refacere rapida. Va asteptam cu detalii despre nastere si vesti.
Bun venit pe lume greierasilor vostri, au niste nume foarte frumoase.
am fost si eu la doctor (control pe masa...) col inchis si lung, se pare ca bebelina sta bine mersi inauntru si nu prea are chef sa iasa. iar eu mai am 7 zile pina la nastere. am fost si la monitorizare si totul este ok. mi-ar placea sa nasc pe 8 sept de Sf Maria. (Vrabia malai viseaza).
pupici!
38+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
andy.p spune:
laureta da stiu ce ne asteapta
..tin pumnii sa-ti pastrezi starea de calm.Zi-mi si mie ce ai hoatarat pana la urma cu trompele,dr ta ce a zis?
denisa esti o dragutza
.Ai fost la plimbarici?
Nocom chiar azi ma gandeam la tine.Hai intra mai des,ma bucur ca sunteti bine
CD daaaa sa vezi ce dragutze sunt
iti vine sa le mananci.
kllemi stai linistita ca isi revin.
preetynu cumva ai transpirat?Mie asa mi se uda chilotul ca tot tre sa-l schimb..da de la transpiratie.Daca simti ca ceva nu e in regula mai bine fugi la dr.Crampe am daca sunt balonata si cand se rezolva nu mai am nimic.La ultima intrebare nu ma bag ca nush ce sa-ti raspund.
37+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
andy.p spune:
piolica ma bucur ca esti bine si tu si bblina,las ca vine ea cand e pregatita.Sa stii ca si eu si Musette ne-am gandit ca ce bine ar fi sa nastem pe 8
,acuma om vedea.
37+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
preety spune:
Nu am transpirat, pur si simplu curge ca si cum m-as scapa pe mine
. Daca s-ar rupe apa pp ca ar fi destul de mult!!!
Crampe am dar nu sunt balonata, deci nush de la ce sunt.
32+
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p piolica ma bucur ca esti bine si tu si bblina,las ca vine ea cand e pregatita.Sa stii ca si eu si Musette ne-am gandit ca ce bine ar fi sa nastem pe 8 ![]() 37+ bbelinalaura si andy (07.04.2002) |
merci!
ar fi super sa nastem pe 8!
39+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
piolica spune:
stiam eu ca am uitat ceva, sa schimb semnatura.... 39+
AMR 7 zile!
39+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------