Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
Adee spune:
In sfarsit am terminat cu tambalau. Am pus centrala, am izolat tevi, am zugravit si acuma am terminat curatenia. 10 zile de munca intensa Abia astept de maine sa vin de la lucru si sa ma arunc in pat
11+
poze
mihaelacg spune:
buna seara,
mai e un loc si pentru mine?
sunt o fosta aspiranta acum "putin" insarcinata,si m-am gandit ca este timpul sa vin si eu la odiseea voastra si sa stau aici pana la 40 sapt.
datele mele sunt:
DN 26.03.1978
UM 16.06.2008
DPN 22.03.2009
Cunosc si eu aici pe mariak, mititica si silvi8 pe care le salut
multi si pt restul -lor de mart-apr.
despre mine ce sa va spun...sunt la a 4-a sarcina, si ma rog la doamne doamne sa fie bine data asta.
desi am o sarcina cu risca, la echo de 10 sapt. dr.(merg la bucuresti la filantropia) mi-a zis ca bb este ff bine.
inimioara bate cu doar 158 bpm, insa, stam binisor.
la 13 sapt merg la echo sa-l masoare.
daca vreti sa-l vedeti pe bb al meu, il gasiti la semnatura.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
mitzica11+
anamariame spune:
Am fost si eu azi la ginecolog (prima data de cand am aflat de bebe) si m-am emotionat foarte tare pentru ca i-am vazut inimioara cum bate...Mi-a recomandat dr si mie triplutest, complexul Torch si inca cateva analize. Lysbeth, mie mi-a recomandat dr Elevit sau Centrum Materna. De maine incep sa iau. Deci nu pot sa iti spun ce efecte are, insa pot fi foarte atenta sa vad daca apar greturi sau ameteli.Nici eu nu sunt superstitioasa, dar astept sa aflu mai intai daca e fetita sau baietel, si apoi, liber la cumparaturi.Miruna, felicitari! Ai vazut ca e totul bine? Eu tot la 17:30 am fost la dr, si, ca si tine, i-am vazut inimioara. Bebele nostru are are 4,8 mm, iar sacul gestational a crescut la 20 mm.Olga, multa sanatate iti doresc. Doamne-ajuta sa fie totul bine!Mihaela, bine-ai venit!Ce ma bucur ca suntem tot mai multe!Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
mihaelacg spune:
buna dimineata
pt ca sunt ultima venita, m-am gandit ca ar fi frumos sa dau eu astazi cafeluta , cate un pahar cu lapte, o ciocolata calduta, iaurtel,fiecare dupa preferinte si dupa ce poate sa consume.
eu cu mancarea stau mai prost, n-as manca nimic, asa ca mic dejun nu va dau
sa aveti o zi buna la servici si acasa, o zi racoroasa si lipsita de greturi.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
mitzica11+
silvi8 spune:
neata burtici!
mihaelacg, bine te-am regasit! avem DPN f aproape tu pe 22 eu pe 24 asa ca poate vom naste odata
si eu merg la eco ptr masuratori tot cam pe la 13 sapt adica la 12 si 3 zile cred...
o zi minunata sa aveti!
silvi 11 + http://community.webshots.com/user/flovivi
Pisik06 spune:
Neatza fetele! Apropos de data, va rog sa imi modificati si mie UM: este 14.06, iar DN este 29.09.1980
Multumesc
novus spune:
'Neata mamici !!!!
Dupa cum v-am mai intrebat :cele carora v-a iesit riscul mic la dublu test (1/2000) vi s-a mai recomandat si triplu test ??
Medicul meu mi-a spus ca nu are rost sa arunc banii deorece nu e nici o problema, dar parca nu sunt linistita...
In rest, toate neschimbate, fara greturi si alte neplaceri, mai pun ceva grame zilnic pe mine
14+
Floric spune:
Mihaela, bine ai venit si multumim de "tratatie". avem acelasi DNP? de fapt cred ca suntem mai multe. Si eu sunt din Galati dar pendulez intre Braila Galati. Hai, ca totul e pana in 3 ori ca in poveste desi de multe ori lucrurile ies din prima. Asa ca fruntea sus privirea inainte si atitudine de artista (adica cu tupeu)...ca sigur iese ceva frumos acum.
Sanatate si sarcina usoara.
elilov3 spune:
neata fetele
novus ref la dublu test tot ce pot sa iti spun este faptul ca rez sunt statistice si nu diagnosticale...unii doctori recomanda triplul testul daca rez la DT ies dubios....insa am vazut fete care au sarit peste TT si au mers direct la amniocenteza
eu sper ca totul va fi bine la tine si sa fie doar o eroare
iubita despre aceeasi problema deschide acest link sunt mai multe pers care au trecut prin asa ceva...citeste si relax
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90774
29+Dimitrie
bubulina1 spune:
Felicitari anemariame si miruna22 pentru intalnirea cu bb!
Bine ai venit mihaelacg, sarcina usoara si la termen!
Olga, imi pare tare rau ca nu te simti bine, poate daca iti iei un concediu medical ti-ar fi mai bine. In starea ta, nu iti face bine nici stresul si oboseala.
Bubulina
Speranta moare ultima!