Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata fetelor

bun venit fetelor noi

novus, eu ti-am raspuns ce mi-a iesit mie si ce mi s-a recomandat mai in urma nitel...

va pup cu drga pe toate si sa aveti o zi frumoasa!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

neata fetelor!
eu constat pe zi ce trece ca nu prea mai pot manca nimic....mi se pune un nod in gat cand am mancare in gura si imi vine sa o scuip sa fie inceputurile greturilor??
abia am reusit acum sa pap o cana de lapte cu cereale...

cat despre analize, eu am primit acum cele de baza plus toxo, cmv si listeria....iar apoi mi-a zis doctorita ca voi face direct TT (mi-a scris intre ce date trebuie sa-l fac)
va doresc o zi minunata

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

neata fetelor
ca eu nu pot sa zic ca-i buna, cel putin nu la mine
m-am trezit de dimineata cu o diaree de am crezut ca nu mai ajung la job
multumim de cafea mihaela, e buna, macar asta
sincer asa as fi ramas acasa sa dorm un pic, dar nu imi permit
poate peste reo saptam 2 imi iau cateva zile de concediu
in rest eu azi merg la eco- abia astept, sper doar sa ajung din cauza diareei

9+ si de Daniel(05.03.2006)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

miruna22, nodul ala din gat il simt si eu si uneori chiar asta imi da greata. In rest eu nu am nimik.
zsuzsu, acum cateva zile am avut si eu de la o supa de rosii mancata cu o seara inainte. Intrucat nu ma puteam ridica de pe WC si trebuia sa plec la munca, am inghitit repede o lingurita de cafea nepreparata (e rea la gust dar ajuta) cu putina apa si apoi am baut un ceai concentrat de menta la servici. Pana la pranz eram OK. Am mancat niste orez la pranz si gata. Sanatate multa si bafta la eco!

Bubulina7+

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Plici plici am citit ce mi-ai scris dar eram curioasa si de alte pareri
Elilov mersi de raspuns culmea ca mie mi-a iesit bine dar vreau sa fiu sigura (cat se poate numi asa)

In concluzie, nu mai pun intrebari aiurea si o sa merg sa-l fac ! in ce saptamani se face? 14-18?

Va pup

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

BUN VENIT NOILOR BURTICI
silvi 8 tu ai dpn 24.03.2009 eu am dpn 23.03.2009 iar mihaela cg npn 22.03.2009 ce tare....voi unde veti naste la judetean sau la maternitate? ar trebui sa ne cunoastem inainte ca poate ne gasim in sala de nasteri
la dr mergeti voi?

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

bubulina
iti multumesc pt sfat, doar ca problema este ca era cat pe ce sa si vomit de dimineata, doar ca norocul era ca nu mai aveam nimic in stomac ca altfel
si mie tare frica ca de la gustul cafelii sa nu fug iara la baie

9+ si de Daniel(05.03.2006)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

eu am si ameteli destul de mari....si vad ca mi se intaresc sanii din ce in ce mai tare si dor pe lateral!
dar eu ma bucur, vreau sa simt din plin ca sunt

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

fetelor va multumesc pt primirea calduroasa

miruna, si la mine au inceput greturile tot pe la 6 sapt, si la fel sanii ma dureau in parti.
cand nu dau la ratuste, am in permanenta un nod in gat si unul in stomac.
cam nasoala starea asta, ca n-ai chef de nimic, de mancare nici nu mai vb.

floric, da se pare ca vom naste "impreuna"

silvi8, te dadusem pierduta , ma bucur ca ne-am regasit.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze cu bb la 10 sapt.
mitzica11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Buna fetelor!

Vin si eu cu vesti, am mai facut ieri o eco foarte amanuntita, totul e bine, bb se misca, da din manute! Activitate cardiaca de 167/bm, dimensiuni normale, e chiar putin mai mare decat raportat la varsta!

Am insa acea scurgere bejulie in continuare....stau cuminte si sper sa fie ceva fara implicatii...
Ma intreb daca nu fac prea multe eco, am fost si duminica si ieri si mai am o programare si pentru vineri....si apoi luni vine doctorul meu, care ma va examina si el... Voi ce spuneti?

Citeam intr- revista ca bb simte aceste ecografii...stiti si voi de asa ceva?

In alta ordine de idei, scria cineva ca nr. de batai pe minut indica sexul....dar nu s-a mai continuat pe acest subiect...Ieri doctorita la care am fost a spus la un moment dat "Ia uite-o cum se misca!" dar eu stiam ca abia mai tarziu se vede asa ca am zis ca asa s-a exprimat, nu am intrebat...

Ei dar importnat este sa fie sanatos! Curand va spun si eu rezultatele la dry-test, nu le-am ridicat inca. Eu am facut testul in saptamana a 10-a, asa mi-a spus dr...

Olga, au grija de tine. Am vorbit cu tatal meu care face fizioterapie si el spuna ca daca nu ai fracturi (sper ca am fost atenta la ceea ce ai scris si asa este) este bine sa incepi cu un masaj usor pentru circulatia sangelui si eliminarea eventualelor cheguri si apui sa incepi cu exercitii usoare pentru muschi, si apoi progresiv sa treci la exercitii cu incarcatura mai mare. In orice caz, medicul tau stie cel mai bine si este important sa-i comunici cum te simti pe parcursul recuperarii. In orice caz, gandeste pozitiv, daca Doamne-Doamne a avut grija sa scapi cu bine si bb sa nu fie afectat inseamna ca va avea grija de voi si in continuare!

Emilia, cum te mai simti? Am vazut ca nu ai mai intrat pe forum

Mergi la inceput