Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 5
Floric spune:
S eu iau Elevitul si am o greata cans il inghit mai de high ca cea de peste zi. Initial, am facu to pauza de vreo 3 zile, dar cand am citi ca trebuie luat pe toata durata sarcinii mi-am luat inim ain dintii si da-i si lupta. Sa ma vedeti cum vorbesc cu mine cand trebuie sa il iau...de obicei il iau cu o bautura dulce (suc, sau apa cu miere de albine) si nu il mai combin la aceeasi masa" de medicamnete cu acidul folic.bine ca pana la ora asta nu l-am luat dar...imi fac eu curaj...si inca ceva nu il luati seara daca avetyi gruturi de la el...Curios este ca pe o fisa de prezentare a medicamentului citita intr-o revista scria ca reduce greturile specifice sarcinii. Ba de unde in cazul meu...am de toate.
Va pup. Sanatate si aveti grija de voi.
miruna22 spune:
fetelor, am niste emotii de abia ma tin picioarele!!
la 17-30 mergem la echo si speram sa auzim inimioara lui bebe....avand in vedere sarcina oprita in evolutie pe care am avut-o, cred ca ma intelegeti prin ce trec
azi am 6s si 3z! nu stiu daca imi induc eu sau nu, insa de ieri m-au apucat niste vagi senzatii de greata....mai mult ca un nod in gat ce ma impiedica sa inghit chiar si suc...stau mai mult timp cu el in gura pana sa ma hotarasc sa inghit....sunt greturi oare, sau am luat-o pe aratura? nu stiu, ca la prima sarcina nu am avut mai nimic!
sper sa vin cu vesti bune dragelor! va pup
6+
lysbeth spune:
@floric, elevit nu se ia seara. E de preferat sa il iei dimineata si dak ai senzatii de greata sau ameteli sa il iei la pranz dupa ce mananci. Am observat ca senzatia de rau e mai putin persistenta dak il iau asa
@miruna22: multa multa bafta la eco. Sa ceri poze
8+
adirys21 spune:
Buna gravidutele mele dragi.
Stiu ca sunt o neserioasa ca nu am mai trecut la semnat condica de ceva timp dar am avut multe pe cap si la serviciu si acasa si m-am limitat doar la a citi ce ati scris voi. Sa stiti ca m-am bucurat si am suferit alaturi de voi chiar daca nu am postat nimic pe forum.
Olga...multumeste-i lui DD ca ai trecut cu bine prin accident...stiu ca esti puternica si ca o sa treci cu bine peste.
Si Oana fii optimista....va fi bine.
Gravidutelor noi...Bine ati venit...mai cu intarziere
Despre mine pot sa spun ca totul decurge bine, maine mergem la eco si poate vedem ce va fi, abia astept, iau vit. Centrum in fiecare zi si atat.Ma mir ca nu am luat in greutate mai deloc.In schimb am probleme cu contipatia si ma simt mereu balonata..parca sunt ca o oala sub presiune gata sa faca POC.
Vin si eu cu o intrebare..poate e cineva care stie...e posibil sa iau concediu medical pana cand nasc si apoi sa iau acele 126 zile de concediu de maternitate?
Va pup pe toate si sper sa intru mai des sa vb aici.
O seara placuta.
13+
miruna22 spune:
venim si noi cu vesti!
sarcina cu sac ovular de 6s si 5z (desi eu am 6s si 3 zile) in evolutie...embrion cu activitate cardiaca, de 3 mm si ceva, nu tin minte exact...era prea micut sa masoare bataile cardiace, insa se vedea miscarea valvelor si fluxul sangvin la Doppler ...s-a uitat si tati atent!
suntem extrem de fericiti!!!
am primit si tratament cu utrogestan, 2/ seara...preventiv...acid folic deja luam....am primit si analize de facut, mi s-a facut si fisa gravidei! sunt in al 9-lea cer
va pup dulce
6+
maryb spune:
mirunica felicitari din tot sufletul, asa ma bucur ca de data asta este totul bine....te pup si iti doresc o sarcina cat mai usoara si un bebelus sanatos.
maryb 31+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 9 sapt
miruna22 spune:
multumesc tare mult mary! data trecuta n-a fost sa fie, insa acum sunt increzatoare!
6+
maryb spune:
asa si trebuie, sa fii increzatoare in Bunul Dumnezeu si va fi bine.
eu am avut un episod urat in aceasta sarcina dar mi-am pus toate sperantele in Bunul Dumnezeu si uite ca e totul bine. deci multa sanatate iti doresc si tie si puiutului tau, te mai urmaresc sa stii
maryb 31+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 9 sapt
miruna22 spune:
eu nu am mai intrat de la chiuretaj pe forum, apoi mi-am facut curaj cu aceasta sarcina noua....stiu ca numai Dumnezeu le aranjeaza pe toate! te pup dulce si iti doresc numai bine! mai ai putintel
6+
OlgaTarziu spune:
Buna fetelor.
Eu ma simt foarte rau dupa accident.... Am incercat sa merg azi la lucru, am stat 1 ora cat am dat rapoartele de sfarsit de luna si am venit acasa. Stau toata saptamana. Nu pot respira din cauza durerii de piept, ma doare spatele, gatul ( am ceea ce se cheama whiplash, am migrene de 4 zile in continuu. Se pare ca toate astea sunt urmarea impactului. Trebuie sa fac fizioterapie luni de zile cred.
Acum voiam sa va intreb daca stiti cum actioneaza fizzioterapia in sarcina, daca nu cumva e contraindicata, ce masuri de protectie sa-mi iau. Maine merg pt prima sedinta.