Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Adee e o sinura analiza da cu doi indicatori. IGG arata daca ai avut inainte boala si acum ai anticorpi iar IGM daca o ai acum.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

adee, eram la sovata, si mi-a fost tare rau, si avand o cunostinta in tg. mures, mi-a zis sa vin ca-mi da un dr. ff bun sa ma vada.

am fost la clinica galenius, dar am inteles ca e de gasit si la spit judetean.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze cu bb la 10 sapt.
mitzica11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
durere de cap = verificat tensiune, cafea, sau vestitul no-spa este si pentru asa ceva
amortitul mainilor si picioarelor= control al mediciului, sau incearca sa dormi pe o parte se poate sa fie si nervii coloanei presati incearca sa stai si cu picioarele mai ridicate fata de restul corpului..ah si inca ceva daca mananci sarat..renunta
pofte ciudate = organismul cere singur ce are nevoie ..asa am patit si eu stai calma
dublu test= se faca pana in sapt 13 si 6 zile
prenatale = in primele luni nu le-am prea suportat in sensul ca de la centru vomitam la greu iar elevitul imi dadea palpitatii, dar stiti voi pt bb...in cl am facut o pauza dupa care am reluat sa le iau...si ghiciti nu mi-a mai fost rau...am mers numai pe elevit..daca va hotarati sa le schimbati din centrum in elevit si viceversa sa nu uitati sa faceti macar o pauza de 4-5 zile cititi scrie si pe prspect
dureri de noada= stai calma si noi am patit la fel stai sa mai creasca sarcina sa vedeti voi atunci dureri acolo...
felicitari de vestile bune fetelor ce au venti de la echo
sa nu va suparati ca am scris asa ...efectiv am o problema cu tinutul minete zilele astea vad...neste magneb6 remediaza situatia
sanatate dragelor
29+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara2008 spune:

Buna dimineata ! Vraeau sa va rog sa ma scoateti de pe listuta pt ca am pierdut sarcina....va urez multa bafta in continuare si sarcini usoare!!! O sa mai intru sa mai arunc cate un ochi pe la voi!! Pupici la toate gravidutele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

neata burtici!

mara, ...nu stiu ce sa zic, ai grija de tine!

eli, multumim de info, utile ca intotdeauna!

florinela, si eu m-am apucat de renovat, adica am terminat dormitorul nostru si ieri ne-am dus sa vb sa continuam cu sufrageria. si pentru ca baietii pot sa inceapa sa lucreze am fost si am luat si mobila... am gasit o mobila f frumoasa ptr bb asa ca facem si dormitorul mic. si ieri spuneam ca nu cumpar ptr bb pana in decembrie...asa macar am sa am toata casa renovata inainte sa vina bb.
cred ca daca ai bani poti sa termini inainte de venirea iernii.

o zi minunata la viitoare mamici!

silvi 11 +
http://community.webshots.com/user/flovivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

iulia_30 SI fetele care vor sa stie ce vor naste
Uite un test pe care il poti face data viitoare cand te schimbi sau cand iesi din baie. Uita-te in oglinda la sanii tai. Daca cel drept este mai mare, vei avea un baiat! Un san stang mai mare indica o fetita ;
Ai acnee? Unii cred ca daca ai acnee in timpul sarcinii vei avea o fetita.
Unii spun ca inima fetitelor bate mai rapid decat cea a baietilor: daca numarul de batai pe minut al cordului fetal este peste 140 de batai pe minut, atunci fatul va fi fetita, iar daca are o valoare sub 140, atunci fatul ar putea fi baietel.

asta am gasit eu pe net, ca o fi adevarat, ca n-o fi v-am scirs sa vedeti si voi
o zi frumoasa la burtici

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

mititica, am verificat...am sanul stang mai mare=fata dar nu am acnee=baiat...asta cu bataile inimii deabia saptamana viitoare pot verfica la medic...
eu ieri am primit insa acest linc de la o colega si imi iese fata. incercati si voi...
reclama ilegala - conmsidera acesta un avertismentafla-sexul-copilului/

silvi 11 +
http://community.webshots.com/user/flovivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza
ce fac fetele?
eu am fost ieri la eco bb dadea din mani si din picioare iar cand am inceput sa ne uitam la el s-a relaxat, si-a dat mainile pe spate si ne-a lasat sa il privim in voie. a vazut d-nul doct si nishte organe genitale, dar nu putem stii ince de ce fel
referitor la testul cu bataile inimii...am mai auzit si eu de el, la adulti este valabil, adica barbatii au un ritm cardiac mai scazut ca femeile....acum nu stiu cat se aplica in cazul fatului. am citit un articol pe net, cica un cercetator americam a incercat sa probeze asta pe 1000 de femei insarcinate si se pare ca nu merge ...cica singurul lucru pe care l-a observat a fost ca:este influentat ritmul cardiac de varta sarcini....bb-ul meu e cam "agitat"asa cum zice domnu' doctor, are vreo 180b/min....are si cu cine sa semene asa calm dar ar fi frumos sa fie fata, taica-su ar fi foarte incantat.poate reushim sa aflam la controlul de peste 2 saptamani.

alina.n - scuze, ai dreptate...am citit mesajul tau si am zis ca iti scriu un pic mai tarziu...dupa care am uitat

10+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

Neata!

Mara- imi pare tare rau...capul sus si fii tare. Iti doresc ca DD sa va dea cat mai curand o noua inimoara care sa va faca fericiti. Inteleg ce simti si imi pare tare rau, dar incearca sa ramai optimista.

Felicitari fetelor care si-au vazut puiutii si au venit cu vesti bune de la eco...

Noi suntem bine, fara greturi in continuare si cu putine emotii pentru maine cand merg sa ridic analizele de la Cantacuzino.....Sa-mi tineti pumnii.......

Azi am schimbat semnatura......Doamne ajuta in continuare tuturor!

Alina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata mamici !!
Elilov mersi de informatii !

Referitor la sexul copilului abia astept si eu sa vad ce port in burtica peste 2 sapatamani mergem la control si poate se vede... apoi peste alte 2 sapt merg la Timisoara la 4D si acolo ma gandesc ca se vede si mai bine !!

Va pup

14+

Mergi la inceput