Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

buna dimineata burticilor
eu am vesti mai bune ca ieri- in sensul ca mi-a trecut diareea si ma simt mult mai bine
in schimb nu am reusit sa-mi vad bb ul - am mers la medic dar la 8 seara inca aveam 15 fete inaintea mea si asta ar fi insemnat sa intru la el pe la 10.30 seara
ceea ce pt mine era imposibil sa stau atat avand in vedere ca acasa mai am un bb pe care trebuia sa-l aduc acasa si sa-l culc
asa ca a ramas probabil pe saptamana viitoare cand as putea ajunge la medic la 13.00 cand nu are asa de multi
eu merg la medic in Ungaria si foarte multi umbla la el din tot ardealul si chiar si din Ucraina,- spitalul si medicii din SM sunt groaznici

10+ si de Daniel(05.03.2006)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"

Mergi la inceput

Mititica82 - eu cu sanul nu pot sa incerc ca dupa primul copil am ramas cu o diferenta la sani destul de mare- sanul stang mi-e mult mai mare asa ca asta nu prea pot lua in considerare, dar la prima sarcina nu am avut cosuri sau acnee si am avut baiat
iar acum sunt plina si asta ncepand cu saptam 6 de sarcina
asa ca sper sa ai dreptate si sa fie un semn si sa am fata- asta im doresc f mult

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Neata fetele,

Mara imi pare rau
Aris ce activ e bb si cat de repede creste abia astepam si noi sa-l vedem luni la 8 sapt.
Luni o sa primim si noi ce analize trebuiesc facute, eu sper sa fie toate ok.Eu am avut toxoplasma si in primavara am facut un tratament dar am interles ca titru scade mai lent, acum daca fac testul cred ca o sa apara dar cu valoare mica.Ma cam ingrijoreaza aceasta pb.

Alina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

buna burtici! sunt Maria_k
Mihaelacg tare ma bucur ca ai venit la noi! de cand te-am chemat....
te-am trecut in listuta. scuze dar numai acum am avut timp.
mara imi pare tare rau pt pierderea ta. sa dea Dumnezeu sa ai alt bb in burtica cat de repede.
Eli multumim ca ai grija de noi!

la mine de 3 zile au revenit greturile, voma, durerile de tzitzi, de cap, de spate... si eu care ma bucuram ca tocmai am scapat....
luni am programare la TT. m-am hotarat sa-l fac. indiferent de rezultat bb va ramane la mami in burtica.

va si va imbratisez pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Vai, dar ce harnicute sunteti...fila dupa fila...Ce frumos si emotionant trebuie sa fie intalnirea cu bb...dragoste la prima vedere. Eu abia sapt viitoare voi experimenta starea... Abia astept sa vad eu cine mi-a dat atatea greturi si stari dintre cele mai diverse. Dragele mele, pe voi va mai dor sanii ca eu de ieri nu mai am acele dureri cumplite. Sa fie de bine, e normal sa fie de rau? Si mai mult tot de ieri m-au lasat si greturile matinale insa ma apuca dupa amiaza, dupa somnic. Voi cum mai stati cu simptomele...Ca parca nu sunt eu...fara greturi, fara dureri de sani, fara nimica...

Ma apropii vertiginos de 12 saptamanii..Tot inainteeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Neatza fetelor
eu de 2 zile ma lupt cu greturile si cu ametelile. Au inceput brusc, de unde ma bucuram ca nu ma incearca astfel de senzatii decat dak iau pastile. In fiecare minut imi spun ca ma duc acasa si il omor pe dragutzul meu sot .
ma gandesc oare ce o sa-i fac la maternitate:-s....

8+

Mergi la inceput

Floric
si pe mine m-au mai lasat greturile- na nu de tot, dar am zile cand nu mai mie rau deloc, si am altele de nu mai pot
si nici sanii nu mai ma chinuie asa de tare, si asta ca ne apropiem de sf primului trimestru-namai este din el dar deja semnele de sarcina sunt mai suportabile la unele dintre noi
si eu abia astept sa-mi vad din nou bb ul saptam viitoare- mai ales ca eu trebuia sa-l vad ieri si s-a amanat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Neatza fetelor
eu de 2 zile ma lupt cu greturile si cu ametelile. Au inceput brusc, de unde ma bucuram ca nu ma incearca astfel de senzatii decat dak iau pastile. In fiecare minut imi spun ca ma duc acasa si il omor pe dragutzul meu sot .
ma gandesc oare ce o sa-i fac la maternitate:-s....

8+

ce mortala esti
daca deja ai ganduri din astea clar ca la maternitate ii vei invineti un ochi, sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

maria, imi pare rau ca au revenit greturile...la mine sper sa nu mai revina.

astazi merg la medicul de fam sa imi dea adeverinta ca sa pot sa anunt angajatorul ca sunt insarcinata.
voi ati anuntat oficial, in scris?

silvi 11 +
http://community.webshots.com/user/flovivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

mai am putin si ajung in killing mode ]
noroc ca e tare blondutz si dragutz... mi-e mila sa-l bat:p Dak bebe iese blond cu ochii albastri ii iert toate "pacatele" :D

8+

Mergi la inceput