Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 10
PetraTudor spune:
Buna!
Zsuzsu, imi pare rau ca te simti atat de rau... dar cand ne vom tine bbeii in brate vom uita de toate! Eu imi si imaginez!
Cat despre scurgerile mele, nu mi-a spus nici una dintre doctoritele care m-au vazut ca ar fi vreun motiv de ingrijorare, mai ales ca bb are activitate cardiaca si se misca...Si nu se vede ca placenta ar fi dezlipita, este doar putin coborata dar am inteles ca va urca pe parcurs.
Iau Utrogestan si sper sa fie bine, abia luni ma vede Dr. meu.
Eu nu iau nici un fel de vitamine inca, am luat doar acid folic cam din saptamna a 5-a.
Multa sanatate tuturor!
PetraTudor spune:
Joanna, multa sanate si nu te supara pentru ceea ce se intampla la serviciu. Daca au angajat pe cineva, asta inseamna ca atunci cand te vei intoarce din concediul medical nu vor fi probleme ramase nerezolvate, din urma. Tot raul este sper bine.
Prioritatile tale sunt bebelusul si cu tine.
Pupici.
Timi07 spune:
Azi am fost la dr de familie si nu i-a ascultat inimioara la bebe asa ca mi-s tarte cu f...u-n sus.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
simina_kin spune:
Fetele nu mai pot ce ma doare capul!!!!! M-a luat brusc , acum o ora , am luat un nos-pa , da tot nu-mi trece. Imi vine sa plang de tare ce ma doare. Ce sa fac???????
13#
iulia_30 spune:
Pentru durerile de cap.daca ii tensiunea mica incearca sa te speli pe cap cu apa fierbinte sau tine ceafa sub dus mai cal putin.Ajuta.Apoi cu capul pe perna si pune un prosop peste.Succes!Eu am avut zilele trecute o migrena groaznica si a trecut.Mare atentie nu sta in curent!
iulia 6+
ccurea spune:
Referitor la sexul copilului asa am citit si eu ca nr. de batai indica sexul copilului, dar nu stiu ce sa cred... ce parere aveti despre acest lucru daca va fi baietel linia Neagra (acea linie de la huric pana spre zona intima)se va pronunta mai mult, daca nu se va inchide la culoare inseamna ca va fi fetita. Eu sincera sa fiu am intrebat toate prietenele mele daca li s-a accentuat aceasta linie si toate aveau baietel... Ma rog aceasta linie incepe sa fie mai evidenta dupa 10 saptamani...asa zis cartile
Acum ce sa zic ramane sa ne rugam ca bebicii nostri sa fie sanatosi, indiferent de sex.
Refritor la acidul folic acum 1 an exita pe piata doar de 5 mg, mie doctora mi-a recoamndat sa iau 5 pe zi de cate 1 mg. acum daca este in exces se elimina nu are ce sa dauneze....
Toate cele bune
bubulina1 spune:
Aalina, cum stai cu magneziul? Dupa simptome pare a fi o lipsa de magneziu, nu cred ca ti-ar strica MagneB6.
Bubulina
Speranta moare ultima!
Aalina spune:
Bubulina acum mi-am cautat analizele sa vad daca mi-am facut si magneziu si vad ca e ok. Cu calciu eram la limita. Ce nu fac si stiu ca nu e bine e ca nu beau apa suficienta. Daca incep munca mi-oi pune iar sticla langa mine si am nu am chef o sa bag apa.
Ciudat copilul asta al meu. Nu vrea dulciuri (eu eram mare fan) si imi da niste pofte tare ciudate. M-am apucat sa gatesc legume la cuptor eu care nu ma omor dupa legume. In sarcina am tot bagat si legume si fructe ca de, e musai da de aici si pana sa am pofte sau sa mananc cu atat chef...
14+
florinela79 spune:
Buna seara fetele cxu burtici!
Vad ca se munceste din greu aici, numai am timp sa citesc din urma.....
Eu sunt foarte prinsa la serviciu, deabea imi amintesc sa mai mananc cate un mar ceva...ca are bebe nevoie de legume si fructe, iar eu odata bagata in hartiii.........
Acum am o alta problema, mi s-a pus pata pe reamenajat casa. Noi stam intr-o garsoniera...spatiu suficient pentru doi, dar ma gandesc.....ce vom face 3?....Si cum evenimentul mare va fi in primavara...iar in fata avem iarna, nu stiu cum sa fac?!
10+
fbruma
Adee spune:
mihaelacg eu chiar nu am auzit de dr. puscasiu. cum de ai ajuns la el, ca vad ca esti din Galati ?
simina am vazut ca ai scris ca dr ti-a dat analize: IGG, IGM, toxoplasmoza. Sunt 2 analize diferite ? Si mie imi scria pe hartia de trimitere: toxoplasmoza si pe randul urmator, mai jos, IGG SI IGM, si cand am intrebat a zis ca numai toxioplasmoza am de facut
poze