Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
novus spune:
Apropos de statul pe scaun, pe mine ma doare ''noada'' adica unde se termina coloana jos la fund... si vad ca mai nou tot mai tare
Vi s-a intamplat si voua ?
14+
MITITICA82 spune:
PetraTudor si lysbeth eu am postat articolul cu nr.de batai pe minut, ca influenteaza sexul bebelusului; l-am gasit si eu pe net pe nu stiu ce site....
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
Adee spune:
Sunt tare supara pe dr. de familie. Mi-a dat sa fac analizele de sange (fier, calciu, glicemie...), le-am facut, am mers cu ele inapoi, si mi-a zis ca totul e ok, in afara de glicemie care ar fi bine sa o repet pt ca a iesit cam mare. Mi-a dat trimitere si ...la revedere. Ma gandeam ca imi da sa fac TORCH, sau dublu test, triplu test, fiind aproape in saptamana 12. I-am zis , macar toxoplasmoza sa imi dea sa fac, pt ca avem pisica. A zis ok, hai sa facem si toxoplasmoza. Si atat. Fetelor, voi ce fel de analize v-ati mai facut ? Oare ar trebui sa insist sa imi dea sa mai imi fac si alte analize ?
11+
poze
joanna27 spune:
Buna burtici.Nu am scris de mult si nu mai pot tine pasul cu voi.
Atat am citit di urma ca nici nu mai stiu ce ati scris.
In primul rand La multi Ani sarbatoritelor, Elilov , bebei sanatosi si tot ce va doriti.
Bun venit noilor burtici, vad ca ne-am inmultit nu gluma.
Imi pare rau pentru Oana , fruntea sus ca Domnul stie mai bine.
Olga ma bucur ca ai scapat cu bine si ai grija in continuazre.
Felicitari fetelor care si-au vazut bebei si sunt bine.
Simina mersi ca nu ne-ai uitat, fetita zici?Sa fie sanatoasa ce o fi pana la uram.
Adee medicul ginecolog iti da sa faci TORC , dublu test, cel putin la mine asa a fost.Te pupic.
Bun venit Maria K si restul fetelor care ati fost in concediu.
Fetelor care aveti dureri stati cuminti, nu faceti efort, nu va stresati ganditi pozitiv si rugativa la Doamne Doamne.
Eu am intrat in 11 saptamani, ne-am intalnit cu bebe, i-am auzit inima,si cum si-a dus manuta la gura,am plans pe rupte.Medicul a zis ca se dezvolta normal si cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa fie totul bine.Iminenta de avort se mentine, trebuie sa continui tratamentul pana la 16 saptamani, repaus total la pat si sa ma chinui sa mananc,ca altfel ajung la perfuzii.Diazepam trebuie sa iau in continuare ceea ce ma dispera cu toate ca am vorbit cu mai multi medci si mi-au zis ca nu va afecta fatul.Mentionez ca il iau pentru a calma contractiile uterului care sunt groaznice.de mancat nu pot manca nimic , aproape,ma chiniu pentru ca am slabit 2 kg si medciul m-a amenintat ca ma baga pe perfuzii.
Ce sa va mai zic in rest ,astept rezulyatele analizelor, sper sa fie bune,cosmetice nu prea folosesc, iar viata sexuala la noi e interzisa.
azi m-au sunat colegele sa imi spuna ca seful deja a angajat pe altcineva in locul meu si asta m-a deranjat, pentru ca am facut multe pentru firma si cand am nevoie el imi intoarce spatele.sunt in concediu medical ,dar poate la un moment dat medicul ma va lasa sa merg la servici si atunci??
In fine.Ma scuzati ca am scris atat, dar nu stiu cand mai intru.
Va pup pe toate si mi-e dor de discutiile zilnice cu voi.
simina_kin spune:
Mie toate analizele mi le-a dat doc ginecolog , la med de fam am fost doar sa le bage la compensate pe cele obligatorii si am avut de facut:
-Obligatorii:-HLG ,trombocite, coagulagrama,glicemie, uree,sumar urina,creatinine, urocultura, secretie vaginala , grupa sg, Rh,RBW, HIV, Ca, Fe
-facultative:-IGG, IGM, toxoplasma, rubeola,mycoplasma, hepatita B,C ,Citomegalovirus, listeria.
EU nu am facut inca analizele facultative. Sper sa ajung sapt viitoare.
Citat: |
citat din mesajul lui Adee Sunt tare supara pe dr. de familie. Mi-a dat sa fac analizele de sange (fier, calciu, glicemie...), le-am facut, am mers cu ele inapoi, si mi-a zis ca totul e ok, in afara de glicemie care ar fi bine sa o repet pt ca a iesit cam mare. Mi-a dat trimitere si ...la revedere. Ma gandeam ca imi da sa fac TORCH, sau dublu test, triplu test, fiind aproape in saptamana 12. I-am zis , macar toxoplasmoza sa imi dea sa fac, pt ca avem pisica. A zis ok, hai sa facem si toxoplasmoza. Si atat. Fetelor, voi ce fel de analize v-ati mai facut ? Oare ar trebui sa insist sa imi dea sa mai imi fac si alte analize ? 11+ poze |
13#
Adee spune:
joanna ma bucur ca este bine bebelica, fii optimista, si gandeste-te cum va fi cand il vei tine in brate; sper sa ne vedem la maternitate
11+
poze
simina_kin spune:
OOOOOOOOOHHHHHHOOOOOO JOANNA.....CAT MA BUCUR SA VAD CA MAI SCRII SI TU CEVA.TE Sa stai cuminica in pat pana trec astea 16 sapt ..da??!!! sa nu cumva sa te apuci de curatenie generala.PUP O FATA DRAGA SI AI DAU SI UN BUCHET DE
Da, asa ne-a spus doc ca ar fi, eu chiar imi doresc fata pt ca am in bloc numai bebei baieti si ar fi o adevaratafimea printre ei....Doamneee cat de departe ma gandesc!!!
13#
mihaelacg spune:
joana27 si adee, vad ca sunteti din tg mures, ati fost vreodata la dr. puscasiu? ce stiti despre el chiar si din auzite?
eu am fost la el si nu mi-a dat sperante ca voi duce sarcina la termen, as vrea sa stiu si alte pareri despre el, macar pt curiozitatea mea, ca la el nu mai merg, o fi el conf. prof. dr, dar e tare departe.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze cu bb la 10 sapt.
mitzica11+
Aalina spune:
Buna burticutelor.
Off in sfarsit am terminat si eu cu treaba si in zilele ramase de concediu sper sa stau.
Fetelor am si eu o intrebare. Uneori imi amortesc picioarele, si noaptea mainile. Stiu ca mai demult am mai avut problema asta. Ce lipsa o fi acum??? Ca abia saptamana viitoare ajung la medic.
Nu ma dor doar ca e o senzatie aiurea cand se intampla.
Pupici
14+
iulia_30 spune:
Buna burtici!Am o curiozitate.Cum era cu determinarea sexului in functie de bpm?Mor de curiozitate.Ne-am intalnit luni cu bebe la echo si avea 5 mm,115bpm.
iulia 6+