Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (190)
Raspunsuri - Pagina 9
ruxandra_sb spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dia1609
ruxandra, iti trimit si tie o portie dc vrei, ca tocmai asta am mancat si eu in seara asta ... sper sa nu fac si eu ca denis maine (mai ales ca i-am mancat calzi si i-am simtit ca niste pietroaie in stomac).. dar ce buuuni |
Da! Da!
si le trimiti express, da?
de M (6) si G (1)
mamaana spune:
da, dia, dar la cat sunt prunele aici, cred ca tre sa pun un sfert... si unde mai pun scortisoara?? pe langa, vad eu...
ruxandra_sb spune:
Mamaana.. noua ne facea bunica niste galusti cu prune.. valeu, valeu. Da acu ca nu mai e bunica.. mancam si noi de care or iesi.
Da eu le astept acu pe-ale Diei. Ma duc sa ma culc.. sa treaca timpul mai repede pana dimineata cand or sosi cu
noapte buna!
de M (6) si G (1)
asiza spune:
fetelor, va multumesc din suflet pentru sfaturi...sunteti extraordinare, ca de obicei...va iubesc mult mult mult...si vad ca v-a lamurit Ruxandra cu gombotii ...I-as da ceai, dar nici nu vreea sa puna gura, insa voi incerca cu toast, telemea sarata, paste, bineinteles numai daca vrea el...Va pup, ma duc sa ma pun langa el sa-l strng tare tare in brate caci mi-e atat de mila de el cand il vad ca sufera...
Beoaca, sa te faci bine si tu repede repede!!!
Va pup. Noapte buna...'oi reveni si la temele zilei cand ma simt in stare...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
roxanica2006 spune:
Off, asiza, multa sanatate lui denis!! Si eu cred, la fel ca Ruxandra, ca nu e o simpla indigestie, mai ales ca a vomat din nou in seara asta. dar daca are o stare generala buna si bea lichide atunci va trece usor peste asta. Da, si lui David ii place laptele ala de la humana cu gust de banana, poti sa-l faci si piure, mai poti sa-i faci cereale din alea de la Nestle cu orez si morcovi pt. burtica sanatoasa, stii tu astea. Orez cu banana, orez cu mar copt, orez cu morcovi si carne fiarta de pui, orez si iar orez.da parca Denis detesta orezul...
Si David a mancat gomboti, facuti de bunica si mananca prune la greu, din fericire fara probleme.
Dia, ai facut tu singura-singurica gomboti cu prune??
Chinico, o, si Bea e bolnava...multa sanatate!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
dianocica spune:
chinico da' stomacul varza nu i taman de la antibiotice? ii dai si ceva in paralel? adica daca e de la ele, eu asa lasa sab simplexu' care i apa de ploaie, si i as da un biotics, un ecoflorina, o atentie :).
cu impartitul jucariilor
chit ca-s masinute sau leagane, d e f intelegator. daca vrea la leagan si sunt ocupate, ii expun situatia si il intreb cum facem. asteptam acolo pana se da cineva jos sau mergem si ne jucam cu altceva, si atunci cand se elibereaza mergem sa ne dam.
la un mom dat cand eram si cu alex, in leagane erau niste fetite mai mari, 10-11 ani, prietene de ale noatre. le-am rugat sa il lase si pe d si le-am propus sa mearga cu mine sa facem un twister . si a fost ok pt toata lumea.
la adulti nu se discuta, se ridica adultii.
in schimb mentinem teaba cu 'fara trebuie'. nu trebuie sa se dea jos de pe leagan daca vine un copil. dar discutam . si ii amintesc cum a fost cand a vrut el pe leagan, si ce ne am bucurat cand ne-a lasat copilul ala....ce bucuros ar fi si baietelul daca l am lasa...si noi..uau! ce idee! am putea sa facem...blabla. evident, uneori merge, alteori efectiv vrea sa se mai dea in leagan. si atunci..ne dam. nu stiu cum dar mereu s a eliberat ceva langa noi in timp util :)
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
danita spune:
alllo duamnelor !!! minunatiliiiiiii , l-am gasit pe mitzu !! era flamand dar flamand ca atunci cand l-am gasit ..... nu stia ce sa mance mai intai :bobite sau lapte . l-am certat si sper sa fi priceput , apoi cearta a continuat-o P . e asa de dragut cand ii spune ca nu are voie in casa.....mori dupa gurita lui .
pupici si noapte buna ca mitzu are portzia de laptic lasata in bibe si io tre s ama execut sa o primeasca :)
D
iulia-stefy spune:
Buna dimineata!
chinico, pare tare rau de Bea. Un dulce....saracuta. Daca ii dai antibiotic, da-i si Biotics sau Ecoflorina, sa nu ajungeti altundeva. Multa sanatate.
madaluta, un dulce lui Darius. Briana ce mai face?
asiza, saracutul Denis. Nici nu stiu ce sa-ti scriu. Ca Stefy a mancat orezul cu morcov si pui. Si branza de vaci, banana, paine prajita. Nu stiu ce poate fi, dar hidrateaza-l, ca zilele trecute prietena mea a ajuns cu fetita in perfuzii cum am fost si noi.... De la niste pepene rece. Au stomacelul tare sensibil. Numai sa nu fi agatat vreun microb. Ca atunci.... Cel mai bun sfat e al medicului. Nu poti lua legatura cu el la telefon? Mai e mult pina diseara. Si inca ceva, daca nu cere, lasa-l.... iar cand ii dai, da-i in portii mici si la intervale de 2 ore. Asa ne-a recomandat noua. Multa sanantate.
danita, bine ca l-ati gasit.
Multa sanatate la toti fulguletii si bafta la gradinita .....sau scoala celor mai mari.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
acs spune:
Aka, ce frumusete de fetita roscata ai! Iar tu parca esti o adolescenta: subtire si frumoasa!
Leyla, mi-l si imaginez pe Kaan dupa oratanii. Asa-s de incantati copiii de animale, mai mare dragul sa-i privesti!
Si Victorila mananca tot felul de fructe si legume, iar castravetii acri sunt in top :).
Si da, stam pe langa parcul Ciresari, cam la vreo 5-10 min de mers (mai mult daca vrea Victor pe jos :) ).
Dia, parca ma vad pe mine cand am dus-o pe Maria la gradinita. Aveam asa emotii pana o luam acasa! Stiam ca e bine, dar parca... Ma bucur ca-i place Oanei! Si e normal sa se descarce intr-un fel sau altul, ca totusi ii e dor de tine!
Super faza cu burta nasei :).
SBogdana, ti-am admirat printesa! Cu statul dezbracata ii dau dreptate Zarei, si mie mi-ar placea :).
Ruxandra, am rosit :). Cred ca am uitat sa-ti multumesc pentru traseul indicat (pentru Maria). Deci: multumesc!
Danita, ma bucur ca l-ati gasit pe Mitzu si-mi inchipui ce s-a bucurat P.
Asiza, multa sanatate lui Denis! Grisinele nu-i plac? Victor a mancat multe grisine, sticks-uri, covrigei (dar fara mac, cascaval ...) cand a avut probleme.
Gomboti? Noi le zicem galuste cu prune. Mmmm... si noua ne facea bunica. Ba chiar am facut si eu o data, dar acum nu mai am timp. Merg si cu gem de prune, asa ca poate incerc totusi toamna asta; nu pentru mine, dar bursucilor cred ca le vor placea.
Chinico, multa sanatate Beei!
Luciaro, bine v-ati intors din vacanta! Despre bone, cam dupa ce m-am uitat eu (in afara de feeling, dar asta a fost principalul): experienta (eventual recomandari) si analize (le-au avut facute). Nu prea-mi vine nimic altceva in minte. Aaa... a contat si comportamentul la prima intalnire si cum pareau ca reactioneaza fetele. Si, de ce sa mint, a contat si infatisarea; adica am refuzat o doamna draguta, dar cam grasa, pentru ca m-am gandit ca nu va putea alerga dupa copii, nu va reusi sa urce scarile de n ori pe zi... Daca-mi aduc aminte, iti mai spun. Succes!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni