Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (190)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Acu c-am rezolvat esentialul si sunt ghiftuita pot sa zic si frumos buna dimineata :)

Danita, ma bucur pt mitz si pt P

Luciaro, ce-as mai intreba-o eu:
- ce scoala/pregatire are, unde a lucrat; idem pt sot
- unde locuieste?
- are copii, nepoti?
- si-a crescut copiii cand erau mici?
- a mai lucrat pt alte familii? aici as cere referinte, nr de telefon
- are probleme de sanatate? ii permit acestea sa faca fatza?
- se misca relativ bine.. e destul de sprintena
- fumeaza? alcool?
I-as expune programul zilnic si as intreba-o daca i se pare o.k. De exemplu la noi se iese zilnic din casa.. fie ger, vant, etc. Numai sa ploua siroaie are scuza.
Apoi i-as povesti ca noi nu-l stresam/pacalim cu mancatul, sau cu olita, ca nu-l imbracam gros, ca televizorul sta inchis, ca nu amenintam cu bau-bau sau cu... ca tb sa spele des pe maini.. si ca... si daca este de acord si respecta regulile noastre. Ar tb sa vb si relativ corect, fara grave/dese dezacorduri. Sa fie ingrijita/curata. Nu mi-ar place nici, ca la prima vedere, sa tabere pe G si sa-l ia ostentativ cu lugu-lugu.. dar nici sa-l ignore total. Sa se comporte firesc.. nici falsa, dar nici rece ca gheata. Ah, si cel mai important: daca crede ca poate primi observatiile noastre viitoare la cum sa se poarte cu cel mic fara s-o ia personal si fara sa se enerveze, sa fie -intr-un cuvant- deschisa.

Acs, . Sa sti ca bona Mayei e plinuta bine (ca sa nu zic grasa).. da-i face fatza. Si scarilor. Da e adevarat.. e numa una.

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianocica
in schimb mentinem teaba cu 'fara trebuie'. nu trebuie sa se dea jos de pe leagan daca vine un copil. dar discutam . si ii amintesc cum a fost cand a vrut el pe leagan, si ce ne am bucurat cand ne-a lasat copilul ala....ce bucuros ar fi si baietelul daca l am lasa...si noi..uau! ce idee! am putea sa facem...blabla. evident, uneori merge, alteori efectiv vrea sa se mai dea in leagan. si atunci..ne dam.

Dianocica, ca bine le mai spui. Si ai dreptate.. si culmea, (cam) asa.. facem si noi.. da vezi, nu sunt toti asa atenti la detalii si subtilitati.. chiar daca le presteaza; eu una recunosc ca nu. Normal ca nu smulg G din leagan.. si explicam si, de cele mai multe ori, accepta sa-l lasam si pe baietel sau pe fetita si, mai ales, sa incercam altceva. Asa, daca refuza ne mai dam o scurta perioada si apoi, ca accepta sau nu.. ne mutam. Ups.. si-am ajuns, noi adica, iar la .. trebuie. Da, din fericire, rar de tot ne confruntam cu aste dileme existentiale... unde si cand mergem noi e destul de liber, iar G (inca) cooperant.

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

si octavian e cooperant la faze din astea...daca ii spun ca vor si alti copii sa se dea, sa-i lasam...fie se mai da putin..si apoi se da jos..fie il lasa imediat...daca e ocupat, stam frumos la rand, el cu ochii pe leagan, sa fie primul cand se elibereaza, evident..nu l-am obligat niciodata sa se dea jos, fiindca se sta la coada cat casa poporului, dar de regula, ii vede pe copiii care asteapta si daca ii spun pur si simplu ca vor si ei sa se dea...ii lasa...si ramane langa leagan uneori sa se mai dea o data, dupa ce se dau copiii...

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

din pacate, acum cand se obisnuise la gradi, si culmea chiar ii placea, nu pot sa o mai duc. a facut bronsiolita. dupa 3 zile de colectivitate. a tusit de cateva ori marti, ieri mai mult, azi noapte mi s-a parut ca aud un wizzing usor, si de dimineata am fost la dr. e in faza de inceput, se aude foarte slab, tuseste rar, nici nu prea ii curge nasul. aproape ca sunt terminata psihic, credeam ca am terminat cu problemele respiratorii complicate dupa 2 luni de singular, prevenar, flixotide...ce sa-i mai fac...dr. spunea ca nici nu se mai pune problema de gradinita, o perioada lunga, spre un an poate.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Aka, imi pare rau :(. Multa, multa sanatate lui Cris!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Buna dimineata!

madaluta, un dulce lui Darius. Briana ce mai face?

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

multumim si vi-i intoarcem dublu...
Briana e bina..intr-adevar a inceput sa "faca" si ea cate ceva: rade cu hohote de ne vine sa o mancam, se intoarce pe burta si apoi pe spate cu o usurinta nemeipomenita si deja am inceput cu perne in jur k sa nu cada, tine jucariile in mana , le analizeaza si apoi, bineinteles le gusta,rade si se bucura de cate ori ne vede, dar mai ales la darius. Ma bucur enorm k si darius o indrageste si ii vorbeste pe limba lui mereu, o pupa, ii da jucariile lui peferate,ii rade fatza de cate ori e in preajma ei. a incetat cu geloziile si chiar ne ia de mana daca o aude plangand si noi intarziem a merge la ea...II zice :Bia, ii zice" bes"( iubesc), pup( o pupa pe cap, dar apoi isi baga si el capul in gura ei sa-l pupe si ea), ii duce pampersul la cos de fiecare data cand o schimb ....Azi sii-a dat el seam k e mai usor sa-l transporte cu masina si nu s-a lasat pana nu a reusit, chiar daca i-a cazut de nu stiu cate ori pe drum...
Sunt niste scumpi, ce mai..ne amuzam tot timpul...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Luciaro: ti-am trimis un mail cu un chestionar pe care l-a conceput o mamica de c-ta la selectarea bonei.
Daca mai sunt fete interesate il pot trimite pe mail sau PM, numai sa-mi spuneti.Mi se pare "super"complet, chiar "prea" complet daca as putea zice, dar bineinteles k fiecare adpateaza si pastreaza doar ce ii convine

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Din pacate se pare ca Ruxandra, cu nasu-i fin, a avut dreptate. E enteroviroza, Azi noapte a mai avut un scaun foarte apos de a trebuit schimbat din cap pana-n picioare, iar azi-dimineata inca doua scaune la fel de apoase. Dimineata a mancat putina paine prajita si bea apa, insa e apatic rau si nu a vrut sa vada nici macar grisine, pe care le adora. Am sunat doctorita lui de dimineazta...am discutat despre medicatie si regim, insa totusi ne-a recomandat sa mergem la Spitalul de Infectioase. Asta am si facut. Acolo l-au consultat si i-au luat pampersul cacacit pentru analiza de rotavirus. Ii dau furazolidon, biotics si debridat + regim si lapte HN...Daca pana diseara nu e mai bine, va trebui sa mergem pentru perfuzii. Cam asta e pe scurt...Acuma, ce sa va zic...eu sunt destul de calma, n-as vrea sa ne interneze si de aceea sunt dupa curu' lui non-stop cu cana cu apa...cam cati ml ar trebui sa bea/zi, stiti cumva????

Aka, imi apre tare rau de Cristinuta!!! Offf...e clar insa ca n-o poti introduce in colectivitate fiind atat de sensibila...imi pare tare rau!!!!

Mamaana, LA MULTI ANI FERICITI!!!!! Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de minunata ta familie cel putin 100 de ani de acum incolo!!! Pupici

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

tot eu sunt....se pare k toata lumea e la somn, numai eu nu...
Voiam sa va intreb daca stiti cumva vreo pensiune draguta in Sibiu, dar care sa aiba si curte sau un loc de joaca pt copii. Am cautat pe net, dar n-am gasit...
Tati al nostru pleaca 3 zile la sibiu si pt k inca n-am gasit bona am fi vrut si noi sa mergem acolo, dar as fi vrut sa aiba un loc unde sa se joace darius cateva ore, k altfel nu ma pot descurca in timpul in care cip va avea treaba.

Si inca ceva: ati inceput imunizarea?
anul trecut i-am dat oscilo, dar acum nu stiu dc sa merg tot pe el sau sa incerc altceva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui asiza

Din pacate se pare ca Ruxandra, cu nasu-i fin, a avut dreptate. E enteroviroza, Azi noapte a mai avut un scaun foarte apos de a trebuit schimbat din cap pana-n picioare, iar azi-dimineata inca doua scaune la fel de apoase. Dimineata a mancat putina paine prajita si bea apa, insa e apatic rau si nu a vrut sa vada nici macar grisine, pe care le adora. Am sunat doctorita lui de dimineazta...am discutat despre medicatie si regim, insa totusi ne-a recomandat sa mergem la Spitalul de Infectioase. Asta am si facut. Acolo l-au consultat si i-au luat pampersul cacacit pentru analiza de rotavirus. Ii dau furazolidon, biotics si debridat + regim si lapte HN...Daca pana diseara nu e mai bine, va trebui sa mergem pentru perfuzii. Cam asta e pe scurt...Acuma, ce sa va zic...eu sunt destul de calma, n-as vrea sa ne interneze si de aceea sunt dupa curu' lui non-stop cu cana cu apa...cam cati ml ar trebui sa bea/zi, stiti cumva????

Aka, imi apre tare rau de Cristinuta!!! Offf...e clar insa ca n-o poti introduce in colectivitate fiind atat de sensibila...imi pare tare rau!!!!

Mamaana, LA MULTI ANI FERICITI!!!!! Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de minunata ta familie cel putin 100 de ani de acum incolo!!! Pupici

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Chiar acum voiam sa iti scriu despre debridat. sa stii k ii va linisti repede stomacelul.Multa sanatate si sa nu ajungeti la spital. Cantitatea de lichide nu o stiu, dar stiu k important este sa bea cat de cat ceva...Chiar si 1-2 lingurite la jumatate de ora tot e bine....
Incearca diferite ceaiuri, poate ii va placea vreunul. Cel de chimen cu fenicul de la humana sau milupa, granulat e f bun, daca pe cel de menta nu-l accepta.

Mergi la inceput