Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (190)
Raspunsuri - Pagina 11
dianocica spune:
asiza nu cred ca conteaza asa mult cata apa bea ci cata apa retine. ca degeaba bea un litru daca-l vomita/kakaceste pe tot. d mananca gheata, asta e metoda de hidratare la el. iar hidrasecul i l-am pus intr-o linguritza de inghetata si l-a haltepit imediat :). iar dupa ala nu a mai avut scaun 24h ceea ce a fost record absolut la mom cu pricina. cu al doilea nu am mai reusit sa-l pacalesc cu inghetata, de fapt cu nimic, si a fost ceva mai dificil. deic la noi hidrasecul a facut minuni si telemea sarata goala. asta voia. deci asta a mancat. si i a facut bine. tinem pumnii
eu sunt tare usparata, o prietena a nascut la pantelimon si are probleme cu bb (mai mult cu medicii decat cu bble...), daca a nascut vreuna din voi acolo dati un semn si la mine pls. messu e mateescudiana. mersi mult
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
ruxandra_sb spune:
La multi ani, Mamaana!
O viata minunata alaturi de frumoasa ta familie.
de M (6) si G (1)
adinazot spune:
Va pup pe toate!eu tot asa pe fuga,ca de obicei,am citit mai pe diagonala,dar cu drag!
ROXANICO,da,noi mai tragem o tura de Turcia,plecam pe 18 sept.abia astept!
niste poze noi,sa nu ne uitati!
A,si Ale are 84 cm si 11,400 kg,categoria musca!
ruxandra_sb spune:
Asiza, ca Diana zic si eu.. important e cu cata apa ramane. Cu cat vomita/kkceste mai mult.. cu atat ar tb mai mult.
important este sa nu fie extrem de apatic; dar stai linistita nu cred ca e cazul la voi.. 2 scaune pana acum este inca o.k... nu stiu, dar de la 4-5-6 in sus devine mai urat asa.
E normal ca Denis sa fie mai moale, este -macar un pic- deshidratat, se simte rau, etc. Nu stiu cat de clar m-am exprimat.. cel mai bine intreaba-l pe medicul lui.
=>> si da, incearca sa-i dai ceva sarat sau sa adaugi sare in mancare.. sa-i faca sete.
de M (6) si G (1)
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adinazot A,si Ale are 84 cm si 11,400 kg,categoria musca! |
noi suntem categoria "purice" atunci..
de M (6) si G (1)
asiza spune:
Fetelor, multumesc. Aveti dreptate, important e cata apa retine...inca n-a mai avut niciun scaun in afara celor 2 de azi-dimineatza si nici n-a vomat. Telemea nu-i pot da caci contine tiramina, iar furazolidonul nu merge cu alimentele ce contin tiramina....incerc orez cu morcovi cand se trezeste...Va pup
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
acs spune:
Mamaana
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Asiza, noua ne-a zis asa doctorita: lichide cu saruri de rehidratare, cel putin 50 ml pentru fiecare scaun / voma. Dar chiar daca nu face nimic si nici nu varsa, trebuie hidratat cat mai mult (cat suporta banuiesc). Ceai de menta bea? Multa sanatate si sa nu ajungeti la perfuzii!
Madaluta, noi stam de obicei la Paltinis. Dar www.pensiunisihoteluri.ro/ph_db/index.php?pagerun=4&p=414&more=1&c=1&tb=1&pb=1" target="_blank">aici te-ai uitat?
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
iulia-stefy spune:
Salutare!
aka, ce rau imi pare ca nu maipoate merge printesa la gradi. Dar daca doctorul recomanda asa... eu zic sa respecti indicatia. La noi interdictia dupa repriza cu perfuziile a fost de 3 luni, deci de pe 15 mergem la cresa, dar sa vedem cum se comporta de pe 15.... Multa sanatate.
asiza, ca mai face Denisucu? acum am citit ce face si nu face de loc bine. Mie mi-a zis sa-i dau cate 10 ml la un sfert de ora. Sa dea DD sa nu ajungeti la perfuzii.
pentru toti micutii bolnaviori. Sa dea DD sa se faca bine.
chinico cum mai e Bea?
madaluta, ce frumos povestesti despre micutii tai. Cred ca te simti o mamica implinita.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
gazzella spune:
[quote]citat din mesajul lui aka
din pacate, acum cand se obisnuise la gradi, si culmea chiar ii placea, nu pot sa o mai duc. a facut bronsiolita. dupa 3 zile de colectivitate. a tusit de cateva ori marti, ieri mai mult, azi noapte mi s-a parut ca aud un wizzing usor, si de dimineata am fost la dr. e in faza de inceput, se aude foarte slab, tuseste rar, nici nu prea ii curge nasul. aproape ca sunt terminata psihic, credeam ca am terminat cu problemele respiratorii complicate dupa 2 luni de singular, prevenar, flixotide...ce sa-i mai fac...dr. spunea ca nici nu se mai pune problema de gradinita, o perioada lunga, spre un an poate.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
aka, dar care e istoricul medical al Cristinei?
si capul sus
si mai vroiam cuiva sa-i zic ceva cuiva si am uitat..is si io cu creierasul varza, suparata...in fine...
Felix (3 ani si 9 luni) Bendis (1 an si 9 luni)