Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (190)
Raspunsuri - Pagina 6
roxanica2006 spune:
Mai, Dia, mai, ma bucur tare pt. voi ca-i merge atat de bine Oanei la gradinita, stiam ca e un copil sociabil, descurcaretz, dar a intrecut orice asteptare Se simte ca esti fericita, linistita, multumita.
Teutz, da fetitza asta a ta e de-a dreptul mortala, ce n-as da s-o vad cu galeata-n cap mergand cu o precizie de acrobat!
Azi a fost ziua pozelor frumoaseeeeeee: Aka, bine zici ca n-am vazut-o de multa vreme pe Cristina ta, e foarte frumoasa si vesela si mare!!
Bogdana, bine-ati revenit!! ce locuri frumoase si curate la voi, asa as merge si eu tot descultza, Zara e perfecta!
acs, eu ti-am spus , de cate ori vad pozele voastre imi jur in barba ca voi face inca doi copii, sa am si eu trei, ca e prea frumos...Cred ca ti-a fost foarte greu cat au fost mititei, dar acum e o incantare, am observat si in poze ca multe priviri erau atintite spre bursucii tai, ati facut deliciul trecatorilor cu dansuri, nechezat...Ce fericita trebuie sa fii!!
Dianocico, bine ca-mi mai apari in vis, ca pe forum tare rar...
donia, vreau si io, vreau si io sa zic care poza mi-a placut cel mai mult, greu de ales, dar uite asta o ador, aud si tzocanitul buzelor Roxanei cand il pupa pe Misotzel, asa luuuuung si galagios, si se vede clar ca erau preocupati fiecare cu treaba lui, Roxana probabil cu balaceala, iar Cristinel cu stropitoarea aia, dar atat de drag i-a fost ca a oprit totul si s-a napustit pe el, si cum il cuprinde cu mainile ei luuuuuuuungi, de femeie frumoasaaaa...
desiree, dbunny, salutareeeeeee!!!
Leyla, tare faza cu victima violentei in familie, pai sa fii sigura ca asa credeau vecinii
Ruxandra, ziceai ca mai dati o fuga pana la mare?? A noastra sau a turcilor??Cand, cum, cu cine?
Parca si Adinazot zicea ca mai trag o tura de turcia, adinaaaaaaa!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
Azi am fost in parcul ala de care va tot povestesc eu, ce e tare departe si ajungem greu. Ne-am intors cu autobuzul, mama, ce nebunie, o buna bucata de vreme eram singurei, super a fost, David mut de incantare, tinea biletul cu sfintenie in manutza daca vine "nenea" sa-l verifice. Apoi ajunsi acasa ma tot punea sa-l intreb" Unde-ai fost, david??", tot zicea "ude?ude", ca sa poata raspunde cu maxima fericire :"bushuuuuuuuu!!!, alintandu-se asa cum ii sta tare bine.
Exact cum spui tu Dia, de faza cu burtica si bebelusul, ma uimeste cand face anumite conexiuni logice, chestiile aste de finetze-s viata mea. astea mi se par intr-adevar importante. de ex. a gasit in parc un elastic, il intindea si zicea "ac", adica arc, avem acasa un arc si a concluziionat el, ca atat elasticul , cat si arcul au acelasi sistem de functionare, se lungesc si se tot lungesc!! Stiu ca-s lucruri marunte, da pt. mine si pt. micutul meu sunt pasi uriasi!
Sau tot in parc l-am asezat pe un balansoar din ala in forma de V intors, cu niste roti la capete, ma rog, o chestie, si cand a vazut locsorul ala in care sa-ti asezi fundul, a zis: "sha", adica e exact ca shaua calului, bravo copilutz, ca practic trebuia sa calaresti roata aia, intelegeti??
editez sa va mai spun o faza, ca stie cu exactitate traseele pe care le urmam, de ex, drumul spre parc e pana la un moment dat identic cu drumul spre biserica, si tot zicea micutul meu "bisericos": "nu, popa, nuuuuuuuuu!!"
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
iulia-stefy spune:
Salutare!
Eu... obosita, vai de mine si de somnul meu. Stefy continua sa planga toata noaptea din cauza maselelor, nu-i intra nimeni in voie... Ziua, e ok, ne intelegem. Cand se atinge la masele incepe sa planga, dar in rest e vesela si bine dispusa.
Donia, tare dragalasi... si se iubesc asa mult.... Cred ca esti tare mandra de ei.
aka, si la cresa unde merge Stefy sunt cam aceleasi reguli. Si cand mi-o aduce, nu apuc s-o intreb tot ce ma intereseaza. Cred ca astea sunt regulile lor in general, ca mai am doua colege, care povestesc acelasi lucru despre gradinitele unde sunt copii lor. MIe personal, mi s-a spus ca daca intru eu s-o iau si ma vad alti copii incep sa planga dupa parinti....Ce puteam sa spun?
Iar educatoarea ca sa iasa si sa stea de vorba cu noi nu poate, ca mai are destui inauntru de urmarit... Si pleaca repede si... imi da o parte din informatiile cerute.
Roxana, si eu am fost fascinata de Budapesta, mai ales dupa caderea serii. Am avut ocazia s-o vad de doua ori si daca as mai avea ocazia as mai merge. Podul Elisabeta e.......... n-am cuvinte. Noaptea, cand e luminat e... foarte frumos.
Ei stiu sa-si evidentieze valorile nationale, ceea ce la noi lasa de dorit. Asa am simtit eu dupa prima vizita. E parerea mea si sper sa nu ma judece nimeni. Noi mai avem de invatat.
Dandusa, cum mai e Crinuta?
Dianarus, ce mai fac muschetarii?
Laura, cum mai e Dani?
Teutz, si actrita ta e.... cum nu se poate de frumusica.
Legat de tema zilei si Stefy e paralela cu televizorul. N-o intereseaza si nici nu-mi doresc lucrul asta prea curand. Calculatorul, va fi parolat si va avea program limitat, dar asta mult mai tarziu. Iar cu jucariile... de multe ce are, nici nu o intereseaza. Nici nu sunt toate la vedere. Le strang si le scot pe rand. Se joaca cu cutii, cu farfurii, castroane, cu recipientele de la cosmeticele mele, eventual si cu cele pline sa se dea si ea putin cu "chema".
Aseara, am trecut pe langa o fata care vindea produse cosmetice la o masuta, in parc. Stefy, direct acolo si a cerut "chema-chema". Se uita toata lumea la ea. A luat un tub, chiar de crema si l-a adus la mine. Am trimis-o sa-l duca inapoi si spre mirarea mea s-a dus fara sa protesteze. Insa cand a ajuns acasa, a adunat toate recipientele de crema care le-a gasit prin casa si mi le-a prezentat.
mamaana, succes fetelor la gradi si lui Tudor la scoala !
acs, multumesc de raspuns. Ce frumos povestesti despre piticii tai.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
acs, aka, tare frumusei....
desiree, multumesc pentru raspuns.
Donia, multa bafta Roxanei.
leyla, ce bine de voi....
Dia, acomodare usoara... si tie. Si eu am batut magazinele, uneori fara nici un punct final, numai sa nu stau singura in casa. Mi se parea asa goala ... si ma apuca plansul. Pina atunci n-am stat niciodata asa mult timp departe una de alta. Capul sus. O sa fie bine.
Tare faza cu cererea la primarie, la asta nu m-am gandit. Ce ma deranjeaza, e ca mamele de copii mai mari, au pretentia sa inteleaga astia mici, cai ai lor copii vor sa se dea in leagan, dar ai lor, nu trebuie sa inteleaga ca si astia mici vor tot in leagan.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
a_deju spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iulia-stefy
gazzella, cata dreptate ai... si eu ma lovesc de aceleasi lucruri. Uneori, o iau pe Stefy si plecam din parc... dar ma deranjeaza. De exemplu aseara, ea se juca cu leaganul si vine o .... doamna sa isi dea nepotul, ca e singurul leagan liber. In doua din ele se dadeau doua domnisoare de vreo 20 de ani iar in unul statea un tatic... un singur leagan era ocupat de un copil, iar la celalalt era Stefy. Si nu s-a simtit nimeni dintre adulti sa elibere un leagan. Stefy a inceput sa planga, ca ea vrea sa se joace acolo.... Voi cum a-ti fi reactionat? vacanta la mare poze din iunie Poze din Copou Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006) |
si eric foloseste leaganul pe post de..orice :) dar se si da o ora in continuu daca s-ar putea... a invatat sa-si faca si vant singur, da' na..nu-i prea iese..si se bataie de nebun in leagan si se enerveaza ca de ce nu "zboara" :)) in fine, alta era ideea principala :) normal ca si la noi mai vine lumea sa ne intrebe daca putem sa eliberam leaganul (si in romania, si aici. si daca eric doar invarte leaganul, si chiar in timp ce-l dau - asta de fapt se intampla aici, pt ca la locul nostru de joaca nu-s decat doua leagane, si de regula, ne dam "cu randul"). sincera sa fiu, nu m-a deranjat niciodata lucrul asta, pt ca na..in principiu, leaganul de-aia e facut, ca sa te dai "in" el. si in plus, atata vreme cat este un bun public (mamaaaa...ce de rahat suna :)) ), asta e, il impartim. dar in situatia descrisa de tine, iulia, pe cuvant ca nici cea mai marunta jena de a ridica respectivele persoane si a-mi aseza copilul (sau a-l lasa sa-l impinga, traga, roteasca, etc) n-as fi avut. pe-aici chiar se poarta chestiile astea (de ex, am fost rugata sa ma mut de pe o anumita banca, pt ca eram doar eu si carutul, si cei care vroiau sa se aseze erau vreo 5... cu zambetul pe buze evident :) m-am ridicat frumos si m-am trantit 2 metri mai incolo pe iarba..care-i baiu'...), dar in fine, aici lumea e deja de-o politete de-a dreptul enervanta
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
ruxandra_sb spune:
Roxanica, esti mortala. Sotul tau, Ruxandra, spunea bancuri din alea inteligente, de eu nu ma prindeam, deh, blonda, da' radeam de ma prapadeam sa nu ziceti ca n-am priceput, tot o certam pe Ruxandra ca nu m-a anuntat de vizita si m-a prins Alex cu parul valvoi si cu o bluza lalaie Si auzi la ea.. a visat cu continuare! Vreau si eu cateodata sa visez cu continuare.. nu ma mai joc. Ah, si multumesc inca o data. Inca n-am terminat cu chestionarul.. da las pe mai incolo.. Si nu poti compara (din pacate ) Bucurestiul cu Budapesta.. multi se intreaba daca nu cumva e chiar mai frumoasa decat Praga. Mai vrem un w-e scurt la neagra noastra mare.. sa vedem. Si da, Adina fuge iar la turci. David mut de incantare, tinea biletul cu sfintenie in manutza daca vine "nenea" sa-l verifice drumul spre parc e pana la un moment dat identic cu drumul spre biserica, si tot zicea micutul meu "bisericos": "nu, popa, nuuuuuuuuu!!"
Lacramioara, as fi rugat-o sa astepte, ca acum se joaca Stefy. Si i-as fi sugerat sa roage adultii sa elibereze leaganele, suficient de tare cat sa auda si respectivii. Sau, i-as fi "rugat" chiar eu... ceva de genul: "Nu va suparati, il lasati si pe baietel sa se dea in leagan?". Politicos, calm, dar f hotarat.
Acs, sunt superbe.. bursuci veseli si fericiti, mami frumoasa de pica si .. hmm.. un tati asa chipes. aceasta si aceasta sunt preferatele mele. Ah, si mi-a placut si numele albumului.
Desiree, de regula, eu sunt jucaria preferata... Asa mami!
Aka, ce culoare frumoasa de par are Cristina.. ia uitati aici... blond-roscat, nu?
Leyla, simpatic foc Kaan.. cand manaca acasa se crede in curte la mamaia si le scuipa prin toata casa hi, hi. Pare rau pt patania cu viespea..cred ca vecinii au crezut ca m-a batut sotul si am fugit la mama ca se uitau dubios la mine si cam neincrezatori cand le spuneam ce s-a intamplat. Normal ca n-a patit nimic de la putinel frig.. ce sa pateasca? De cand s-a cam terminat vara pe aici, is ai mei flacai mai mereu seara cu mainile (a se citi bratele.. la picioare nu i-am cautat ) bocna.. si? Da data viitoare, chit ca-i vara, sa luati si haine groase.. vara la Botosani nu-i cea de la Buc. Pss, pt linistea bunicii macar.. da sa nu ma spui
Bogdana, bine aparusi. Dulce foc Zara.. si cu freza noua. Si mi-a placut mult topoganul.
Dia, ma bucur tare ca Oanei ii este bine... stiam eu , mai ales cu Ada prin preajma. ..si-a ales singura o olita (mov, cu winnie), chiar a si probat-o acolo (mai exact, a pus-o jos, si-a dat jos pantalonii si s-a asezat pe ea in mijlocul supermarketului, apoi a decis fericita ca e "bine" si apoi se uita la maria si o intreaba"unde-i" si-i pune mana pe burta. maria o intreaba"unde-i ce?" si oana "burta.. unde-i burta?" Din State eu le-am luat haine.. blugi, tricouri, costume din fleece pt dormit (de pus peste pijamale), rochite pt nepotele si finute. Incaltari n-am vazut sa pic pe spate.. le prefer pe cele europene, da acu.. poate n-am vazut eu. Dupa jucarii nu m-am uitat. Ah, daca Oana o sa invete engleza mai incolo ii poate lua carticele, casete audio cu povesti, cantecele, dvd-uri.. Si crocsi ca-si muuult mai ieftini ca-n Europa. I-am luat doar lui M si apoi mi-a parut rau ca n-am mai luat.. la cat am vazut ca costa in Germania de ex.. erau dubli.. brr.
edit: mi-am amintit .. luat si ceva jucarii de la minunatul FAO Schwarz.. o www.fao.com/catalog/product.jsp?productId=8837&categoryId=460&parentCategoryId=399&name=Tora Teacher Doll by Baby Gund" target="_blank">papusa din carpa pt G, alta si mai frumoasa pt Maya.. da n-o ma vaz acu, ceva animalutze din plus (era toata gradina zoologica acolo).. apoi la jocuri lego.. la Toys'r'us puteai sa cumperi componentele lego si la bucata.
de M (6) si G (1)
iulia-stefy spune:
Deea, multumesc de raspuns. Am zis ca-s eu... sucita, dar nici chiar asa. Tu adult stai fara simt in leagan cand niste prichindei miorlaie ca vor si ei. Si cei mari se duc tot la cei mici, ca acolo e mai usor de luat, eventual cu forta. Si cum zicea si Dia, cand e vorba de Stefy, devin ceva mai nesimtita.
Aseara asa m-am suparat cand un pusti de vreo 8-9 ani, a venit si a impins-o, de a picat cu gura de beton. Si cand l-am intrebat de ce a lovit-o, s-a dat la mine si avea o gura... Iar mama-sa statea la barfa cu alta si nici nu se uita ce face. Si cand am ridicat putin tonul la el sa fi vazut ce repede a observat ce face.... Adica tu, dai peste ea, intentionat, si era langa mine, si tot tu, un pusti ai si tupeu si te repezi la mine. Am zis ca ma si bate.... Iar mama-sa avea un vocabular.... ca doar de aia si copilul se comporta asa. NU vreau sa fiu rea, dar unele....
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
iulia-stefy spune:
Ruxandra, multumesc. Asta a fost si reactia mea. Am rugat-o sa mearga la domnul cu fetita... si cu greu s-a ridicat. Iar fetita a comentat ca nu il lasa copii pe tati sa se dea in leagan.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
chinico spune:
telegrafic sa nu mai dispar again precum magarul in ceata...
am ajuns vineri dimineata, am nuntit sambata seara, ieri dimineata eram la 30 de km de timisoara la ora 6 in zori de zi, in drum spre sibiu...de la 6 la 9 a vomitat bea de 8 ori (miroase a trandafiri in masina..)...doua tanti pediatre, bagam la greu paracetamol si ibuprofen, plus nelipsitul antibiotic, ca doar nu era sa scape..ii ies cica si doua masele..a plans cam cat a plans ea adunat pana acum in viata..si zace, si plange, si mai zace o tura...
gata. ma duc sa ii cumpar sab simplex. ca numa pe ala nu l-am adus...
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chinico telegrafic sa nu mai dispar again precum magarul in ceata... am ajuns vineri dimineata, am nuntit sambata seara, ieri dimineata eram la 30 de km de timisoara la ora 6 in zori de zi, in drum spre sibiu...de la 6 la 9 a vomitat bea de 8 ori (miroase a trandafiri in masina..)...doua tanti pediatre, bagam la greu paracetamol si ibuprofen, plus nelipsitul antibiotic, ca doar nu era sa scape..ii ies cica si doua masele..a plans cam cat a plans ea adunat pana acum in viata..si zace, si plange, si mai zace o tura... gata. ma duc sa ii cumpar sab simplex. ca numa pe ala nu l-am adus... |
Sunteti in RO? Offf.. pare rau pt Bea.. si pt voi.
De la atata vomitat poate fi deshidratata.. cat vomita stop papa si bagat -usurel- lichide, eventual si saruri de rehidratare. Scaunul e modificat? Febra?
Multa sanatate dragei noastre Bea.
de M (6) si G (1)