Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (190)
Raspunsuri - Pagina 14
a_deju spune:
uff.. gata, mancat, schimbat, pupat, culcat. sa speram c-o sa si doarma, asta deja nu mai tine de mine :)
bree.. si afara ploua ploua, si-i trecut de ora..2..:)) da' si ce plouaaaa.. e a doua zi de stat in casa, in fine, cu o iesire de shopping dimineata, cand oricum ne-au dardait chilotii mai tare in supermarket decat afara (au astia o pasiune pt vitrine frigorifice ceva ce n-ai vazut... mai au putin si-o sa tine si hainele tot in astfel de vitrine..). deci sa tot fie vreo 12 grade, vreme numa' buna de lustruit schiurile si scos manusi,fular&co de la naftalina :)) da' nu ne doboara pe noi fix vremea, vazurati ca activitati se gasesc si pe ploaie (pozele cu cizme si costumatia waterproof is de ieri, copchilu' dorindu-se scos la aer, iar ma-sa stand zgribulita in fereastra, c-o mana pe aparat, una pe cana cu cafeu si alte doua pe tigara si usa de la intrare :)) ).
..in rest, nimica nou sub soare, agitatia de zi cu zi, nervii de zi cu zi, ai mei, ai copchilului, ai tuturor :) azi sau sapt viitoare ne interesam si noi de gradinita, si in calitate de mama anormala ce ma aflu, abiaaaa astept sa-l duc :)))
gata, nu mai misca, nu mai sufla, de unde presupun ca a adormit :) ma bag si io sa dau rapid un telefon sa-mi programez un interviu. tineti pumnii :)
va pup pe fiecare in parte si sanatate multa puilor bolnaviori!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
ktrinelu'? matale pe unde umbli???
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
shoshika spune:
Mamaana, la multi ani cu sanatate!
Adeju, foarte frumoase pozele, iar motanul e baiat mare din cate vad eu...
Va pup pe toate si pe toti!
lizzy spune:
fetele cochetele, am intrat pe fuga, numai sa va urez toate cele bune si sa ne "vedem" cu bine, peste vreo 10 zile. la noapte plecam cu catel si cu purcel... si cu copii la bulgari. sper sa fim sanatosi si veselosi tot sejurul!
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
asiza spune:
Salutare, fete dragi...Ne-am molipsit si noi de la Denis...si ce uraaaat fu...ieri am crezut ca mor de durere, la fel si sotul meu, toata noaptea am stat pe buda cu schimbul...noroc ca copilu' pare ca si-a mai revenit nitel, desi azi a avut cele mai multe scaune (sa tot fi fost vreo 7, ca le-am pierdut sirul la un moment dat), insa starea generala a fost foarte buna, a cerut si de mancare...Sarurile alea de rehidratare mi l-au pus pe picioare...
A_deju, super echipamentul de ploaie al motanului...brrr, da' ce friguri p-acolo!!!! Cam toata vara a fost asa din pacate...Pupam motanimea si bafta la interviuri!
Dianarus, drum bun si o vacanta minunata s-aveti!!!
Vazut si pozele cu Zara, Cristina, bursucii...toti scumpi foc!!!!
Va pup, ma duc sa spal Denisucu' si sper sa avem o noapte fara peripetii si maine sa ne trezim ca scosi din cutie ...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
asiza spune:
Off-topic pt. A_deju ...din recomandarile TV: The Secret Millionaire pe Channel 4 si Dragons' Den pe BBC2. Super-tari emisiunile!
Si on-topic mai am o intrebare pentru cunoscatoare: Cate zile consecutiv ii pot da saruri de rehidratare?
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
desiree spune:
adeju, vazut poze..sa-ti traiasca!:)
azi am socializat putin..am fost oarecum mandra de el care stie sa atraga atentia copiilor de regula tragandu-i de par sau tinandu-se la distanta...s-a luat cu o fetita si isi puneau muzica de la bicicleta si dansau..si din cand in cand octavian se invartea pana ametea si cadea jos...fetita radea cu hohote cand el cadea..vazand-o a repetat figura cred de 20 de ori..se invartea si pleosc!jos! apoi se uita la ea sa vada daca rade..ea se prapadea de ras...apoi s-au alergat amandoi in jurul gradinitei cu flori si cand o prindea octavian o impingea..o data, de 2 ori..fetita s-a suparat..s-a uitat lung la ea si eu am intervenit si i-am zis sa o alerge si cand o prinde..sa o ia in brate si sa o tina strans...i-a placut ideea si asa a si facut..a mai incercat el faza cu impingerea de cateva ori, de fiecare data fetita se ducea suparata la mama ei sa-i spuna...el mai voia sa se joace si se ducea dupa ea la banca ei si o tragea de mana...ea nu voia asa ca a luat-o in brate si a pupat-o la un moment dat..evident ca apoi fetita s-a jucat cu el...si a mai rarit si impingerile..e prima oara cand il vad ca se simte in largul lui jucandu-se cu un copil, razand si distrandu-se amandoi..poate pentru unele mamici nu e mare lucru, da pt noi e eveniment !:)
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
saryta spune:
La multi ani! Mamaana ... multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.
Si noi am sarbatorit astazi ... 10 ani de convietuire ... sper ca si urmatorii sa fie la fel de frumosi si plini de impliniri(ma gandeam ca peste 10 ani pot sa fiu viitoare bunica ca fiica-mea o sa aiba aproape 20 de ani).
Daca vreti sa ne vedeti cat de impliniti suntem alaturi de iedutele noastre frumoase ... poze .
Va .
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
dianocica spune:
neata si de la noi. bre, adejule aia erau lilieci? brrrr...
deci: am vazut toate pozele. am citit tot . da' dupa ce ca nu am timp, in ala putin pe care-l am...nu am net.
asa ca...v-am pupat ...si oi mai aparea cand oi mai avea...net
a, maine e ziua jandarmeriei, cica sunt tot felul de chestii...demonstratii...cu caini, cu cai..nah...pt puradei :)). cred ca dam o fuga sa vedem ce si cum
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.